cilve örnekleri verelim...

kızlar bi arkadaşımın arkadaşıı eşi işten gelceği vakit anadan doğma bir şekilde eşine kapıyı açmışşş ve adam şoklarda gerisini siz düşünün

OLDU CANIM EŞİNİN GELECEGİ ................
SIRADA AYNI SAATTE KAPICI GELIRMİŞ...........O ZAMAN SEN DÜŞÜN ŞOKU........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bir tanede benden..

Eşiniz yada sevgiliniz telefonla konuşurken yaklaşın ve öpmeye, vs. başlayın .. Bu sırada telefonla konuşmaya çalıştığından cümleleri falan karışacaktır a.s ..Eğer size gülümseyerek bakıyorsa hareketlere devam..Bu hoşuna gittiğini gösterir .. Sonrası zaten malum :eek:

karşıdaki kişi ...şılak lak lüpp hüppp seslerini duyunca eğer size susarak cvp veriyosa anlayın ki bu hoşuna gitmiştir devam

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar bi arkadaşımın arkadaşıı eşi işten gelceği vakit anadan doğma bir şekilde eşine kapıyı açmışşş ve adam şoklarda gerisini siz düşünün

buna koptum ben :roflol: :roflol: :roflol:

koridordan geçen hastalar bana bakıyo bu deli nie kendi kendine gülüyo die

:roflol:

söyleyin ne anladınız
erkek mi neden öyle zannettiler çok merak ettim 31 yıllık karıyım erkek yaptılar aman ne anlarsanız anlayın yapıcam bişey yok
erkeksen niye yazışmaya devam edelim ki :nazar:
yaww kıza dedimkiben halan sizde kalırkende sevişebilrsin sessi zolursun ama yapabilirsin kızda dediki halan beni çağırırı içeri falan dalar yapamam dedi olay burdan başladı bence konuşmaya değmmez. hala mıhabbeti başka yerlere gitti.
konu o değil
yasnurun hala mevzusunu anlayamamasına takıldık
halam geldi derken regl oldum anlamında demişti

yaa bende bilmiyom bu hala mevzusuna açıklık getirin lütfenn

halam geldi:regl oldum :nazar:

OLDU CANIM EŞİNİN GELECEGİ ................
SIRADA AYNI SAATTE KAPICI GELIRMİŞ...........O ZAMAN SEN DÜŞÜN ŞOKU........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: ay geberttiniz beni gülmekten ya bizim bi kapıcı vardı Musa Efendi o geldi aklıma birden :roflol::roflol::roflol:

amann o kadarda değelll kapının deliğinden bakıyodur herhalde hemen kapımı açılılır o vaziyetteyken

ben söyleyim bir arkadasımızın halası evine yatılı gelmiş arkadas şeyedemiyomus onu demek istiyor :jeyyar:

bak bende ne anladım cnm biliyonmu şuan netteyim halam bizde arasıra yazıyom size hani konuyu anlamasın bende halanıda çar bize akıl versin dedüm öyle anladım herkez farklı anlıyo zuzumm

X