E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.501
cilvenin c yok bende...o yüzde bişey yazmaıcam..:1no2:
kızlar bi arkadaşımın arkadaşıı eşi işten gelceği vakit anadan doğma bir şekilde eşine kapıyı açmışşş ve adam şoklarda gerisini siz düşünün
ne o kısss kıskandın demiiiiilülülülülülü
gel sanada alam bi don
gösel olurkaydirigubbakcemile
ayak ucu lastiklisinden hemde:roflol::roflol::roflol:
niye kız vardır vardır hadi dökül bakem sende
Bir tanede benden..
Eşiniz yada sevgiliniz telefonla konuşurken yaklaşın ve öpmeye, vs. başlayın .. Bu sırada telefonla konuşmaya çalıştığından cümleleri falan karışacaktır a.s ..Eğer size gülümseyerek bakıyorsa hareketlere devam..Bu hoşuna gittiğini gösterir .. Sonrası zaten malum
kızlar bi arkadaşımın arkadaşıı eşi işten gelceği vakit anadan doğma bir şekilde eşine kapıyı açmışşş ve adam şoklarda gerisini siz düşünün
OLDU CANIM EŞİNİN GELECEGİ ................
SIRADA AYNI SAATTE KAPICI GELIRMİŞ...........O ZAMAN SEN DÜŞÜN ŞOKU........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haziranda 2 yıl olcak hihoyyyt
erkeksen niye yazışmaya devam edelim kisöyleyin ne anladınız
erkek mi neden öyle zannettiler çok merak ettim 31 yıllık karıyım erkek yaptılar aman ne anlarsanız anlayın yapıcam bişey yok
konu o değilyaww kıza dedimkiben halan sizde kalırkende sevişebilrsin sessi zolursun ama yapabilirsin kızda dediki halan beni çağırırı içeri falan dalar yapamam dedi olay burdan başladı bence konuşmaya değmmez. hala mıhabbeti başka yerlere gitti.
yaa bende bilmiyom bu hala mevzusuna açıklık getirin lütfenn
OLDU CANIM EŞİNİN GELECEGİ ................
SIRADA AYNI SAATTE KAPICI GELIRMİŞ...........O ZAMAN SEN DÜŞÜN ŞOKU........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende istiyom bendee
beni işe o hazırlıyorr çokta güzel oluyor valla onunda hoşuna gidiyor tavsiye ederim :)
halam geldi:regl oldum
bütün cilveler yataktan geçer gekaydirigubbakcemile3risi fos....
ben söyleyim bir arkadasımızın halası evine yatılı gelmiş arkadas şeyedemiyomus onu demek istiyor :jeyyar:
ÇUbuk Kraker benimde Haziranda 2 yıl oluyor..Aynı yıl ve aynı ay evlenmişiz.. kaydirigubbakcemile3