- 3 Mart 2009
- 1.464
- 1
-
- Konu Sahibi sevgiliask
bu arad tüm konuşmaları maddelicem sitemde yaazıcam. burda da yayınlarım ok:)
Konuyu Toplam 64 Kullanıcı okuyor. (57 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
allah sonumuzu hayretsin kazen?
Konuyu Toplam 64 Kullanıcı okuyor. (57 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
allah sonumuzu hayretsin kazen?:bbo::bbo::bbo:
sen iyice coştun leydi
artık oda seni paklamaz
dogru diyon
neyse zararın neresinden dönersek kardır demiii:jeyyar:
şimdik ögreniriz bizde geçen seneleri telafi ederizşakkıdı
şoka partisi 70lerde çekilen türk filmlerinde asi gençleri böyle gösterirlerdi.şokoları birbirlerinin vücütlarından yiyen gençler kendilerinden geçerdikafamçokkarıştı
,şaşkın damat(kemal sunal) filminde de vardı mevlüt parasıyla şoko partisi yapmışlardı.olay şöyle başlar;erkek kıza sorar ya da tam tersi :var mısın? :jeyyar:
varım! şokooooooooooo!.... haydi herkes kapsın şokoları!.. hoba!akşama koçişlere parti var:sm_cool::roflol:
yok canım benim, onu kast etmedim, kocamada mı ben öğretcem dedin ya, mesela kocan böyle şeyler bilse gıcık olmazmısın, nerden biliyo diye
ben olurum valla nerden öğrendin bunları diyekaydirigubbakcemile3
ay iğrençti o filmin o sahnesi
eski türk filimlerindeki dejenere şoko partileri(burhanın esprisi)kaydirigubbakcemile3
kocişine ne işe yaradığını söyle, bak gör geliyo mu gelmiyo mu :lepi:
:roflol: :roflol: tipim kaydı gülmekten, ben sizin komşuyum aslında :roflol: :roflol:
Heh işte ben de onu diyom. Yeşil yeşil bakınca sen gibi dşünmeye başladım. Canım o an öpüşmek istedi mi baho olmuş, muro olmuş, seydo olmuş fark etmez kıvamındayım
lens mi alacaz yani şimdi?
saf saf bakan sazan üye smileyi
yeşil lensin afrodizyak etkisi yaptığı tek canlı örüntüsü bi sen bide goriller zati
Şişme herif satiliyi mi hanımlarrrrrrr :jeyyar:[/FONT][/COLOR]
ben gittigidiyordan hemşire kıyafeti almıştım çok işe yaradı
janet, aZeLYa55, bembeyazsiyah, Betuly, BULUTOLSAM, Burcums, CatladaPatla, Çenebaz, chablisss, cloudy, cubuk_kraker, DenizcininPrensesi, dimples, duyguçıkmazı, efftelya, eftelya24, ekocin, elisse, evlibarkli, forga, gamzeH, hayata, hülyalı, Krdi, kuskonmaz, kuzum, lady34, LİLLYUM, melekberke+, mine-, MmehtapM, ndk, nezihemmm, nisandahazan, niyall, offff, oktar, pamugum, PasakliMinikTanrica, pembelipembe, pirlanta_a, purplem, reyca, selin_as, sene, sevvalcik+, sinyora, SivriBiber, toprak_0782, Tugsem, turkkahvesi85, waterlily, yaGmurluk, ylmzhatice, _davidof_+
fentezi meraklıları is basında
Nutellayla evli hanımlar boşa geçen seneleri telafi edin
Bekarlar nutellasız bir gün dahi geçirmeyinnnnn delikafadulden
Anam herifimde yokki nutellayı netcem tek başına bişeye yaramaz :sm_confused:
Şişme herif satiliyi mi hanımlarrrrrrr :jeyyar:
satılıyo bacım japonlar onuda icat etmiş hemide şişme değil silikonumsu bi maddeden gerçek gibi duruyo.....
üzerinde kamasutra şekilleri olan zarlar varmış yurtdışında.. zarı atıyon ne gelirse uyguluon kaydirigubbakcemile3
nutellanın yanına bunu da eklesek :roflol:
Nutellayla evli hanımlar boşa geçen seneleri telafi edin
Bekarlar nutellasız bir gün dahi geçirmeyinnnnn delikafadulden
Anam herifimde yokki nutellayı netcem tek başına bişeye yaramaz :sm_confused:
Şişme herif satiliyi mi hanımlarrrrrrr :jeyyar:
gelmez
ay Allah korusun :roflol: :roflol: :roflol: