Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında temizlikçi alsam robot süpürge alsam onun işine gelecek onu değil aslında kendimi düşündüğüm iicn alıyorum. Ama hafta sonu ortak yapıyorduk ev işlerini. Şimdi resmen onun rahatı iicn bir hamle yapmış olacağım kendi birikimi ile yaptığım sey ile

Evet hem istemiyor hem de ev işlerine yardımcı olmak istemiyor. Sebebi de ben maaşımin dan katkı vermiyorsam ona ev işi iicn se beklenti içine girmeyecek mişim

Bile kısmı çok itici yalnız. Bile ne demek. Benim değerimi çalışıp çalışmamam belirlemez. Bu arada calisiyorum
Çalışmıyorum , ayda bir yardımcı alıyorum temizlik için..diğer günler günlük işlerimi zaten yapıyorum ama cam silmek ve mutfak dolap içleri zorluyor alıyorum,gömlek ütülemeyi sevmiyorum yaptırıyorum..çalışmadığım için bunları lüks olarak hiç görmedim,ihtiyacım var yaptırıyorum…

Evet hem istemiyor hem de ev işlerine yardımcı olmak istemiyor. Sebebi de ben maaşımin dan katkı vermiyorsam ona ev işi iicn se beklenti içine girmeyecek mişim
kredi ödüyorum demiştiniz ne kredisi o?o katkı olmuyor muymuş eve?

Ben buradaki tüm bayan arkadaşlar şunu sormak istiyorum aileler neden böyle benim ailem aldatma şiddet alkol yoksa evlilik bitmemeli kafasında durumumu anlatamıyorum onlara. Yani eski kafadalar biz nelere sabrettik siz bizim çektiklerini asla cekmezsiniz o mantiktalar neden neden neden

Pardon kadın arkadaşlarıma diyecektim kusura bakmayın

kredi ödüyorum demiştiniz ne kredisi o?o katkı olmuyor muymuş eve?
İlk konusunu hatırlıyor musun ceycey? Hani bebeğine 50 tlik bebeği bile almayıp ağlatan baba bu. Hani eve tek kuruş harcanmayan, yatırım yapıyorum diyen baba.

İlk konusunu hatırlıyor musun ceycey? Hani bebeğine 50 tlik bebeği bile almayıp ağlatan baba bu. Hani eve tek kuruş harcanmayan, yatırım yapıyorum diyen baba.
ben neredeyse her hafta çocuğa birşeyler alıyorum lego oyuncak kitap aktivite setleri .kendini tutumlu sanan kötü insan böyle babalar.benim babam da aynısıydı .bu tipler eşlerine çocuklarına cimridirler ve kendilerini pohpohlayan oldu mu ona yağdırırlar.sonları da hep yalnızlıktır

İlk konusunu hatırlıyor musun ceycey? Hani bebeğine 50 tlik bebeği bile almayıp ağlatan baba bu. Hani eve tek kuruş harcanmayan, yatırım

Ben yılda bir kere alabiliriyorum temizlikçi o da halıları yıkatnca

Eve kargocuların biri gelir biri gider,bazen evde olmam eşimi şubeye gönderirim alsın diye..zavallım hiç sormadı ne geliyo eve bu kadar diye..konu sahibinin eşi benim kileri görse kafayı yer çünkü orasını ayakkabığım yaptım ve tıka basa dolu…

Oo biz o kargolar yüzünden ayrılma eşiğine geldik neler derdi o .çalışıyor musunuz

Oo biz o kargolar yüzünden ayrılma eşiğine geldik neler derdi o .çalışıyor musunuz
Bak arkadaşım çalışıp çalışmamaya bakma ...benim arkadaşım işi bıraktı evde yatıyor eşi hicbirseye ses çıkarmaZ robotu var istediğinde de yardımcı alır, kargolaroda istediği zaman gelir ...sizin koca sorun yoksa sizde butceniz dahilinde istediklerinizi yapabilirsiniz.

Zaten lüks değil ki, en güzelini yapıyorsunuz. Benim hayatta öğrendiğim en önemli şey; siz kendinizi bilmezseniz, kimse bilmez.

İçkisi, kumari, aldatmasi yoksa çekeceksin. Ya eskilerin kafası neden böyle çalışıyor anlam veremiyorum bende? Mutsuzum ya var mı dahası? Huzurum yok evde, aldığım her şeye karışıyor, çocuğuna bir bebek bile almıyor.

Allah aşkına şu adamın hesaplarına tedbir koydurt ve bosan. Avukatınla da konus, evi direk sana tahsis ettir, uzaklaştırma kararı cikart. Ama bu arada yaptigi her şeyi kanıt olarak topla. Çocuğa bir sey mi alınacak, önce video aç gizlice şu lazım falan de, gene başlar o. Bunların hepsi kanit. Çatır çatır nafakani da alırsın.
Çalışan kadınsın boşver aileni.

Ben yılda bir kere alabiliriyorum temizlikçi o da halıları yıkatnca
Bakın konu sahibi. Sorun, haftada, ayda, yılda alma yada hiç almama değil. Bunlar tamamen tercih. Sizin sorununuz, sizin isteklerinize önem verilmemesi, yok sayılması, asigilanmasi. Hele, git onun karısı ol gibi çirkin söyleme hiç gelmiyorum. Usturuplu yorum yapamayacağım kadar çirkin

Zaten lüks değil ki, en güzelini yapıyorsunuz. Benim hayatta öğrendiğim en önemli şey; siz kendinizi bilmezseniz, kimse bilmez.
Evet lux olmamalı ben bunları dediğimde esime nasıl bir lux hayattan geldin de bunları istiyorsun diyor

Evet sorun bu yani esime göre özel bir günse mesela yemeğe gidildi ise hediye almaz neden çünkü cimri olduğu için ya da beni mi sevmiyor bilmiyorum

mesela ben çalışmıyorum evlendiğimden beri ama kendi gelirim var.o parayı asla ev geçimine katmam fatura vs ödemem.ama en son 2 süpürge aldım mesela biri robot ödüyorum.dışarda da ne istersem alırım en pahalısından en ucuzuna.eşime asla sormam.eve eşya da alırım zaman zaman ufak tefek.halıları da yıkatırım arabama bazen ben benzin alırım bazen eşim.kalan paramı da kendi hesabımda biriktiririm.o parayı batırırım çıkarırımm ona da karışmaz.kargom da gelir sık sık nette daha ucuz ve çeşit bol çünkü ürünlerde.evde değilsem sen alıver derim .ev işi yapmaz eşim ama yemek yapar misafir gelirse de yarı işi o yapar yemeklerin.ütü sevmem dışarda yaptırırım.temizliğe kadını 3 ayda bir alıyorum pandemi de yetiyor.kendim yapıyorum gün gün.ama o gün canım istemezse hastaysam asla yapmam.basit bir yemek yapar yatar uyurum .annem çalışan kadındı maaşına göz dikildi tasarrufsuzsun dendi yediğine bile karışıldı boşandı kurtuldu.yazdıkalrımı dikkate alın normali sizin hayatınız değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…