cilve örnekleri verelim...

Fikirlerimden birini anlatayım mı size kaydirigubbakcemile2

Liseli kız fantazisi ve o odada uzanırken siyah renk jartiyeri giyeceksiniz üzerine dapdar beyaz gömlek ve minicik pileli etekle karşısına çıkacaksiniz elinizde de nutellayı kaşıklayarak eğilip tv yi kapatacaksınız
ders çalışmamız gerekk bebek nasıl yalıooo :jeyyar: :jeyyar:

vay vayyy kız evlenince yaşadu seninkii kaydirigubbakcemile3

bence kocalarda bizim gözlerimizi bağlayıp yatakta sürprizler yapsınlar hep bizmi yaaa hahahah

ha aynısını bende kocişime söyledim..bana ''hadi bana süprüz yap '' dedi..bende bu sefer sen yap hep benmi yapacam dedim..napım gstringmi giyeyim dedi..varya 3 gün dalga konusu oldumm..:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
hiç orijinal fikir yokşakkıdı
hep geyikk yapmışsınız, bi şey öğrenemedim:nazar:

mum olayını bi dizide görmüştümm
kocanızı yüz üstü yatırıp ilkbaşta romantizm amaçlı yaktığınız mumu o görmeden sırtına damlatıyorsunuzz
gerisi size kalmış

ya bende bekarken çok ii yöntemler düşürdüm...ama evlenince bişiler oldu....

çıkar içindeki cevheri aş kendini ...al eline dolaptan şokoyu..
tenhada kıstır adamı işte bukaddar...:jeyyar:

bende fikir çokta icraat yok
:roflol: :roflol: :roflol:

fikirlerini kendine saklayıp eziyet etme ..aç içinde ne varsa..aç aç aç..delikafadulden

bence kocalarda bizim gözlerimizi bağlayıp yatakta sürprizler yapsınlar hep bizmi yaaa hahahah

yavrim işte sorunda orda ..herzaman fentezi yapacak kapasitede olamıyolar.-tatlicadiarzu-.
soyun yat ..sonra sen sağ ben selamet ..en çılgın fantazisi budur irkeklerin..:nazar:

Bence bu topic geyiğe taşınsın bizde geyiğimizi edelim rahatca :ecrin_bebek:

Kapancak diye fantezilerimi anlatamaz oldum :çok üzgünüm:

başka bişey isteseymişsin kuzu kaydirigubbakcemile3

allam allam niye deşifre ediyonuz benüüüüü delikafaduldendelikafadulden
diçekleri bu kız hep burda hiç gitmiyi her yerde adım çıkıyiii
yapmayın bacularrr :1ninca:

ben de ilk defa bir copy pastede oyktum, yemekteydim, tam gaz devam sositososito

anammmm geyiğe gelmişizzzzz

:lepi:

he ya, Uzman attı başıma konuyubenneyaptımki

daha iyi oldu senin için, zaten burdan ayrılmıyodun, şimdi iş için süsü verirsin :lepi:

aboww temizlik bilem yapılmışşş :1shok:
sizin ruhunuz duymadan üç mesaj silinmiş
hade bakim topiğin ömrünü tüketmeye devam edin :roflol::roflol:

kız hangi mesajlar silinmiş, nerden anladın....

aa geyiğe şutlandıkmı sonunda..:eek:
cilve örneklerimiz demekki gerçekçi değildi hanımlar ..:roflol::roflol:

bu zaten geyik konusu bence kaydirigubbakcemile3

SEWİŞMEDEN UYUMAYAALIIMMMMM:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3

İnanmıyorum biri de çıkıp beni çağırmaz mı yaa benneyaptımkibenneyaptımki

buyur hemşerim, ben ilk sayfadan beri burdayım, direk katıl, bişey okumana gerek yok yerimseniben

bizim topikte bu topiin adısı çok geçiyoo.. konu ne şimdi bana açıklarmısınızzz delikafadulden

konu ne etsek de ne tür cilveler etsek :roflol:

geyiğe tasınınca topiğin tadı kaçtı ya :nazar:

buna yasak olanın cazibesi diyolar ladym, orda geyiğe dönüşmesin diye uğraşıyoduk, geyik daha zevkli oluyoodu kaydirigubbakcemile3 şimdi koyver gitsin ne söylersen söyle :lepi:

ben şey yaparım meselam...ama dargın olunan zmanlar için geçerli bi yöntem bu...küsüzya hanii..ben gider siyah çoraplarımıı giyerimmm..en güzel iççamaşırlarımıda giydimmiii küslük falan kalmıoo..deneyinn küs kalmıosunuz....hatta nazda yapınn valla kedi gibi oluolar...

mum olayını bi dizide görmüştümm
kocanızı yüz üstü yatırıp ilkbaşta romantizm amaçlı yaktığınız mumu o görmeden sırtına damlatıyorsunuzz
gerisi size kalmış

şekerim herüfü yaktıracan bize valla kudurdunmu deyip tekmeyi yermişiz sırnaşık şey

bizim topikte bu topiin adısı çok geçiyoo.. konu ne şimdi bana açıklarmısınızzz delikafadulden

aay fındıkım allah iyiliğini versin e mi :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin kocan askerde, sen not al gelince lazım olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hiç orijinal fikir yokşakkıdı
hep geyikk yapmışsınız, bi şey öğrenemedim:nazar:

en heyecanlı kısmını kaçırdın ilk sayfaları oku en iyisi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bekarken düşünürdümki ben yemek yaparken kocam gelsin bana arkadan sarılsın diye..şimdi yemek yaparken sarılınca gıcık olyorum

acaba yanlışlıkla eşimin miki mouse şortunu giysem :jeyyar: sonra yanlışlık oldu deyip çıkarmasını istesem :roflol:

X