cilve örnekleri verelim...

Konuyu Toplam 66 Kullanıcı okuyor. (57 Kayıtlı kullanıcı ve 9 Misafir)
fatunuz, **garfield**, *fındık*, Amelie, ankadiyar, bumuyani, buneyaa, Burcums, burcuözge, busejik, cancu, canoşum, chablisss, chantyclarie, CiciliBicili, cubuk_kraker, DENıZKOYDUMADIMI, derya_brs, dimples, duyguçıkmazı, ebru1987, EcMeL, esyn, Fuşyamanya, iclal83, Juliet, KIRMIZIdonluKIZ, kuzum, lotus_, mannak, melekberke, nezihemmm, NILUFERSAHH, NiSaN83, nisandahazan, offff, PasakliMinikTanrica, pembelipembe, pinarpin, psiqo, p_nr, sakine77, SaNeM.., sehnsucht06, sevgiliask, Sileli, ssaslan, Stella, svda, syh_inci, tales, toprak_0782, Tuluu, unattainable, yasnur, zemus, _minik_

evveetttttttt.....
kuduranlar ve kudurmaya hasret kalanlar toplaşmışık belli

yhaa ben hiç beceremiyom
burası bana kurs olacak :roflol::roflol:
benım gibi odunları böle atese vermek lazımm alev alev yansındelikafaduldendelikafadulden

Ayyy cıdden ınanmıorum hee gece 1 de bıraktgıdma topıgı ne haldeydı smdı halee bakkk anammm geyıge de atmıslarrr bızı:)) Nese dun konusan nutellaa hatunları neler yaptınız bakem dökülünnnnlülülülülülü

benım yapabıldıgım tek cilve (tabi cilve denirse)
esım isten geldıgın de gömlegının dugmelerını açmaya basladım yavass yavass
tabı adam alısık olmadıgı için ne yapmaya çalıstıgımı anlamayıp
dur sen dur ben açarım demesi
ile son denenmem oldu :roflol::roflol:

bak bende ne anladım cnm biliyonmu şuan netteyim halam bizde arasıra yazıyom size hani konuyu anlamasın bende halanıda çar bize akıl versin dedüm öyle anladım herkez farklı anlıyo zuzumm

allaha ben de öle anladım. kızım eskidenmiş o regl oldum dio artık herkes ulu orta kaç kişi var ki halam geldi diyen ilahi yaa adam gibi regl oldum desenize tav edionuz insanı Çok üzgünüm çoookklava:mirmirmirmir

nan ben okuyorum okuyorum elde var fısır.. bızde iç tadılat var kapalıyız...bu bılgıler bosa gıdecek..

anaaaaam sen zibidi mi olduuun ne güzel olmuşş
hadi hayırlı olsuun bi de buradan diyimm Şeniz

gıtme gıtme..bende kapalıyım emme takılıyom...kapalıyım derken mazaretım var..halam yatıyya geldi gitmeyoo-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol:
bütün hala muhabbeti buradan çıktı

:asigim: :roflol: :roflol:
stella açıklamasını yapmış yasnura
sınava sokma adamları

piqiii

:roflol::roflol:
hevesin kursağında kaldı dimi :roflol:

ne kadar bilgini ögretici bir topik............

nutelyanın ne içe yaradıgını mumları tel konuşmasında neler yapılacıganı kırmızı karı..........
hatta ve hatta halayı bile ögrendik.......
biz bekarlara çok lazım olicek......

bilgi dağarcıııma bişey daha eklemiş oldum :roflol:
eferin
bak bende ne anladım cnm biliyonmu şuan netteyim halam bizde arasıra yazıyom size hani konuyu anlamasın bende halanıda çar bize akıl versin dedüm öyle anladım herkez farklı anlıyo zuzumm
bazıları öyle anlamadı işte yerimseniben
halası gelme k adeti gelmek değilmi bende öle biliyodum ama halayı yada kırmızı kartı yemk

hıh işte kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…