Çim Saçlı Bebekler

ben cok sinirli olurlar die duymuştum şimdilik pek yok ama ilersi beni korkutuyor umarım senin dediğin dogrudur benimki deil:)

çok sosis ya ben bunu yerimm ısırırım maşallahhhhh.....

oy mşllh yerm ben onu yeeer:))bende snrli ve inatçı olurlar die biliorum:)

askbuya schule09 maşallah bebeklerinize ama çok güldüm yaa :)))

hehhe maşallah tadından yenmio ki teyzesi . şaşkın bakışlım elektrik çarpmış kılıklım

saçları söz dinlemeyen bebekler he he :)) çok şekermiş annesi, askbuya yeğenin de öyle...
bizim kızın da saçları uzun doğdu ama böyle değildi..yalnız annem bi keresinde yıkadıktan sonra saçlarını geriye doğru tarayıp, sarmış kafasını..aynen böyle olmuştu, çok gülmüştük :))
ayrıca bizim saçlarımız hiç dökülmedi, diplerden yenileri geldi, gürleşti...belki dökülmezler sizin çim saçlar da şekil değiştirir :))
maşaAllah bebeğine cnm..nazar değmesiiin..

amin canım Allah razı olsun. bizde henuz dokulme yok bekleyelim bakalım dokulmezse de uzar çimlikten cıkar . zaman herseyin ilacıymış beklicess artık

cok tatli ya millet boyle saclari yapmak icin ayna karsisinda saatlerce ugrasiyor kiymetini bil :) benimde arkadasimin kizinin boyleydi bebekken ama simdi genc kiz oldu en guzel yeride saclari :)

hehe bebişleriniz çok hoşş ya.geçiyo var böyle gordugum bebişler biraz daha uzayınca iner ama cok tatlılar masallah.benim kızında arkası kel onundeki saçlarda kısa herkes erkekmi diyip duruyo.sürekli bant takıyoruz elbise giyiyoruz

:)))) canim bunu sorun etme muhtemelen kizinin saclari kalin telli olacaktir ilerde , benim kardesiminkide oyle idi kestikce saclari kalinlasiyor ve diklesiyordu ama zamanla duzeldi endise etme hem toka falanda takma henuz cok minik dogal kalsin :))

anam çok şeker maşallah bunların ikiside be n kızımın kel kafasındaki 4tel saçı dikiyom böyle olusun die hehe

Allahım sakınsınnnnn ne tatlılar bunlar, daha önce hiç görmemiştim, benim kızımın kafası eciş büçüş siz yine şükredin saç dediğin yatar ilayın kafası düzelir mi bilmem :)

:) kızımı gördüm sanki

Teşekkrler teyzoşları
Schule benimkinin banyo sonrası hariç biraz inmeye başladı.Eğer 3-6 aylık giydiriyorsan 1-2 tane 6-9 aylık şapka al daha geniş sıkmıyo bol bol rahatsız da olmuyo ben onu giydiriyorum yavaş yavaş düzelmeye başladı benimkide yoksa şapka takmıyodu sıkıyo hanfendinin kafasını diye delikafadulden

Allahım sakınsınnnnn ne tatlılar bunlar, daha önce hiç görmemiştim, benim kızımın kafası eciş büçüş siz yine şükredin saç dediğin yatar ilayın kafası düzelir mi bilmem :)

Allah şifa versin canım inşallah düzelir egzersizler işe yarar diyorsa dr.larımız yarar Allahın izniyle.

Bi de büyük no şapka deneyelim bari bugun bi yere gittik herkes sacına bak deyip güldü ya ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…