cilve örnekleri verelim...

sevgiliaşk yarına nasıl hazırlanıyon anlat bakiim

bide regl döneminde sen napıyon,cilveli cilveli kaydirigubbakcemile

regl döneminde feci istekli oluyorum ya.... hormonel mi ne.. hele de son gününde ha bitti ha bitecek gününde o günlerde de adamı boş bırakmıyom sadece o keyif alıyo ama olsun... yarın için dediğim gibi bi sexsi bişey alıcam ou içime gitmeyi düşünüyorum... sonrasında yemek.. yatakta bilimum fantazi...

hatta yemeği dışarda yersek daha ordayken başlıcam ayak üstü flörte.. içimdekilerle ilgili hayal kurmasını sağlıcam...

yaşanmış şelerimi yazalım

yoksa hayalimizde kide olur mu :roflol:
hepsünü yaz :nazar:
kızım sende evde biri olsa yapamıyon,olmasa yapamıyon
nasıl bişey uydurcaz sana
sen artık haydar dümenlik vaka olmuşun
sağol ya :nazar:
hep öğle derler zaten...:dilcikar:
bilirim sizin gibileri..:1ninca:
az cilveli gacı değilsinde çaktırmıyon..:jeyyar:
taktiklerin kılişe olmasın diye..şakkıdı
sus rezil ederim seni :nazar:
ben dayanamıyorum arayacam :KK70:

:roflol: :roflol: :roflol:

anacım siz de bi almesiniz... yaww duymazlar.... yatak gıcırdıyorsa at yorganı yere otur kocisin kucağına sesini soğuğunu kes hatta ağzını kapat alalalal

bu gece odanızda ki gece lambasının ışığını değiştirin..atıyorum sarı ışıksa kırmızı yapın kırmızıysa mavi pembe vs vs ..

bu gece iç cicilerinizi önceden giymek yerine karşısında giyinin ve bu nasıl bunumu giyiniyim bumu dursun die soru sorun 5.ye gelmeden size saldırıcaktır.. delikafadulden

devamı az sonra....

sevgiliaşk canım bişey daa sorcam günde ne kadar vaktini bunları dşünmeye ayırıyon ve bide sorması ayıp haftada kaç kere...?

bu gece odanızda ki gece lambasının ışığını değiştirin..atıyorum sarı ışıksa kırmızı yapın kırmızıysa mavi pembe vs vs ..

bu gece iç cicilerinizi önceden giymek yerine karşısında giyinin ve bu nasıl bunumu giyiniyim bumu dursun die soru sorun 5.ye gelmeden size saldırıcaktır.. delikafadulden

devamı az sonra....

sonrada gelin burda anlatın sırnaşık şey :roflol:

haaaa mumlar mumlar..onları sakın unutmayınn..şu küçük küçük satılanlar varya onlardan alın baya bi..odanızın belli yerlerine yerleştirin..ayy bide kokulu olursa manyak oluo...tabi işe dalıp mumları unutmayında yakıvermeyin evinizi:roflol:

devamı az sonra....

devamını yaz sen :nazar:

amma hızlısınız kızım 2 dk ayrılmaya gelmio. bence asıl birileri varken evde gizli gizli züper oluo. sessiz olmaya çalıştıkça adrenalin artıo falan ohoooo . bide hakkaten regl dönemi çok fena oluo hormonlar. ha bitti ha bitcek gün sayıyoruz. sevgiliaşkın dediği gibi arada torpil geçiorum kocama bu dönemde ama yapamadığın cazip oluo o yüzden onu da kesmio

X