Çim Saçlı Bebekler

TaKinTi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
293
1
aranızda çim kafalı bebeğe sahip olan var mı? uzadıkça cöker diyordum ama benim kızımın sacları dikine dikine uzuyor. ne zaman cöker bu yaw her goren bu ne bole dio basına bişey de taktırmıyo kaldık ole dimdik. toka taktım gecen gun komsu yatar o zaman demişti ama yok gecici bi yatıs oldu acaba daha ne kadar beklemem gerekecek :S

canım düzelir ..biraz daha uzasınn ister istemes yatarrr...yerimseniben

bencede düzelir uzadıkça, çok komik görünüyo olmalı, birazdaha sabır

uyyyy kıyamam ben sana canım benim ne tatlı ya maaşallah.merak etme annesi düzelir benim kızımında ilk doğduğu zamanlar aynı böyleydi ama uzadıkça saçları düzeldi.bayanssulusmile

zamanla düzelir canım sacları benimkinin de tüm dökülüor kel kalacak yerine cıkar diyor herkes ama yanlardan tüm döküldü sadece yukarda kaldı birzamanların modası amerik kaydirigubbakcemile3an tras vardı aynen öle

canım bizde de ilk doğduğunda böyleydi hatta çim adam diyorduk uzayınca düzeldi şimdide dökülmeye başladı saçlarımız...

cnm maşallah çok sosis bebişin...bence pırasa gibi dümdüz saçları olacak bebişininnnn...maşallahhhh

:) bu hali cok tatlı ama biz biraz takıntı yaptık eşimle. bekleyelim bakalım. demek bi de kel halini göreces fıstıgımın:)

hehhe üzülme geçer bak ben sana yeğenimnkini koyayımda şok ol:))

Son düzenleme:
aman Allahım bu neeee :) bizimkinin biraz daha uzamış hali:) doğuştan havalı saclara sahip bizimkiler maşallah :d hala gülüyorum yaaaa

askbuya maşallah nsl tatlı yiğeninnn maşallah

cok tatli bence bu sekilde bebekler benimde 2 tane erkek yegenlerimde boyle idiler simdi 10-12 yaslarindalar ve saclari dümdüz ha bu arada boyle olanlar icin cok gozu acik olur derler ne kadar dogru bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…