• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vala bende ev hanimiyim suan ama supurge istiyordim herseyin rahati pratigi varken kendine zaman ayiracak durum olusturuyorsa neden alinmasin robot .
robot alın valla imkanınız varsa.bir odayı o temizlerken ben de hemen diğerini süpürüyorum .ya da salıyorum ortaya tv izlerken süpürüyor.o kalan zamanı da çocuğa ders çalıştırmaya ya da güzel bir yemek yapmaya harcıyorum.ev işleri en ağır iştir.ben iş hayatındayken evdekinden daha az yoruluyordum.evde iş yapmıyordum çünkü.8 saate 300 tl alıyor yardımcı kadınlar.hesaplasak ev temizliği yemek ütü çocuk bakımı çocuğu okula götür getir etüd yaptır ders çalıştır 10 bin den fazla tutar bedeli

robot alın valla imkanınız varsa.bir odayı o temizlerken ben de hemen diğerini süpürüyorum .ya da salıyorum ortaya tv izlerken süpürüyor.o kalan zamanı da çocuğa ders çalıştırmaya ya da güzel bir yemek yapmaya harcıyorum.ev işleri en ağır iştir.ben iş hayatındayken evdekinden daha az yoruluyordum.evde iş yapmıyordum çünkü.8 saate 300 tl alıyor yardımcı kadınlar.hesaplasak ev temizliği yemek ütü çocuk bakımı çocuğu okula götür getir etüd yaptır ders çalıştır 10 bin den fazla tutar bedeli
Boşandıktan sonra insallah bi sure sonra çalışmaya baslarim bebegim cok küçük babadan ayrildi anneden ayrilma psikolojisine girmesin diye calisamam.insallah ilerde hepsini alacagim yemek yapan makineler bile var hepsini kat karistir malzemeyi at o yemegi hazir hale getiriyor robot süpürge robot vileda robot yemek makinesi vala super birde robot cam sil kapi sil ciksa tamam :rapci:

Madem çalışıyorsunuz ve evliliğe devam ediyorsunuz,maaşınızın yönetimini ele alın,kendi adınıza bir yatırıma bağlayın(bozdurulmayan,uzun vadede gelir getirecek).kalan maaşınızı çocuğunuzla o yokken yiyin ve size faydası olacak eşyalara verin(süpürge gibi).bırakın mutfak faturalar ödemeler arasında boğulsun,koyun önüne yağdan sütten undan bişeyler görsün anyayı konyayı,zaten inceldiği yerden kopacaktır.Allah kolaylık versin

Boşandıktan sonra insallah bi sure sonra çalışmaya baslarim bebegim cok küçük babadan ayrildi anneden ayrilma psikolojisine girmesin diye calisamam.insallah ilerde hepsini alacagim yemek yapan makineler bile var hepsini kat karistir malzemeyi at o yemegi hazir hale getiriyor robot süpürge robot vileda robot yemek makinesi vala super birde robot cam sil kapi sil ciksa tamam :rapci:
o kadara gerek yok ta bir adam evde camlar kirli diye kavga çıkaramaz yemek 1 çeşit bugün diye kavga çıkaramaz.bazı gün 3 4 çeşit yaparız bazı gün 1 çeşit hatta hastane işimiz evrak vs işimiz olur yemek yapamayız dışardan yeriz.hizmetçi değiliz eşiz bizler.

Calisiyorsun ama bu herif neden temizligi yapmadin dun diyor? Sanki tum gun evdesin. Ayrica temizlikci istemiyor.. git baskasinin kocasiyla ol diyor…yaw evde yemek yemiyor
Mu? Evdeki sutun yagin hesabini yapiyor, sanki hepsini sen yiyorsun😐 😂 herif hem cimri hem gavat hemde anlayissiz. Bu herife ihtiyacin yok hic..

Eve yardımcı ya da robot süpürge almanın ev hanımı olup olmamakla ne alakası var?
Cunku evdeysen daha cok vaktin oluyor genelde.. cocugun varsa bile uyuyunca 10 dk da tutuyorsun supurge. Yemegi koy ocaga piserken tut supurgeni..ama calisirken vakit cok
Daha dar, tabii yardimcin yoksa..kotu birsey dememis bence.. ama artik herkes caninin kiymetini biliyor yani, kotu birsey degil.

Bırak şu adamı Allah aşkına. Çocuğunun rızkını bile vermeyen adamla ömür mu geçer? Normalde asla boşanma ile konularda yazi yazmıyorum ama seninki artık cidden insanı cileden çıkarıyor.

Calisiyorsun ama bu herif neden temizligi yapmadin dun diyor? Sanki tum gun evdesin. Ayrica temizlikci istemiyor.. git baskasinin kocasiyla ol diyor…yaw evde yemek yemiyor
Mu? Evdeki sutun yagin hesabini yapiyor, sanki hepsini sen yiyorsun😐 😂 herif hem cimri hem gavat hemde anlayissiz. Bu herife ihtiyacin yok hic..
:D
Tontriko hanım ne yapıyorsunuz?

Ben böyle bir adamla nasıl evlilik süreci geçirdiğinizi merak ediyorum
Hiç mi hediye çiçek gezip görme olmadi hiç mi kendini belli etmedi.
Kişi en büyük kötülüğü kendine yaparmış
Böyle bir hayata adım attınız devam ettiren ne ne faydası var sadece evli olmak mi?

Cunku evdeysen daha cok vaktin oluyor genelde.. cocugun varsa bile uyuyunca 10 dk da tutuyorsun supurge. Yemegi koy ocaga piserken tut supurgeni..ama calisirken vakit cok
Daha dar, tabii yardimcin yoksa..kotu birsey dememis bence.. ama artik herkes caninin kiymetini biliyor yani, kotu birsey degil.
Vakitle alakası yok bence böyle şeylerin ya. Evde işini kolaylaştıracak eşyaları, çalışan çalışmayan herkes alabilir, almalı, imkanı dahilinde, bile diye belirtmek gereksiz geldi bana, art niyet olmasada.

Vakitle alakası yok bence böyle şeylerin ya. Evde işini kolaylaştıracak eşyaları, çalışan çalışmayan herkes alabilir, almalı, imkanı dahilinde, bile diye belirtmek gereksiz geldi bana, art niyet olmasada.
Vakitle ilgisi var bence..yani calisirken ben evi bok gotursede halim ve vaktim olmuyor bazen..ama evdeysem illa bi 5-10 dk zaman buluyorum supurge yapmaya.. ama dedigim gibi herkes caninin kiymetini biliyor, kotu birsey degil bu

Eve yardımcı ya da robot süpürge almanın ev hanımı olup olmamakla ne alakası var?
sitede hep ev hanımları 2. sınıf görülür alıştıkk.bizlerin ezilen devamlı ev işi yapan misafir ağırlayan kaynana görümce kahrı çeken saçını süpürge eden cefakar kadınlar olduğumuzu düşünüyorlar ha ha ha.halbu ki kadın ister çalışan olsun isterse ev kadını olsun tüm iş ailesinde eşinde ve maddi gücünde biter.

Yorumu okudum, güldüm. Sonra kim yazmış diye baktım, hiç beklemiyordum, daha da güldüm. :D
E ama git onla evlen demek de yani... İnsan düşününce bile çıldırır yani, hiç mi kıskanmaz insan? Ben bu konularda biraz fazla zehirliyimdir, okuyunca sinirlendim ya.

Back
X