Bir de bana dedi ki ben 1 yıldır sana seni seviyorum dedim mi ben de ne yani sevmiyor musun dedim değer veriyorum dedi buna rağmen barıştıirdi ailem biziNiye aileleri dahil ediyorsunuz? Sizin hayatınız sizin karariniz. Bırakın pinti pinti yasayip gitsin.
Ev hanımları bile yardımcı alıyor robot süpürge aliyorErkegin cimriside kötü oluyor bee hep eksik nir yaniniz olacak.vala paraniz varsa siz alin süpürge maddi kazanciniz varsa niye kendinizi ezdiriyorsuniz ki biraz daha deneyin olmazsa psikolojik destek aldirin adama hayat mi gecer böyle bee
Aileniz neden müdahil bu olaya? Eş ailesi nasıl fikir beyan edebiliyor bence 6 ay ayrı kalın diye. Kesin oğlunun cebinden para çıkmasın bı kışı daha az masrafla kapatsın oğluşu diyedirBir de bana dedi ki ben 1 yıldır sana seni seviyorum dedim mi ben de ne yani sevmiyor musun dedim değer veriyorum dedi buna rağmen barıştıirdi ailem bizi
Vala bende ev hanimiyim suan ama supurge istiyordim herseyin rahati pratigi varken kendine zaman ayiracak durum olusturuyorsa neden alinmasin robot .Ev
Ev hanımları bile yardımcı alıyor robot süpürge aliyor
Buna ragmen aileniz barıştırmadı, siz barıştınız.Bir de bana dedi ki ben 1 yıldır sana seni seviyorum dedim mi ben de ne yani sevmiyor musun dedim değer veriyorum dedi buna rağmen barıştıirdi ailem bizi
Sizin aklınız, iradeniz yok mu?Bir de bana dedi ki ben 1 yıldır sana seni seviyorum dedim mi ben de ne yani sevmiyor musun dedim değer veriyorum dedi buna rağmen barıştıirdi ailem bizi
İkisi de çalışıyor,isleri neden sadece konu sahibi yapsın? Üstelik temizlikçi istemeyen de adam, temizlikçi istemeyen kendi yapmalı işleri ama ülkemizde yeni nesil çalışan kadınlar köle gibi davrandığı için erkekler de şımarıyor işte böyle.Siz de çalıştığınız halde bunları duyuyor yaşıyor olmanız üzücü.
Ama bence de işleri pazar gününe bırakmayın. Ya her akşam bir tane işi yapın birikmesin, yada temizlikçi alın.
Cimri adam çok zor, karar sizin.
Bence ekonomik özgürlüğü yok, ne alırsa eşine soruyor, üstüne temizliği de genelde sadece kadın yapıyor sanki. Köleler gibi evde çalış işte çalış...Sizin de ekonomik özgürlüğünuz var. Ne istiyorsanız alın, yapın sormayin bile. Böyle bir insanla ömür geçmez. Boşanmak kesinlikle doğru kararmış. Keşke bu yoldan donmeseydiniz.
Git onun kocası ile evlen ne demek? İnşallah bu adamdan çocuk yapmamışsinizdir diyecektim ki çocuğunuz da varmış anladığım kadariyla. Hayret, "çocuk masraflı olur biz bize takılalım" dememiş.
Ev hanımlarının bile robot süpürgeesi var diyen bir hanimSizin aklınız, iradeniz yok mu?
Gerçi o da doğru. Aldığı bir maaş var galiba ama onu da eşi yönetiyor.Bence ekonomik özgürlüğü yok, ne alırsa eşine soruyor, üstüne temizliği de genelde sadece kadın yapıyor sanki. Köleler gibi evde çalış işte çalış...
Ev hanımlarını kendi kafasında köle gibi kodlamış ama asıl köle kendisi.Ev hanımlarının bile robot süpürgeesi var diyen bir hanim
Zaten kafa yapısı yüzünden bir arpa yol ilerleyememis ... Ben o adamı ne yaparım biliyor mu??? Nasıl ev hanımı olduğumu bilirsin.Ev hanımlarını kendi kafasında köle gibi kodlamış ama asıl köle kendisi.
Koca her şeyi buna kitliyor, üstüne para istiyor. Birlikte aldıkları hatta altınları vererek ödedikleri ev benim, araba benim senin hiçbirinde hakkın yok diyor. VE HALA EVLİLER. Enayilik resmen.
Edilgenlik iliklerine işlemiş. Çalışan kadını geçtim, maddi durumu pek de iyi olmayan ev hanımı bile markette süt alırken kocaya sormaz. Ailesi barıştırmış, kendi barışmamış. İlginç. Bu kafaya 30 yıl uğraşsam ulaşamam.Zaten kafa yapısı yüzünden bir arpa yol ilerleyememis ... Ben o adamı ne yaparım biliyor mu??? Nasıl ev hanımı olduğumu bilirsin.
kolay kolay kimseye boşan demem ama siz bu adamı boşayın.yoksa bir iki seneye stresden ağır bir hastalığa yakalanırsınız.Adam sizi sevmiyor sizi ayaklı maaş kartı olarak görüyor.çocuklar bile sormuyor marketten bir şey alırken ihtiyacı varsa sepete atıveriyorlar.hem evi temizlemek zoruna gitsin hem de yardımcı kadın tutmaya itiraz etsin yok yaaa.siz hizmetçi misiniz?bu arada senin paran benim param ama benim param sadece benim param diyor bu adam.boşayın bunu çatır çatır da çocuğa nafaka bağlatın.kendi de zaten 1 2 seneye donuna kadar sömürecek bir kadın bulur.aklı başına gelir ama geç olur böylelerininMerhaba gecen ki konumu hatırlayanlar bilir eşimle maddi yönden anlaşmazlık yaşıyoruz.bosanma noktası geldik aileler girdi işin içine. Bi şekilde ikna ettiler barışın diye. Yani açıkçası benim ailem çok istedi barışın diye .kayinvalideme kalsa 6 ay ayrı kalın diyordu. Ya cocuk için deneyelim dedik bir kere daha ama yok değişmiyor adam dün markete gittik 2 tane alışveriş cantasi aldım evden hemen otoparka inince dedi ki 2 canta aldığına göre çok şey alacaksanız gibi aldığımız şeyler de süt yağ gerekli şeyler yani ben de kavga edeceksek ben geri döneyim dedim .sonra şaka yaptım dedim.markete girdik şunu da alalım bunu da alalım diye soruyorum .böyle ömür geçer mi.hafta sonları olunca evi temizliyoruz eşim evi süpürür ben de yani yarı yarıya görev bölümü yaparız çünkü cimriligi yüzünden eve temizlikçi aldırmıyor.ayda bir gelse ne olur ki parasını vereyim ben dedim .ayda bir de gelse bizim ev 4 gün sonra eski haline döner dedi.bir de kendi titiz biri .Ne olacak her hafta alan var iş yerinde şu arkadaş herhafta alıyor dedim .git onun kocası ile evlen madem dedi bana . Bugün kahvaltıda sataşti bana Bi hafta sonum var onda da temizlik yapıyorum dedi dün çalışmıştı.sen niye yapmadın dedi bilerek beni mi bekletiyorsun dedi temizlik için. Ben de dün Bi arkadaşlara gitmiştim. Yarın birlikte yaparız diye düşündüm. Eve robot süpürge istiyorum çalıştığım için cocuk da var .alacaksan al kendin ben den bes kuruş bekleme diyor .artık tahammülüm kalmadı bu adama ya gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?