-
- Konu Sahibi sevgiliask
len acık da değişik mekan deneyin zalak şeeler
evin içinde fantaaazi mi olur
gidin bi magazaya
elbise denemek için kabine girin
ayy hayatım yardım eder misin fermuarını cekemiyorum diye sokun herifi içeri
herşeyi biz mi öreticez mirmirmirmir
sengözlerimebaksanab Vay anasunu be, demek balla daha şeyoliyibenneyaptımki
bide vucudüüüü kat kat kanka adam acaba hangi katın arasına sürdü die ararken sıkılır
He işte ondan şeetim. Zira kuzu Ehmet'le türksel iletişim merkezindeki kızlar kadar ciddi ve sert konuşuyo.
Çok çok fentezisi Ahmet bey lütfen yatınız lütfen üzerinizdekileri yavaş yavaş çıkarınız. Yapacaklarınızla ilgili lütfen bilgi veriniz.
Len özlem x ray'dan da geçiriyo musun adamısengözlerimebaksanab
ulan madem 20li yaşlarda şeyediyodun niye benim kendimi renkli dünyanın içine atmama mani oluyon bekarsın diye
ayrıcana bal şeyini ben teee ortaokuldaykene biliyodum mirmirmirmir
denemediğimi nerden biliyon gurbik...:jeyyar:
nişanlıydık...mirmirmirmir
alışverişe gitmiştik etek alacaktım akşamüzstüydü bir yaz günüydü.....sengözlerimebaksanab
ben yakışdımı aşkım diye başlayıp.......kaydirigubbakcemile3
ee gerisisni sen anna gurbik.....:jeyyar:
daha bişey diyemen....
he ya ama yatak odasında deneme la küvetin içinde laaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
tavsiye edrim küveti bak...tatile gidince 1 nolu cilve taktiğim..yalnız küvetin biraz büyük olmasına özen gösterinn..yoksa bizim gibi itiş kakış gülmekten ölürsünüz..delikafadulden
Kızım bekarken yap demedik herhal. Biz 20 li yaşlarda evli olduğumuzdan mütevellit yapıyoduk yane-tatlicadiarzu-
Neyse bu gece Bohoşa versinler seni de sende bi fentezi şeyet:CüvCüv:
kuzum neler diolar sana ya...iş bitmiş falan diolar..essahtan ölemi::)
evet...
kuzuya sağlı sollu kroşeler gelmekte :roflol::roflol:
nerde benim antep fırtıklarım :roflol::roflol:
aşkitomkermit evlende biraz ışık ol bize
bu krdiyle kuzunun milattan önce kalma cilvelerini yapmaya kalksak bakmaz adam yüzümüze
güzel ama diz balayına gittğimizde duşakabin vardı :uhm:
Bu laf atanlar kedi bende ciğerim tatlıcım, gerisini sen anla artık.şakkıdı
Topunuz gelseniz kaç yazar gardeşşşiim.
Neticeye bak, herbiriniz uyuyakalmışsınız içi geçmişler gibi:icecream:
Kuzucum ille nutella sürceksen çoluğun çocuğun rızkını şeyinde ziyan etme. Bi de krem şantiyi dene hem daa ekonomik hemi de dağılması kolay istersen üçlü ekonomik paket var yollim yeni başlayanlar için -tatlicadiarzu-
8 misafir???
kaçı erkek sizce, bence 3-4 tanesi kesin erkektir bunların
Topunuz gelseniz kaç yazar gardeşşşiim.
Neticeye bak, herbiriniz uyuyakalmışsınız içi geçmişler gibi:icecream:
Kuzucum ille nutella sürceksen çoluğun çocuğun rızkını şeyinde ziyan etme. Bi de krem şantiyi dene hem daa ekonomik hemi de dağılması kolay istersen üçlü ekonomik paket var yollim yeni başlayanlar için -tatlicadiarzu-