- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
- Konu Sahibi sevgiliask
10 misafir.. :1ninca:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşkitom
balık taktiğim nasıldı sen söle şunlara :roflol::roflol::roflol:
peki bi cafenin bayanlar tuvaletinde desem bizim kknın azgın hatınları onuda yapmış olur kesin he la?
nörek anam sizde yağmurluğun altına girin..hoş ondada yok ben altına geçim yok sen geç derken fantazi niim kalmıo..zaten ağzına habire su girio onları çıkarım derken caziben uçuo...e gözlerinide açamıon zaten..gitti güzelim banyo sefası:sm_cool::roflol:
evlenmeye yakın tuttuğunuz eve gidip kaçamak yapmayanda yoktur kanımca :jeyyar:
çikolata sosta çok yapış yapış oluyor ya
aşkım sefkilim ondan sonra zaten idol kabul ettim seni kendime
arkadaşlar kuzu falan hikaye takılın kermitin peşine asıl hazine onda:roflol::roflol:
Kuzucum ille nutella sürceksen çoluğun çocuğun rızkını şeyinde ziyan etme. Bi de krem şantiyi dene hem daa ekonomik hemi de dağılması kolay istersen üçlü ekonomik paket var yollim yeni başlayanlar için -tatlicadiarzu-
ben çikileta sevmiyorum pek
ne sürmemi önerirsin sıplintır usta? gamyoncuiremsu
taylorlardan bi barnak çalsam yeterince çekici olur muyum kaydirigubbakcemile2
anacım bunları nere sürüyonuz biin anlamadımda[/QUOa
anacımm bu anlamayanlara ayrı bi ders verek-tatlicadiarzu-
anacım bunları nere sürüyonuz biin anlamadımda
kanka çikileta sevmiyosan muzlu pudüngle vucudünüüü sıva üstüne waşhh miiii yada lick miiiiiiiiiii yaz :roflol:
Konuyu Toplam 53 Kullanıcı okuyor. (43 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
cubuk_kraker, aZeLYa55, Betuly, Çenebaz, cloudy, derya_brs, ebru1987, efftelya, Egem, elisaa, estel, evlibarkli, fatıma zehra, feslege_n, füsfüs, gurbaa prenses+, hayata, ilona+, KIRMIZI, Krdi, kuzum+, lady34, mandilin, MmehtapM, narcoleptic, ndk, nisandahazan, nix, pamugum, parpalm, PasakliMinikTanrica+, selin_as, serpilce, sinay21, SivriBiber, Stella, sütlü gayfe, tatlicik, toprak_0782, Tugsem, waterlily, whiterose+, ylmzhatice
:1shok: misafirlere bakınnn
kanka süpersin :roflol::roflol::roflol:kanka çikileta sevmiyosan muzlu pudüngle vucudünüüü sıva üstüne waşhh miiii yada lick miiiiiiiiiii yaz :roflol:
ulen amma satıcı karısın
kozmaatikten sonra şimdide sex shop işine mi girdin hobi olarak
üzerine birazda hindistan cevizi döksün bari
:roflol: