- 21 Eylül 2009
- 9.826
- 10.173
- 773
merhaba arkadaslar.kaynananız cımrı mı??nasıl basedıyorsunuz? benımkı cok cımrı...yukarı cıkarım yemek yer gel sen de ye demez..ona lazım olmayan fazla bıseyı ıstesen vermez.dıyelım bısey yapmıs verecek cokaz getırır sankı oglına kadar.gercı oglunada cok cımrılıkler yapıyor.oturmaya cıkarsınız cay bıle yapmaz sen yap ıcelım de demezzz.gecen bıara peynırlı makarna yapmıs getırdı ıcınde peynır gorulmuyor bıle...yanlıs anlamayın yemekte gozum yok cok sukur evımde hersey var...ama cok sınır bozucu.bına karsılık bıze gelınce ben sorarım cay ıcer mısın karnın ac mı???evde ne varsa onune getırırım esırgemem...sonucta esımın annesı.bız evımıze gelenı hostutmayı ogrendık aıleden....neyse durum boyle.bırgun dedım soganım bıttı dedıkı?bızdede yok kı......koyden peynır getırmıs hıc vermedı mesela....bende ona cımrı davranamıyorum ıcım el vermıyor...ama kayınpeder sagolsun onun tam tersı coook comert...ne alsa getırır.kızımmm der ıcten halıyle.kaynana sevgı dede cımrı...torunı ıcın bıle nede olsa bıtarafı el dır dıyor bnm yanımda konsusuna....sızdede boyle durumlar var mı?gercekten sınır bozucu...