• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de aynı şeyi dedim sana eş de lazım değilmiş cocuk da dedim neden evlendin ki benimle dedim başka ile sürükledin beni dedim peşinden yani e neymiş çalışan es olunca hayatımız daha rahat olur diye düşünmüş muş

Atın bu ayıyı evden. Hayvan herif hizmetçisi var sankim , hem evde çalışın bu ayının donunu yıkayın hem para getirin ohhh paşadaki keyfe bak. Boşanmam derseniz bu ayıdan da ya kredi kartını versin robot alın ya da defolup git bana lazım değilsin diceksiniz

Son düzenleme:
Atın bu ayıyı evdenç Hayvan herif hizmetçisi var sankim , hem evde çalışın bu ayının donunu yıkayın hem para getirin ohhh paşadaki keyfe bak. Boşanmam derseniz bu ayıdan da ya kredi kartını versin robot alın ya da defolup git bana lazım değilsin diceksiniz
Ya biz iyi geçinsek verir mis kredi kartını falan ama işte süper bir çift değil mişiz ondan veremezmiş

Ya biz iyi geçinsek verir mis kredi kartını falan ama işte süper bir çift değil mişiz ondan veremezmiş

İnsan olsun o zaman, yani bu adam insan değil ayı olduğu için güzel bir ilşkiniz yok farkındaysanız adam ilgisiz ve sevgisiz.

Madem güzel bir ilişkimiz yok ben tek kuruş para koymicam, evi geçindirmek erkeğin görevi diceksiniz şu durumda. Siz niye para koyuyorsunuz madem güzel olmayan ilişkiye?

Bu saçmalıkları adam sıralarken siz ne diyorsunuz çok merak ediyorum. Şu adamı ben olsam çoktaaaaaan gebertmiştim.

Aslında temizlikçi alsam robot süpürge alsam onun işine gelecek onu değil aslında kendimi düşündüğüm iicn alıyorum. Ama hafta sonu ortak yapıyorduk ev işlerini. Şimdi resmen onun rahatı iicn bir hamle yapmış olacağım kendi birikimi ile yaptığım sey ile 😔
Ben anlayamadım sizi.onun rahat edip etmemesi mesele olmamalı.bence kendinizi düşünmelisiniz.alisveride bırak yapsın.senin amacın üzüm yemek mi bagciyi dövmek mi karar vermelisiniz

Merhaba gecen ki konumu hatırlayanlar bilir eşimle maddi yönden anlaşmazlık yaşıyoruz.bosanma noktası geldik aileler girdi işin içine. Bi şekilde ikna ettiler barışın diye. Yani açıkçası benim ailem çok istedi barışın diye .kayinvalideme kalsa 6 ay ayrı kalın diyordu. Ya cocuk için deneyelim dedik bir kere daha ama yok değişmiyor adam dün markete gittik 2 tane alışveriş cantasi aldım evden hemen otoparka inince dedi ki 2 canta aldığına göre çok şey alacaksanız gibi aldığımız şeyler de süt yağ gerekli şeyler yani ben de kavga edeceksek ben geri döneyim dedim .sonra şaka yaptım dedim.markete girdik şunu da alalım bunu da alalım diye soruyorum .böyle ömür geçer mi.hafta sonları olunca evi temizliyoruz eşim evi süpürür ben de yani yarı yarıya görev bölümü yaparız çünkü cimriligi yüzünden eve temizlikçi aldırmıyor.ayda bir gelse ne olur ki parasını vereyim ben dedim .ayda bir de gelse bizim ev 4 gün sonra eski haline döner dedi.bir de kendi titiz biri .Ne olacak her hafta alan var iş yerinde şu arkadaş herhafta alıyor dedim .git onun kocası ile evlen madem dedi bana . Bugün kahvaltıda sataşti bana Bi hafta sonum var onda da temizlik yapıyorum dedi dün çalışmıştı.sen niye yapmadın dedi bilerek beni mi bekletiyorsun dedi temizlik için. Ben de dün Bi arkadaşlara gitmiştim. Yarın birlikte yaparız diye düşündüm. Eve robot süpürge istiyorum çalıştığım için cocuk da var .alacaksan al kendin ben den bes kuruş bekleme diyor .artık tahammülüm kalmadı bu adama ya gerçekten
Agzının ayarı yok ona bi ayar cek istersen demelisiniz öncelikle.Nedemk git onunla evlen?
Siz ödüyorsanız alısverise yalnız cıkın.
Robotu kendiniz alın ama bu adamdan bence bi cacık olmaz
Ona göre plan yapın.

Ben de kendim karşılıyorum herseyimi çalışmasam galiba hiçbir şey almazdı bana asla
Eğer eşiniz böyle biriyse neden evli kalmakta ısrarcısınız? Evlilik iyi günde kötü günde değil mi? Yarın öbürgün işinizi kaybederseniz direkt nikahınız düşecek zaten. Ben böyle bir evlilikte asla olmazdım. Siz de olmamalısınız. Hak ettiğiniz hayat bu değil.

Merhaba gecen ki konumu hatırlayanlar bilir eşimle maddi yönden anlaşmazlık yaşıyoruz.bosanma noktası geldik aileler girdi işin içine. Bi şekilde ikna ettiler barışın diye. Yani açıkçası benim ailem çok istedi barışın diye .kayinvalideme kalsa 6 ay ayrı kalın diyordu. Ya cocuk için deneyelim dedik bir kere daha ama yok değişmiyor adam dün markete gittik 2 tane alışveriş cantasi aldım evden hemen otoparka inince dedi ki 2 canta aldığına göre çok şey alacaksanız gibi aldığımız şeyler de süt yağ gerekli şeyler yani ben de kavga edeceksek ben geri döneyim dedim .sonra şaka yaptım dedim.markete girdik şunu da alalım bunu da alalım diye soruyorum .böyle ömür geçer mi.hafta sonları olunca evi temizliyoruz eşim evi süpürür ben de yani yarı yarıya görev bölümü yaparız çünkü cimriligi yüzünden eve temizlikçi aldırmıyor.ayda bir gelse ne olur ki parasını vereyim ben dedim .ayda bir de gelse bizim ev 4 gün sonra eski haline döner dedi.bir de kendi titiz biri .Ne olacak her hafta alan var iş yerinde şu arkadaş herhafta alıyor dedim .git onun kocası ile evlen madem dedi bana . Bugün kahvaltıda sataşti bana Bi hafta sonum var onda da temizlik yapıyorum dedi dün çalışmıştı.sen niye yapmadın dedi bilerek beni mi bekletiyorsun dedi temizlik için. Ben de dün Bi arkadaşlara gitmiştim. Yarın birlikte yaparız diye düşündüm. Eve robot süpürge istiyorum çalıştığım için cocuk da var .alacaksan al kendin ben den bes kuruş bekleme diyor .artık tahammülüm kalmadı bu adama ya gerçekten
Ne kadar rahatsız olduğunuzu söyleseniz de anlamıyorsa siz de anlayacağı dilden anlatın bence. Bir kaç gün ya da hafta siz de aşırı cimri davranın özellikle sevdiği şeyleri kısın ki eşiniz biraz empati yapabilsin. Mesela tv izlemeyi seviyorsa, kapatın tvyi elektriğe de zam gelmiş deyin. Yemek olarak sadece erişteyle tarhana vs o tarz basit ve ucuz yemeklerden yapın her gün sorarsa da köyden bilmemkim yollamış bedava ne güzel işte masrafa gerek yok deyin 😅 Şampuanları kaldırın sabun koyun, abartın bence biraz hem siz de eğlenmiş olursunuz. Bakalım ne tepki verecek ona empati yaptırdığınızda.🤔

Cimri insanla asla ömür geçmez onu söyleyeyim biri de babam olduğu için söylüyorum tabi fakat sizin ki kadar yine değil. Şimdi temizliğimi ben her zaman kendim yaparım çünkü hiçbir temizlikçi istediğim gibi yapmıyor üstünden geçiyorum yani :D Senede bi kez tutarım tutsam bile gerçekten dip bucak hallediyorum ben tabi ulaşamadığım hallemediğim bir temizlik olursa o ayrı her hafta her ay temizlikçi tutmak maddi açıdan evet zorlar fakat eşinizin de size söylenmeye hakkı yok o zaman işin ucundan o da tutacak öyle kolay değil bu zamanda sadece kadın yemek yapıp temizlik,ütü ile uğraşacak evlenme daha iyi gerçekten. Tutumlu olmakla cimri olmak arasında ince bir detay var :) Evet bu dönem az harcanması gereken bir dönem gerçekten ben de artık markete girerken canımın istediğini değil ihtiyacım olana bakıyorum. Fakat bu hastalık gibi bir şey asla vücudundan koparamazsın o cimriliği :D Başka yaşadığınız evliliğinizde büyük bir problem var mı peki? Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız iş bulmanızda fayda var sadece kötü olan bu huyu var diyorsunuz evet bitirilememeli kolay kolay ama sizi mutlu etmiyorsa genel olarak ki öyle görüyorum anlattıklarınızdan o zaman sonu pek iyi gidiyor diyemem :)

Cimri insanla asla ömür geçmez onu söyleyeyim biri de babam olduğu için söylüyorum tabi fakat sizin ki kadar yine değil. Şimdi temizliğimi ben her zaman kendim yaparım çünkü hiçbir temizlikçi istediğim gibi yapmıyor üstünden geçiyorum yani :KK70: Senede bi kez tutarım tutsam bile gerçekten dip bucak hallediyorum ben tabi ulaşamadığım hallemediğim bir temizlik olursa o ayrı her hafta her ay temizlikçi tutmak maddi açıdan evet zorlar fakat eşinizin de size söylenmeye hakkı yok o zaman işin ucundan o da tutacak öyle kolay değil bu zamanda sadece kadın yemek yapıp temizlik,ütü ile uğraşacak evlenme daha iyi gerçekten. Tutumlu olmakla cimri olmak arasında ince bir detay var :) Evet bu dönem az harcanması gereken bir dönem gerçekten ben de artık markete girerken canımın istediğini değil ihtiyacım olana bakıyorum. Fakat bu hastalık gibi bir şey asla vücudundan koparamazsın o cimriliği :KK70: Başka yaşadığınız evliliğinizde büyük bir problem var mı peki? Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız iş bulmanızda fayda var sadece kötü olan bu huyu var diyorsunuz evet bitirilememeli kolay kolay ama sizi mutlu etmiyorsa genel olarak ki öyle görüyorum anlattıklarınızdan o zaman sonu pek iyi gidiyor diyemem :)
Ben memurum çok mutlu ediyor diyemem yani sürprizler yapayım gezmelere götüreyim demez hep ben ısrar ederim de öyle

Ne kadar rahatsız olduğunuzu söyleseniz de anlamıyorsa siz de anlayacağı dilden anlatın bence. Bir kaç gün ya da hafta siz de aşırı cimri davranın özellikle sevdiği şeyleri kısın ki eşiniz biraz empati yapabilsin. Mesela tv izlemeyi seviyorsa, kapatın tvyi elektriğe de zam gelmiş deyin. Yemek olarak sadece erişteyle tarhana vs o tarz basit ve ucuz yemeklerden yapın her gün sorarsa da köyden bilmemkim yollamış bedava ne güzel işte masrafa gerek yok deyin 😅 Şampuanları kaldırın sabun koyun, abartın bence biraz hem siz de eğlenmiş olursunuz. Bakalım ne tepki verecek ona empati yaptırdığınızda.🤔
Ya bir de hem cimri hem de 3 çeşit yemek ister çorba sulu kati yemek yani ben de bundan sonra tek çeşit yapacağım bana diyor ya hani icimdn gelse bir ayda alırım robotu diye gıcıklığına ben de içimde n böyle gelir diyece5

hafta sonları olunca evi temizliyoruz eşim evi süpürür ben de yani yarı yarıya görev bölümü yaparız çünkü cimriligi yüzünden eve temizlikçi aldırmıyor.ayda bir gelse ne olur ki parasını vereyim ben dedim .ayda bir de gelse bizim ev 4 gün sonra eski haline döner dedi.bir de kendi titiz biri .Ne olacak her hafta alan var iş yerinde şu arkadaş herhafta alıyor dedim .git onun kocası ile evlen madem dedi bana .
bu lafı yuttunuz mu cidden ? sadece bu boşanma nedenidir.

Ben memurum çok mutlu ediyor diyemem yani sürprizler yapayım gezmelere götüreyim demez hep ben ısrar ederim de öyle
Mutluysanız elbette sorun yok önemli olan da o zaten ama konu sahibi ve ben gibiler maalesef yapamaz hayatı zehir olur :D Bahsedilen cimrilik zaten aşırıya kaçan bir cimrilik senin orkidinin pahalılığına kadar laf ederler oysa ki o bir zevk değil ihtiyaç

çalışan insanın haftasonu temizlik yapmasını asla anlamadım anlamıcam
param varsa tutarım temizlikçi yoksa pis otururum bi siler süpürürüm o kadar
onu da cuma akşamdan bitiririm ki haftasonu bana kalsın
hiç bişi yapmasam haftasonu yan gelip yatarım asla iş yapmam
temizlikçi tutmayan da az yesin kendi temizlesin
bu ne be
dünyaya sade çalışmaya gelmişiz biz

Back
X