- 8 Kasım 2008
- 3.735
- 20
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.381
bu gece odanızda ki gece lambasının ışığını değiştirin..atıyorum sarı ışıksa kırmızı yapın kırmızıysa mavi pembe vs vs ..
bu gece iç cicilerinizi önceden giymek yerine karşısında giyinin ve bu nasıl bunumu giyiniyim bumu dursun die soru sorun 5.ye gelmeden size saldırıcaktır.. delikafadulden
devamı az sonra....
sevgiliaşk canım bişey daa sorcam günde ne kadar vaktini bunları dşünmeye ayırıyon ve bide sorması ayıp haftada kaç kere...?
abuuuww ne dicen???hihoyyyt
şitt gız dur adamın işi gücü vardır :mymeka:
ne zaman gelsem bu topik dolup taşıyii
ne azgun karularmışınız be ya
mart kedilerini geçtiniz ha
hiç mi gitmiyonuz yemek yemiyonuz mu uyumuyonuz mu siz
ne gelsem burdasınız aboww abowww
canım inan gün içinde düşünmüyorum.. ama onn yanındayken öyle kız arkadaşı gibi durmuyorum öle durduğum zamnlarda var ama genelde böle sokuluyorum iç gıcıklayıcı hareketler yapıyorum onun beni arzulaması çok hoşuma gidiyo.. bu hissi yaşamak ve yaşatmak için onun yanıındayken seks aklımın bi köşesinnde oluyor hep. birlikte yaşamıyoruz ama hafta sonları onda kalıyorum... hafta sonu kaldığımda günde 2 yada 3 kez oluyor... cuma cumartesi pazar ... toplamda 8 - 9 falan diyebiliriz 3 günde.. en güzeli de pazartesi sabahı saatinierkene kurup kalkıyor.... o gün son günümüz diye....
aradım bileee:jeyyar:
onun ilk işi benim bikerem bananee:CüvCüv:
aşkıııııım erken gel bugün sana süprüzlerim var dedim zaten hemen ses tonu degiştiii
:roflol::lepi:
aşkıııııım erken gel bugün sana süprüzlerim var dedim zaten hemen ses tonu degiştiii
geçenlerde ... evde sevgilimi beklerken.. elime bir yarabandı geçti. aldım kasığıma yapıtırdım. içimde kımızı çamaşırlarım vardı. akşam sevgilim geldiğinde bi süre sonra aykta ve mutfağa doğru giderken baaaakk dedim. (sevimli bi ses tonuyla ooo noldu oraya bitanem dedi( sevecen) :)
bende minik bişey, kaşırken oldu . dedim ve hemen çamaşırımı kapatıp içeri odaya doğru yürüüdüm. ardımdan buraya gel diye bir ses geldi ( çok ateşliydi) tavsiye ederim....yerimseniben
yafrim fentezi güzelde ..bende iki tane çocuk var hadi birini uyuttuk..
ama küccük böcük asla uyumaz.delikafadulden.
onu uyusun diye beklerken herif uyuyo ..-tatlicadiarzu-
nolcek şimdi..bide benim herif gece tee1 de geli üühühühü..senağlama
çocuk mağduru hanımların cinsel hayatına el atın azcık yaf..şakkıdı
devamını yaz sen
anladı yani helal olsun enişteye :lepi:
benimki noldu temizlik mi yaptırıcan bana der