pek iyi değilim kızlar spor çok yordu beni bu hafta heryerim ağrıyo yatasım var 2,80![]()
sporamı gidiyon sen
hımmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek iyi değilim kızlar spor çok yordu beni bu hafta heryerim ağrıyo yatasım var 2,80![]()
iyi canım çok şükür.. Kociş akşam işteydi sabah geldi. Bugün reglin 2. Günü kocamdan bi iltifatlarlar aldım sabah sabah n'oluyoruz dedim yanii hayır ödüllendireceğim ama malum gündeyimm başka zaman istesem bu kadar etkileyici olmaz zalım kocam![]()
sporamı gidiyon sen
hımmmmmm
plates yapıyorum canım ve vucudumuzda bu kadar çok kas olduğunu onun sayesinde öğrendim
en alakasız yerleri bile çalıştırıyor bu hafta sırt bölgesine yönelik hareketler yaptırdılar o yüzden ağrılarım var orayı hiç çalıştırmamışım ki şimdiye kadar ama kesinlikle tavsiye ederim acaip sıkılaştırıyor![]()
iyi canım çok şükür.. kociş akşam işteydi sabah geldi. bugün reglin 2. günü kocamdan bi iltifatlarlar aldım sabah sabah n'oluyoruz dedim yanii hayır ödüllendireceğim ama malum gündeyimm başka zaman istesem bu kadar etkileyici olmaz zalım kocam![]()
plates yapıyorum canım ve vucudumuzda bu kadar çok kas olduğunu onun sayesinde öğrendim
en alakasız yerleri bile çalıştırıyor bu hafta sırt bölgesine yönelik hareketler yaptırdılar o yüzden ağrılarım var orayı hiç çalıştırmamışım ki şimdiye kadar ama kesinlikle tavsiye ederim acaip sıkılaştırıyor![]()
kızlar ben yarın sabah şu ruj kullanarak öpücükler ve yazılar yazacağım cilve taktiğini deniycem bakalım ne tepsi vericek prensimiz![]()
kızlar ben yarın sabah şu ruj kullanarak öpücükler ve yazılar yazacağım cilve taktiğini deniycem bakalım ne tepsi vericek prensimiz![]()
bu malum günlerde kadınlar daha fena oluyo zaten, kocalarda bir okadar istekli, hani yasak ya o bakımdan daha çekici geliyo hakkatten zalimler yaa![]()
bende bir bulabilirsem yaptiran yer yapicim yoksa istanbula kadar beklemeliyim burada cok bir yer yok pilates yapan![]()
kız oda taktık uyguluyor olmasın abooww![]()
günaydın canımbuarada günaydin fistiklarrr:87:
bu malum günlerde kadınlar daha fena oluyo zaten, kocalarda bir okadar istekli, hani yasak ya o bakımdan daha çekici geliyo hakkatten zalimler yaa![]()
nasıl yani ya
ben bilmiyom onu
almanyadamıydın sen plates yaptıran biçok yer var aslında ama ilginç orada olmaması
ben 55 kilo ile evlendim 5 ayda 5-6 kilo almıştım üstelik doğumkontrol hapı kullanmamama rağmen 2 ayda platesle attım kiloyu ama eski halimden daha ince görünüyorum şimdi sıkılaştım 3. ayım çok memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum![]()
canım kafadan attım bişeyler bakalım tutucakmı
eski topikte yazmıştım gerçi ama tekrar yazayım
eşimden önce uyanıcam
beyaz bi not kağıdına aramızda şifre olan bikaç cümle yazıcam bi de onu sevdiğimi yazıcam kırmızı rujla
sonra dudağıma da ruj sürüp altına öpücükler yapıcam
banyo aynasının da üzerini rujla öpücükler yapıcam
muhtemelen de duşa girerim
alarm kurarım duştayken açalar
uyanınca notu görücek tabi sonra duş sesine gelicek
sonra aynanın üzerini de görücek...
tabi bu plan
bakalım tutucakmı
herif alarmı kapatıp kıçını dönüp uyumaya devam ederse 2 saat yıkanırım artık ben![]()
canım kafadan attım bişeyler bakalım tutucakmı
eski topikte yazmıştım gerçi ama tekrar yazayım
eşimden önce uyanıcam
beyaz bi not kağıdına aramızda şifre olan bikaç cümle yazıcam bi de onu sevdiğimi yazıcam kırmızı rujla
sonra dudağıma da ruj sürüp altına öpücükler yapıcam
banyo aynasının da üzerini rujla öpücükler yapıcam
muhtemelen de duşa girerim
alarm kurarım duştayken açalar
uyanınca notu görücek tabi sonra duş sesine gelicek
sonra aynanın üzerini de görücek...
tabi bu plan
bakalım tutucakmı
herif alarmı kapatıp kıçını dönüp uyumaya devam ederse 2 saat yıkanırım artık ben![]()
ben şu dans olayına hazırlanmam lazım, Rusya' ya gitmeden öyle bir show yapmalıyım ki ona oradayken hep beni düşünsünah şu çekingenliğimi bi yenebilsemm :84: herşeyi yapıyorum da dans olayını bi beceremedim yaa
bi arkadaş müzik paylaşmıştı burada onalrdan birini kaydettim pc'ye, bir de maske önerildi en azından bir nebze utangaçlığı engeller falan.. ay ne bileyim ya gerçekten işe yarayacak, ya da atraksıyonsuz bi paris olacak bilemiyorum
[/B][/COLOR]