Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin de ekonomik özgürlüğünuz var. Ne istiyorsanız alın, yapın sormayin bile. Böyle bir insanla ömür geçmez. Boşanmak kesinlikle doğru kararmış. Keşke bu yoldan donmeseydiniz.

Git onun kocası ile evlen ne demek? İnşallah bu adamdan çocuk yapmamışsinizdir diyecektim ki çocuğunuz da varmış anladığım kadariyla. Hayret, "çocuk masraflı olur biz bize takılalım" dememiş.

Ev
Ev hanımları bile yardımcı alıyor robot süpürge aliyor

Bir de bana dedi ki ben 1 yıldır sana seni seviyorum dedim mi ben de ne yani sevmiyor musun dedim değer veriyorum dedi buna rağmen barıştıirdi ailem bizi
Aileniz neden müdahil bu olaya? Eş ailesi nasıl fikir beyan edebiliyor bence 6 ay ayrı kalın diye. Kesin oğlunun cebinden para çıkmasın bı kışı daha az masrafla kapatsın oğluşu diyedir

İkisi de çalışıyor,isleri neden sadece konu sahibi yapsın? Üstelik temizlikçi istemeyen de adam, temizlikçi istemeyen kendi yapmalı işleri ama ülkemizde yeni nesil çalışan kadınlar köle gibi davrandığı için erkekler de şımarıyor işte böyle.

Bence ekonomik özgürlüğü yok, ne alırsa eşine soruyor, üstüne temizliği de genelde sadece kadın yapıyor sanki. Köleler gibi evde çalış işte çalış...

Aileler dediğiniz sizin aileniz, eşinizin boşanmamak en ufak çaba sarf ettiği sanmıyorum.
Bir değişiklik olmayacağı belliymiş evliliğinizde. Çalışıyorsunuz ama ekonomik özgürlüğünüz, evinizle hayatınızla ilgili söz hakkınız yok.
Boşanmaktan başka çözüm yok ya da eşinizin boyunduruğu altında yaşamaya devam.

Ev hanımlarının bile robot süpürgeesi var diyen bir hanim
Ev hanımlarını kendi kafasında köle gibi kodlamış ama asıl köle kendisi.

Koca her şeyi buna kitliyor, üstüne para istiyor. Birlikte aldıkları hatta altınları vererek ödedikleri ev benim, araba benim senin hiçbirinde hakkın yok diyor. VE HALA EVLİLER. Enayilik resmen.

Zaten kafa yapısı yüzünden bir arpa yol ilerleyememis ... Ben o adamı ne yaparım biliyor mu??? Nasıl ev hanımı olduğumu bilirsin.

Zaten kafa yapısı yüzünden bir arpa yol ilerleyememis ... Ben o adamı ne yaparım biliyor mu??? Nasıl ev hanımı olduğumu bilirsin.
Edilgenlik iliklerine işlemiş. Çalışan kadını geçtim, maddi durumu pek de iyi olmayan ev hanımı bile markette süt alırken kocaya sormaz. Ailesi barıştırmış, kendi barışmamış. İlginç. Bu kafaya 30 yıl uğraşsam ulaşamam.

kolay kolay kimseye boşan demem ama siz bu adamı boşayın.yoksa bir iki seneye stresden ağır bir hastalığa yakalanırsınız.Adam sizi sevmiyor sizi ayaklı maaş kartı olarak görüyor.çocuklar bile sormuyor marketten bir şey alırken ihtiyacı varsa sepete atıveriyorlar.hem evi temizlemek zoruna gitsin hem de yardımcı kadın tutmaya itiraz etsin yok yaaa.siz hizmetçi misiniz?bu arada senin paran benim param ama benim param sadece benim param diyor bu adam.boşayın bunu çatır çatır da çocuğa nafaka bağlatın.kendi de zaten 1 2 seneye donuna kadar sömürecek bir kadın bulur.aklı başına gelir ama geç olur böylelerinin

Hem çalışıp çocuklarımın her anını kaçıracak kadar fedakarlıkta bulunucağim hem de esim herseyime müdahale edecek. Çalışsam sanırım istediğimi alırım eve verdiğim destek mutlaka olur . Ama eve ihtiyaç sorumluluğu eşimde ev cocuk sorumluluğu bende olur calismiyorsam. Çalışıyorsam öpsün başına koysun fedakarlık kolaymı? Çocuklar hastayken anneler içleri huzursuz ise gidip içleri yaniyor. Mutsuz oluyorlar . Keske devlet bu konuda care olsa kadınlara.. erkekler kıymet bilmiyorsa herseye karışıyorsa fedakarlığı haketmiyorlar. Bu adama para hiç vermeyin akli başına gelsin. Kızacak diye sormayın ihtiyacsa alın ve dirdir ederse duymayın takmayın cok sorarsa ihtiyaç de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…