cilve örnekleri verelim...

Tavan oldu bilem...... Bu gece beyler yaşadıııııııı...
Konuyu Toplam 72 Kullanıcı okuyor. (64 Kayıtlı kullanıcı ve 8 Misafir)
melekberke, 7beyaz, aZeLYa55, bembeyazsiyah, Betuly, BULUTOLSAM, CatladaPatla, Çenebaz, chablisss, cloudy, cubuk_kraker, DenizcininPrensesi, deryainci, derya_brs, dimples, duyguçıkmazı, ebru1987, efftelya, eftelya24, ekocin, eni, gamzeH, gurbaa prenses+, hayata, hülyalı, ilona, janet+, Krdi, kuskonmaz, kuzum, lady34, LıLLYUM, mavilim85, Mermaid, mine-, MmehtapM, narcoleptic, ndk, nezihemmm, nisandahazan, oktar, pamugum, PasakliMinikTanrica, pembelipembe, pirlanta_a, purplem, p_nr, reyca, selin_as, sene, sevgiliask, sevvalcik, sinyora, SivriBiber, sütlü gayfe, tatlicik, toprak_0782, Tugsem, turkkahvesi85, waterlily, yaGmurluk, ylmzhatice, _davidof_, _HaYaTiM_

Konuyu Toplam 64 Kullanıcı okuyor. (57 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)

allah sonumuzu hayretsin kazen?

Konuyu Toplam 64 Kullanıcı okuyor. (57 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)

allah sonumuzu hayretsin kazen?
:bbo::bbo::bbo:

:roflol: :roflol: :roflol:
sen iyice coştun leydi
artık oda seni paklamaz

yazdıklarıma bakma üle çoşamadım bi türlü ya benneyaptımki

üzerinde kamasutra şekilleri olan zarlar varmış yurtdışında.. zarı atıyon ne gelirse uyguluon kaydirigubbakcemile3

nutellanın yanına bunu da eklesek :roflol:

dogru diyon
neyse zararın neresinden dönersek kardır demiii:jeyyar:
şimdik ögreniriz bizde geçen seneleri telafi ederizşakkıdı

Nutellayla evli hanımlar boşa geçen seneleri telafi edin

Bekarlar nutellasız bir gün dahi geçirmeyinnnnn delikafadulden

Anam herifimde yokki nutellayı netcem tek başına bişeye yaramaz :sm_confused:

Şişme herif satiliyi mi hanımlarrrrrrr :jeyyar:

ay iğrençti o filmin o sahnesi
eski türk filimlerindeki dejenere şoko partileri(burhanın esprisi)
kaydirigubbakcemile3

allam allam 71 oldukk site yüksek gerilim hattına döndü az kaldı bu topiğin ömrü ben diyim sizee....

yok canım benim, onu kast etmedim, kocamada mı ben öğretcem dedin ya, mesela kocan böyle şeyler bilse gıcık olmazmısın, nerden biliyo diye
ben olurum valla nerden öğrendin bunları diye
kaydirigubbakcemile3

ben olmam kanımca
cünküm icinden geliodur kı yaww
benım ole mesela icimden gelir cılve neyın pek severım..

janet, aZeLYa55, bembeyazsiyah, Betuly, BULUTOLSAM, Burcums, CatladaPatla, Çenebaz, chablisss, cloudy, cubuk_kraker, DenizcininPrensesi, dimples, duyguçıkmazı, efftelya, eftelya24, ekocin, elisse, evlibarkli, forga, gamzeH, hayata, hülyalı, Krdi, kuskonmaz, kuzum, lady34, LİLLYUM, melekberke+, mine-, MmehtapM, ndk, nezihemmm, nisandahazan, niyall, offff, oktar, pamugum, PasakliMinikTanrica, pembelipembe, pirlanta_a, purplem, reyca, selin_as, sene, sevvalcik+, sinyora, SivriBiber, toprak_0782, Tugsem, turkkahvesi85, waterlily, yaGmurluk, ylmzhatice, _davidof_+
fentezi meraklıları is basında

Heh işte ben de onu diyom. Yeşil yeşil bakınca sen gibi dşünmeye başladım. Canım o an öpüşmek istedi mi baho olmuş, muro olmuş, seydo olmuş fark etmez kıvamındayım

lens mi alacaz yani şimdi?
saf saf bakan sazan üye smileyi

yeşil lensin afrodizyak etkisi yaptığı tek canlı örüntüsü bi sen bide goriller zati

muhahahahahaha :roflol::roflol::roflol: yarıldım
ooo çatlak patlak anımda burdalarmış:1closedeyes:
asıl fenteziyi siz ondan örenin -tatlicadiarzu-

bize bi +18 topiği şart.duy kazen duy

satılıyormuş 18 cm mipili -tatlicadiarzu-

üzerinde kamasutra şekilleri olan zarlar varmış yurtdışında.. zarı atıyon ne gelirse uyguluon kaydirigubbakcemile3

nutellanın yanına bunu da eklesek :roflol:

amanniiinn iyi fiikirmiş bee :lepi:

sen de bendenmişsin, boşver kayna arada, biz evlilerden çok biliyoz nedense :uhm:

gelmez
ay Allah korusun :roflol: :roflol: :roflol:

noldi rengin soldi birden :roflol: anlat baken fantezülerini :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…