cilve örnekleri verelim...

ben sana msnden "tut krdi tut, krdi muratı tut" fişleriylen başlıcam aşkitom hiç merak etme :teselli:

şoka partisi 70lerde çekilen türk filmlerinde asi gençleri böyle gösterirlerdi.şokoları birbirlerinin vücütlarından yiyen gençler kendilerinden geçerdikafamçokkarıştı
,şaşkın damat(kemal sunal) filminde de vardı mevlüt parasıyla şoko partisi yapmışlardı.olay şöyle başlar;erkek kıza sorar ya da tam tersi :var mısın? :jeyyar:

varım! şokooooooooooo!.... haydi herkes kapsın şokoları!.. hoba!akşama koçişlere parti var:sm_cool::roflol:​

:lepi: :lepi: :lepi:

+18 açılacakk

+18 açılsın kampanyası başlatmıştık zatenn
haydi millet +18 açılsın oylarınızı bekliyozzz
buralarda ezile büzüle bişiler yazmayın yahu
yakalanma korkusu olmadan cesurca yazın :jeyyar:

ee herıfe alısverıse bırlıkte cıktıgınız zaman aldırtabılırsın.
hem onunda ilgisini çekip,hoşuna gidecek şeylerde alabilirsin...

şimdi bu akşam elimde koca bi torba nutelle, kerm şanti.. jartiyer, kocaman bir kırmıızı kurdele, topuklular.. hahahah adam dicek b ne gıızz pazardan mı geliyorn. ne bu pasta mı apçen.. evet yawrum pasta yacam ana malzememde sensin dicem:):roflol:

Bence kocan bilmesin zaten, sonra nerden öğrendin bunları diye olay çıkarmayasınkaydirigubbakcemile3
geçen çenebazla bi yazımı gördü şoko partisiyle ilgili
bağa edepli edepli yazda tanıdık çıkar rezil olursun dedi -tatlicadiarzu-
hepsi kadın bişi olmaz diyebildim bende

Aman buna da ders mi denir kaldınız şoko da balda... :1closedeyes::1closedeyes:

Hadi diğer derslere geçelim. hihoyyythihoyyyt

he yaa, biz bu şokonun defterini çoktan dürüdük klişecilerle :dilcikar:
başka konuya geçelim, 90 sayfadır şokodan sıkılmadık gitti :roflol:

oyy karnıma ağrılar girdi valla :roflol:
bişi olmaz ziyan etmiyoz bi işe yarıcak alla alla
olmadı yerik kullandıktan sonra nolmuş yanii

ben de onu dedim işte, bu uğurda herşey mübah :lepi:
irkeğini datmin yerimseniben

Konuyu Toplam 68 Kullanıcı okuyor. (60 Kayıtlı kullanıcı ve 8 Misafir)
hülyalı, 7beyaz, aZeLYa55, bembeyazsiyah, Betuly, BULUTOLSAM, Burcums, CatladaPatla, Çenebaz, chablisss, cloudy, cubuk_kraker, DenizcininPrensesi, DENıZKOYDUMADIMI, deryainci, derya_brs, dimples, duyguçıkmazı, ebru1987, efftelya, eftelya24, ekocin, eni, evlibarkli, gamzeH, gurbaa prenses, hayata, Krdi, kuskonmaz, lady34, LıLLYUM, mavilim85, mine-, MmehtapM, narcoleptic, ndk, nezihemmm, nisandahazan, oktar, pamugum, pembelipembe, pirlanta_a, purplem, selin_as, sene, sevgiliask, sevvalcik, sinyora, SivriBiber, sütlü gayfe, tatlicik, toprak_0782, Tugsem, turkkahvesi85, UzmaN, waterlily, yaGmurluk, yares_bulut, ylmzhatice, _davidof_

ohaaaaa :roflol:

:roflol: :roflol:

Konuyu Toplam 64 Kullanıcı okuyor. (57 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
SivriBiber+, 7beyaz, acemiperi, aZeLYa55, Betuly, BULUTOLSAM, Burcums, Çenebaz, cloudy, cubuk_kraker, DenizcininPrensesi, deryainci, derya_brs, dimples, duyguçıkmazı+, ebru1987, efftelya, ekocin, eni, evlibarkli, gamzeH, gurbaa prenses+, hayat ve ben, hayata, hülyalı, Krdi, lady34+, LıLLYUM, mandilin, mavilim85, melekberke, MmehtapM, ndk, nezihemmm, nisandahazan, niyall, oktar, pamugum, pembelipembe, purplem, sene, sevgiliask, sevvalcik, sinay21, sinyora, Stella, sütlü gayfe, tatlicik, toprak_0782, Tugsem, turkkahvesi85, UzmaN, waterlily, yaGmurluk, yares_bulut, ylmzhatice, _davidof_

allah sonumuzu hayretsin kazen?

Konuyu Toplam 64 Kullanıcı okuyor. (57 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
SivriBiber+, 7beyaz, acemiperi, aZeLYa55, Betuly, BULUTOLSAM, Burcums, Çenebaz, cloudy, cubuk_kraker, DenizcininPrensesi, deryainci, derya_brs, dimples, duyguçıkmazı+, ebru1987, efftelya, ekocin, eni, evlibarkli, gamzeH, gurbaa prenses+, hayat ve ben, hayata, hülyalı, Krdi, lady34+, LİLLYUM, mandilin, mavilim85, melekberke, MmehtapM, ndk, nezihemmm, nisandahazan, niyall, oktar, pamugum, pembelipembe, purplem, sene, sevgiliask, sevvalcik, sinay21, sinyora, Stella, sütlü gayfe, tatlicik, toprak_0782, Tugsem, turkkahvesi85, UzmaN, waterlily, yaGmurluk, yares_bulut, ylmzhatice, _davidof_

allah sonumuzu hayretsin kazen?
:bbo::bbo::bbo:

yok canım benim, onu kast etmedim, kocamada mı ben öğretcem dedin ya, mesela kocan böyle şeyler bilse gıcık olmazmısın, nerden biliyo diye
ben olurum valla nerden öğrendin bunları diye
kaydirigubbakcemile3

yuk yavrum kocem gelmez
şişme adamla öğretiverirsin -tatlicadiarzu-

kocişine ne işe yaradığını söyle, bak gör geliyo mu gelmiyo mu :lepi:

ben şüphelenmeye başladım artık nutella fikrini ortaya atan kardeş nutellanın hissedarı sanırsam.....

nutella fikri benden bacım, rahat ol, hiçbi alakam yok :roflol:
niyazim çok seviyo :asigim:

:roflol: :roflol: tipim kaydı gülmekten, ben sizin komşuyum aslında :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…