cilveli kk fıstıkları

kız oda taktık uyguluyor olmasın abooww

sporamı gidiyon sen
hımmmmmm

plates yapıyorum canım ve vucudumuzda bu kadar çok kas olduğunu onun sayesinde öğrendim

en alakasız yerleri bile çalıştırıyor bu hafta sırt bölgesine yönelik hareketler yaptırdılar o yüzden ağrılarım var orayı hiç çalıştırmamışım ki şimdiye kadar ama kesinlikle tavsiye ederim acaip sıkılaştırıyor

bu malum günlerde kadınlar daha fena oluyo zaten, kocalarda bir okadar istekli, hani yasak ya o bakımdan daha çekici geliyo hakkatten zalimler yaa

kızlar ben yarın sabah şu ruj kullanarak öpücükler ve yazılar yazacağım cilve taktiğini deniycem bakalım ne tepsi vericek prensimiz

bende bir bulabilirsem yaptiran yer yapicim yoksa istanbula kadar beklemeliyim burada cok bir yer yok pilates yapan

bende bir bulabilirsem yaptiran yer yapicim yoksa istanbula kadar beklemeliyim burada cok bir yer yok pilates yapan

almanyadamıydın sen plates yaptıran biçok yer var aslında ama ilginç orada olmaması

ben 55 kilo ile evlendim 5 ayda 5-6 kilo almıştım üstelik doğumkontrol hapı kullanmamama rağmen 2 ayda platesle attım kiloyu ama eski halimden daha ince görünüyorum şimdi sıkılaştım 3. ayım çok memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum

kız oda taktık uyguluyor olmasın abooww

buarada günaydin fistiklarrr:87:
günaydın canım

süpersin canım, spor yapmak çok güzel gerçekten
bu malum günlerde kadınlar daha fena oluyo zaten, kocalarda bir okadar istekli, hani yasak ya o bakımdan daha çekici geliyo hakkatten zalimler yaa

hiç sorma canım aynen katılıyorum.
kızlar ben yarın sabah şu ruj kullanarak öpücükler ve yazılar yazacağım cilve taktiğini deniycem bakalım ne tepsi vericek prensimiz

ben şu dans olayına hazırlanmam lazım, Rusya' ya gitmeden öyle bir show yapmalıyım ki ona oradayken hep beni düşünsün ah şu çekingenliğimi bi yenebilsemm :84: herşeyi yapıyorum da dans olayını bi beceremedim yaa bi arkadaş müzik paylaşmıştı burada onalrdan birini kaydettim pc'ye, bir de maske önerildi en azından bir nebze utangaçlığı engeller falan.. ay ne bileyim ya gerçekten işe yarayacak, ya da atraksıyonsuz bi paris olacak bilemiyorum

nasıl yani ya
ben bilmiyom onu

canım kafadan attım bişeyler bakalım tutucakmı
eski topikte yazmıştım gerçi ama tekrar yazayım

eşimden önce uyanıcam
beyaz bi not kağıdına aramızda şifre olan bikaç cümle yazıcam bi de onu sevdiğimi yazıcam kırmızı rujla
sonra dudağıma da ruj sürüp altına öpücükler yapıcam
banyo aynasının da üzerini rujla öpücükler yapıcam
muhtemelen de duşa girerim
alarm kurarım duştayken açalar
uyanınca notu görücek tabi sonra duş sesine gelicek
sonra aynanın üzerini de görücek...

tabi bu plan
bakalım tutucakmı
herif alarmı kapatıp kıçını dönüp uyumaya devam ederse 2 saat yıkanırım artık ben

süper yaa burada yok sekerimmm ama evlenince cekingenligimin olmamisi icin tas gibi hatun olomaliyim bugün spor salonuna basliyorum ramazan ayinda da power plate yapicam su titreten alet varya hanimmm sonrada türkiyede pilates le korururum kilomu hatlarimi

valla bu herüflerden herşey beklenir canım ama bence işe yarayacak gibi görünüyor. Bana kalırsa sen cep telefonunu al banyoya, alarm çalınca baktın uyanmadı cep telefonundan ara telefonunu, açana kadar bekle. Senin aradığını görünce merak edip kesin uyanır zaten

bence cok yaratıcı bi fikir canım. sadece tek olumsuz tarafı erkegın yataktan uyanması. eger uyanıpda notu görürse bu iş tamam demektir.umarım istediğin sonucu alırsın canım

ben dans edemem kuşum ya batırırım aslında güzel oynarım ama kocamın karşısında kikir kikir kikirderim o da kikirder kesin

bizimki çok fena roman oynar çingene kıyafeti giysem 2 göbecik atsam oynasam işe yararmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…