• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim eşim de tam tersi aşırı savurgan bir insan,uzun zamandır tam maaş ve banka kartları benim elimde ama bu tamamen eşimin isteği ile,ben maaş günü tüm faturaları öderim ve kalan parayı ay sonuna kadar yönetirim.Bir evi çekip çeviren kadındır.Siz bir de çalışıp eve bir maaş getirdiğiniz halde böyle bir muamele ile karşılaşıyorsanız çok büyük sıkıntı,tamam cimriliği bir kenara bırakalım,o dediği laflar yenilir yutulur cinsten değil.Bu adamla aileniz değil,siz yaşıyorsunuz.Bir an önce tavrınızı koyun derim.

Eve yardımcı ya da robot süpürge almanın ev hanımı olup olmamakla ne alakası var?
Ev hanımlarının da ota b.ka alınması adet oldu yani gayet açık değil mi sebebi, evde süpürge yapacak daha çok vakti var ya da çalışmıyorken eşleri onlara süpürge alabiliyor ben kendi paramla alamıyorum mesajı var, kadın kendi haline üzülüyor, ev hanımlarını yermiyor yani. Durduk yer polemik yaratmaya gerek var mı

sitede hep ev hanımları 2. sınıf görülür alıştıkk.bizlerin ezilen devamlı ev işi yapan misafir ağırlayan kaynana görümce kahrı çeken saçını süpürge eden cefakar kadınlar olduğumuzu düşünüyorlar ha ha ha.halbu ki kadın ister çalışan olsun isterse ev kadını olsun tüm iş ailesinde eşinde ve maddi gücünde biter.
Hahaha çok komigime gitti şürekli kaynana agirlayan ben 🤣 çalışanlar genelde bana uyuz oluyorlar ama niye bilmem :27:

Ev hanımlarının da ota b.ka alınması adet oldu yani gayet açık değil mi sebebi, evde süpürge yapacak daha çok vakti var ya da çalışmıyorken eşleri onlara süpürge alabiliyor ben kendi paramla alamıyorum mesajı var. Durduk yer polemik yaratmaya gerek var mı
Sizin şu mesajınız benim yazdığım mesajdan çok daha polemik kokuyor aslında.
Siz niye benim normal bir mesajıma bu kadar yükseldiniz kendi kendinize?
İstediğim soruyu sorarım, size mi soracağım bunun için?
Alınganlık edecek olsam konu sahibi gibi kendi hayatında söz hakkı olmayan birinin lafını etmem ayrıca.

sitede hep ev hanımları 2. sınıf görülür alıştıkk.bizlerin ezilen devamlı ev işi yapan misafir ağırlayan kaynana görümce kahrı çeken saçını süpürge eden cefakar kadınlar olduğumuzu düşünüyorlar ha ha ha.halbu ki kadın ister çalışan olsun isterse ev kadını olsun tüm iş ailesinde eşinde ve maddi gücünde biter.
Demek istediğimi bu benimde.

Hahaha çok komigime gitti şürekli kaynana agirlayan ben 🤣 çalışanlar genelde bana uyuz oluyorlar ama niye bilmem :KK53:
bizler ota bo..a alınıyormuşuz öyle yazılmış.evde süpürge yapacak çok vaktimiz varmış .ne kadar da vasıfsız ne kadar da eğitimsiz görülüyoruz pesss.iş hayatına dönüp dönmeyeceğim belli değil ama okulun önünde arabada bile italyanca çalışıyorum mesela.süpürge yapacağıma gazete okurum bir dostumu arar halini hatrını sorarım.çocuğumu gezdiririm kahve yapar keyifle içer k.k da takılırım.borsa takip ederim saçlarıma bakım yaparımm .boş vakit dedikleri ne ola ki bibim? :KK45: :KK45:

Bence ekonomik özgürlüğü yok, ne alırsa eşine soruyor, üstüne temizliği de genelde sadece kadın yapıyor sanki. Köleler gibi evde çalış işte çalış...
Aldiklarimabaştan çok karışıyordu
Bi ayakkabı bile alsam laf ederdi sonra biraz tepkimi koyunca karışmıyor maaşıma. Maaş kartımı bile istedi ama vermedim.

Şimdi iki seçenek var bu durumda
Siz evliliği sürdürmeye tercih etmişsiniz
O zaman oyunu kuralına göre oynayin.
Maaşlarının birbirine yakınsa herşeyi ortak ödeyin.
Kimse kimsenin parasına karismasin ve ev işi yemek vs hepsi ortak olacak.

Aldiklarimabaştan çok karışıyordu
Bi ayakkabı bile alsam laf ederdi sonra biraz tepkimi koyunca karışmıyor maaşıma. Maaş kartımı bile istedi ama vermedim.
vermeyin sakın.evin harcamalarına elbette katkınız olacak zaten yapıyorsunuz da.onun dışında her kadının ister ev kadını isterse çalışan olsun kendine ait birikimi olmalı.dünyanın binbir türlü hali var.hayatımızı bir erkeğin insafına asla bırakmamalıyız dünyanın en iyi eşine de sahip olsak.

Vakitle alakası yok bence böyle şeylerin ya. Evde işini kolaylaştıracak eşyaları, çalışan çalışmayan herkes alabilir, almalı, imkanı dahilinde, bile diye belirtmek gereksiz geldi bana, art niyet olmasada.
Eşim benden maddi birikim istiyor her ay maaşımdan. Vermediğim.icin inat için almıyor

vermeyin sakın.evin harcamalarına elbette katkınız olacak zaten yapıyorsunuz da.onun dışında her kadının ister ev kadını isterse çalışan olsun kendine ait birikimi olmalı.dünyanın binbir türlü hali var.hayatımızı bir erkeğin insafına asla bırakmamalıyız dünyanın en iyi eşine de sahip olsak.vr

Adam cimrilikten godoşluğa evrilmiş
Konunun sonuna kadar eşiniz evrimini nasıl tamamlar merak ediyorum
Konuyu takipteyim
Konunun sonu boşanma gibi böyle olursa

Şimdi iki seçenek var bu durumda
Siz evliliği sürdürmeye tercih etmişsiniz
O zaman oyunu kuralına göre oynayin.
Maaşlarının birbirine yakınsa herşeyi ortak ödeyin.
Kimse kimsenin parasına karismasin ve ev işi yemek vs hepsi ortak olacak.
Onun maaşı benimkinin iki katı paşam birikim yapıyormuş sen harcama insanısın ben tasarruf diyor

Konunun sonu boşanma gibi böyle olursa
illa boşanılır demeyin ama gözünüzü de açın.maaşı sizin maaşın 2 katı olduğu halde size ağır ekonomik şiddet uyguluyor kişilik vermiyor.ya kendisini düzeltsin ya da çıksın hayatınızdan.burada hamile öğretmen kadının düz bir çizme bile almasına eşi izin vermiyordu.izin diyorum bakın ne komik kelime.çalışan kadın kendi parasını harcayamıyordu normal mi?

Madem çalışıyorsunuz ve evliliğe devam ediyorsunuz,maaşınızın yönetimini ele alın,kendi adınıza bir yatırıma bağlayın(bozdurulmayan,uzun vadede gelir getirecek).kalan maaşınızı çocuğunuzla o yokken yiyin ve size faydası olacak eşyalara verin(süpürge gibi).bırakın mutfak faturalar ödemeler arasında boğulsun,koyun önüne yağdan sütten undan bişeyler görsün anyayı konyayı,zaten inceldiği yerden kopacaktır.Allah kolaylık versin
Kopacak bacım zaten bence.ölüsü olan bir gün ağlar delisi olan her gün benim kisi de o hesap yürümez böyle ya

Böyle ömür gecmez sizde bunun farkındasınız ama aileniz size destek değil çalışan birisiniz ömür tüketmeye değmez ailenize bile danışmadan verin mahkemeye

Gelirin varmış.
Bu süreçte eve destek olmak yerine istediklerini al.
Ha ters psikoloji olarak adamı da temizliğe vs dahil etme, sen de yapma. Temizliğe düzenli birini ayarla.
Sallama bir süre, kendi kendine delirsin.
Boşanacak olursanız da robot süpürge vs almış olursun.

Temizlik konusunda benim eşim de titizim ayağına biraz cimriliğe yatıyor. Almıyor temizlikçi eve. Kasım ayında dedim, ben çok yoğunum yemek temizlik için birini bulalım. Yine yok başkası eşyamızı ellemesin başkası yapmasın diye başladı konuşmaya. E dedim o zaman sende, benim vaktim yok. Her hafta bir tam temizlik bir detaylı oda temizliği yaptı, yemekleri de yaptı. Bu sabah ben uyurken perdeleri söküp atmış makineye. Ne ben pes ediyorum ne o. Kendi bilir açıkçası benim için x yapmış kocam yapmış fark yok ben yapmadıktan sonra.

Bu şekilde savaşa girmek iyidir. Kavgaya gerek yok.

Back
X