cilve örnekleri verelim...

evlenmeye yakın tuttuğunuz eve gidip kaçamak yapmayanda yoktur kanımca :jeyyar:

peki bi cafenin bayanlar tuvaletinde desem bizim kknın azgın hatınları onuda yapmış olur kesin he la? :nazar:

kocişime böle bişe taklif etsem..ayıp ayıp der valla.anlaşılan bizim fantazimiz sdc yatak odasıyla sınırlı..gardolabın içine girsek olmamı:roflol::roflol:

nörek anam sizde yağmurluğun altına girin..hoş ondada yok ben altına geçim yok sen geç derken fantazi niim kalmıo..zaten ağzına habire su girio onları çıkarım derken caziben uçuo...e gözlerinide açamıon zaten..gitti güzelim banyo sefası:sm_cool::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

aşkım sefkilim ondan sonra zaten idol kabul ettim seni kendime:nazar:
arkadaşlar kuzu falan hikaye takılın kermitin peşine asıl hazine onda:nazar::roflol::roflol:

bu haftasonu bi otopark yapalım diyorumgamyoncuiremsu
hani şener şenin filmi vardi ya
her arabayi park ettiğinde kırmızı elbiseli bi karı izgaraların üstünde dans ediyodu :roflol:

Kuzucum ille nutella sürceksen çoluğun çocuğun rızkını şeyinde ziyan etme. Bi de krem şantiyi dene hem daa ekonomik hemi de dağılması kolay istersen üçlü ekonomik paket var yollim yeni başlayanlar için -tatlicadiarzu-

ulen amma satıcı karısın:nazar:
kozmaatikten sonra şimdide sex shop işine mi girdin hobi olarak:nazar:

ben çikileta sevmiyorum pek
ne sürmemi önerirsin sıplintır usta? gamyoncuiremsu
taylorlardan bi barnak çalsam yeterince çekici olur muyum kaydirigubbakcemile2

kanka çikileta sevmiyosan muzlu pudüngle vucudünüüü sıva üstüne waşhh miiii yada lick miiiiiiiiiii yaz :roflol:

peki bi cafenin bayanlar tuvaletinde desem bizim kknın azgın hatınları onuda yapmış olur kesin he la? :nazar: kafamçokkarıştı

Konuyu Toplam 53 Kullanıcı okuyor. (43 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
cubuk_kraker, aZeLYa55, Betuly, Çenebaz, cloudy, derya_brs, ebru1987, efftelya, Egem, elisaa, estel, evlibarkli, fatıma zehra, feslege_n, füsfüs, gurbaa prenses+, hayata, ilona+, KIRMIZI, Krdi, kuzum+, lady34, mandilin, MmehtapM, narcoleptic, ndk, nisandahazan, nix, pamugum, parpalm, PasakliMinikTanrica+, selin_as, serpilce, sinay21, SivriBiber, Stella, sütlü gayfe, tatlicik, toprak_0782, Tugsem, waterlily, whiterose+, ylmzhatice

:1shok: misafirlere bakınnn

Konuyu Toplam 53 Kullanıcı okuyor. (43 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
cubuk_kraker, aZeLYa55, Betuly, Çenebaz, cloudy, derya_brs, ebru1987, efftelya, Egem, elisaa, estel, evlibarkli, fatıma zehra, feslege_n, füsfüs, gurbaa prenses+, hayata, ilona+, KIRMIZI, Krdi, kuzum+, lady34, mandilin, MmehtapM, narcoleptic, ndk, nisandahazan, nix, pamugum, parpalm, PasakliMinikTanrica+, selin_as, serpilce, sinay21, SivriBiber, Stella, sütlü gayfe, tatlicik, toprak_0782, Tugsem, waterlily, whiterose+, ylmzhatice

:1shok: misafirlere bakınnn

çıbık o kadar ateşli bir sohbet var ki burda dayanamiyiiiler
şimdi o misafirler üye olup aramıza katılcaklar az kaldı
çok özendirici bir muhabbet dönüyo burdaa
az kaldıı :jeyyar:

kanka çikileta sevmiyosan muzlu pudüngle vucudünüüü sıva üstüne waşhh miiii yada lick miiiiiiiiiii yaz :roflol:
kanka süpersin :roflol::roflol::roflol:
hatta potpori yapip muzlu cilekli kakaolu olmak üzere açık büfe yapiyim ben
cani hangisini isterse ona çullansın :roflol:

ulen amma satıcı karısın:nazar:
kozmaatikten sonra şimdide sex shop işine mi girdin hobi olarak:nazar:

tutmayın beni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

X