• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet sorun bu yani esime göre özel bir günse mesela yemeğe gidildi ise hediye almaz neden çünkü cimri olduğu için ya da beni mi sevmiyor bilmiyorum
Ya seven eş nasıl git onların kocalarıyla evlen der, hala beni mi sevmiyor diyorsun. Ölüyor sevgisinden.

ben neredeyse her hafta çocuğa birşeyler alıyorum lego oyuncak kitap aktivite setleri .kendini tutumlu sanan kötü insan böyle babalar.benim babam da aynısıydı .bu tipler eşlerine çocuklarına cimridirler ve kendilerini pohpohlayan oldu mu ona yağdırırlar.sonları da hep yalnızlıktır
Benim eniştem de aşırı cimri biridir.Üç kızı var,üçüne de birer Daire yaptırdı ama kuzenlerim asla çocukluklarını yaşayamadılar.Oradan kısa,buradan kısa ömürleri ziyan oldu gitti.Olan kuzenlerimin psikolojilerine oldu,üstüne üstlük damatlar bir Allah Razı olsun demediler.Aslında çocuğuna harcamayıp karıya,kıza harcayan babamsı yaratıklar da var,o yüzden çokta kızamıyorum.

Liste yapın alışveriş e tek başına gitsin .ne isterse alsın .ne kadar malzeme getirirse o kadar iyla yemek yapın. Temizlikçiyi de onun çalıştığı ctesi günü çağırın .söylemeyin bile.pazar günü de dün canım çıktı deyip yatarak geçirin
Kadinin parasinin kuruşunu bilir boyleleri nasıl cagirsin temizlikciyi

Benim eniştem de aşırı cimri biridir.Üç kızı var,üçüne de birer Daire yaptırdı ama kuzenlerim asla çocukluklarını yaşayamadılar.Oradan kısa,buradan kısa ömürleri ziyan oldu gitti.Olan kuzenlerimin psikolojilerine oldu,üstüne üstlük damatlar bir Allah Razı olsun demediler.Aslında çocuğuna harcamayıp karıya,kıza harcayan babamsı yaratıklar da var,o yüzden çokta kızamıyorum.
bana bir çikolata almayan 1 lira nafaka vermeyen adam sıfır daireyi imam nikahlı aldığı kadına tapuladı.babam zaten boşanmıştı kadın bilerek nikah yapmadı hem eski eşinden maaş aldı hemd e yüksek maaşlı babamı yedi çocuklarını büyüttü okuttu sonra da babamı kendi evinden kovdu.babam dediğime bakma yolda görsem acımam yüzüne bakmam.e hani cimriydi bu adamm?annemin kendi maaşıyla aldığı çantayı hesaplardı hanii?hepsi laff sevmediklerine harcamıyorlar bu tipler

Merhaba gecen ki konumu hatırlayanlar bilir eşimle maddi yönden anlaşmazlık yaşıyoruz.bosanma noktası geldik aileler girdi işin içine. Bi şekilde ikna ettiler barışın diye. Yani açıkçası benim ailem çok istedi barışın diye .kayinvalideme kalsa 6 ay ayrı kalın diyordu. Ya cocuk için deneyelim dedik bir kere daha ama yok değişmiyor adam dün markete gittik 2 tane alışveriş cantasi aldım evden hemen otoparka inince dedi ki 2 canta aldığına göre çok şey alacaksanız gibi aldığımız şeyler de süt yağ gerekli şeyler yani ben de kavga edeceksek ben geri döneyim dedim .sonra şaka yaptım dedim.markete girdik şunu da alalım bunu da alalım diye soruyorum .böyle ömür geçer mi.hafta sonları olunca evi temizliyoruz eşim evi süpürür ben de yani yarı yarıya görev bölümü yaparız çünkü cimriligi yüzünden eve temizlikçi aldırmıyor.ayda bir gelse ne olur ki parasını vereyim ben dedim .ayda bir de gelse bizim ev 4 gün sonra eski haline döner dedi.bir de kendi titiz biri .Ne olacak her hafta alan var iş yerinde şu arkadaş herhafta alıyor dedim .git onun kocası ile evlen madem dedi bana . Bugün kahvaltıda sataşti bana Bi hafta sonum var onda da temizlik yapıyorum dedi dün çalışmıştı.sen niye yapmadın dedi bilerek beni mi bekletiyorsun dedi temizlik için. Ben de dün Bi arkadaşlara gitmiştim. Yarın birlikte yaparız diye düşündüm. Eve robot süpürge istiyorum çalıştığım için cocuk da var .alacaksan al kendin ben den bes kuruş bekleme diyor .artık tahammülüm kalmadı bu adama ya gerçekten
Hiç okumadan direk başlığin devamını getiriyorum cimri adamla ömür geçmez

Resmen 50li li yılların erkek kafası ya bu .... arkadaşım haddini bildir sunun bu nedir ya,??
Evet aslında iyiydik bi haftadır hatta ne oldu bu adama diyorum gayet iyi davranıyordu bana bu sabah kahvaltıda patladı yani bana dün niye evi temizlemedin dedi dün evde eyoktu o .Ben de aşı olmuştum halsizdim yapamadım yani işte bilerek mi evde olduğum zamani seçtin dedi ben de madem yapmayacaksan yardımcı olmayacaksan robot süpürge alalım dedim ya ayda bir temizlikçi alalım dedim. Her hafta alan arkadaş var dedim Git onun kocası ile evlen madem dedi bana .Yani insanlar değişmiyor asla bir de utanmadan diyor ki istesem alırım sana robot süpürge diyor ama sen bu konuda sorun çıkardığın için almıyorum diyor gıcıklığına yani
İnsan bu lafı dermi .sorun çıkarmak dediği de sürekli alalım diyorum robot süpürge yarısını sen koy yarısını ben ben de memurum ama benim maaşım onun ki kadar yüksek değil. Ama almıyor işte

bana bir çikolata almayan 1 lira nafaka vermeyen adam sıfır daireyi imam nikahlı aldığı kadına tapuladı.babam zaten boşanmıştı kadın bilerek nikah yapmadı hem eski eşinden maaş aldı hemd e yüksek maaşlı babamı yedi çocuklarını büyüttü okuttu sonra da babamı kendi evinden kovdu.babam dediğime bakma yolda görsem acımam yüzüne bakmam.e hani cimriydi bu adamm?annemin kendi maaşıyla aldığı çantayı hesaplardı hanii?hepsi laff sevmediklerine harcamıyorlar bu tipler
Anneniz yaşıyor sa Allah sağlıklı,uzun ömürler versin.Rahmetli ise mekanı cennet olsun.Malesef o kadar çok var ki böyle tiplerden,saymakla bitmez.Çok üzüldüm adınıza ama böyle bir adama zaten baba denemez.

Anneniz yaşıyor sa Allah sağlıklı,uzun ömürler versin.Rahmetli ise mekanı cennet olsun.Malesef o kadar çok var ki böyle tiplerden,saymakla bitmez.Çok üzüldüm adınıza ama böyle bir adama zaten baba denemez.
benle yaşıyor.yani eskiden de vardı böyle cimri el iyisi adamlar şimdilerde de varmış baksanıza.ne diye evlenirler onu da anlamam çocuklarına bir bebek almayacaklarsa ne diye baba olurlar?

benle yaşıyor.yani eskiden de vardı böyle cimri el iyisi adamlar şimdilerde de varmış baksanıza.ne diye evlenirler onu da anlamam çocuklarına bir bebek almayacaklarsa ne diye baba olurlar?
Ben de aynı şeyi dedim sana eş de lazım değilmiş cocuk da dedim neden evlendin ki benimle dedim başka ile sürükledin beni dedim peşinden yani e neymiş çalışan es olunca hayatımız daha rahat olur diye düşünmüş muş

Ben de aynı şeyi dedim sana eş de lazım değilmiş cocuk da dedim neden evlendin ki benimle dedim başka ile sürükledin beni dedim peşinden yani e neymiş çalışan es olunca hayatımız daha rahat olur diye düşünmüş muş
kadın da erkekte elbette iyi işi olan biriyle evlenmek ister bu doğal.el ele vererek daha iyi yaşarlar çocukalrına iyi bir gelecek sağlarlar.ama sizin durum bu değil ki.zaten biriktirecek toplam geliriniz var.sorun eşinizin size hiç bir şeyi layık görmemesi herşeyinize çocuk yerine koyup gibi karışması .kreş öderken bakıcı tutarken zaten kadının gelirinin çoğu oraya gider tüm çiftlerde.kalanını da kadın harcar biraz eve biraz kendine çok az da biriktirir.başka ne parası ne katkısı bekliyor ki bu adam pesss :KK12:

Back
X