-
- Konu Sahibi sevgiliask
wayyy bee bende dahil herkeşler uyumuş erkencikten
bi yaşlı kuzumu oynaşmış senağlama
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
gözlerime inanamıyorum sabaha kadar yazmışsınızzzz
KK'nın bütün azgınları buradaymış gece :roflol:
benimde koceceim geç geldi toplantısı vardı yemek yedik canım ailem vardı onu izledik uyuduk
zaten ben geçici olarak servis dışıyım hafta sonuna servise açılırım :roflol: :roflol: :roflol:
kuzu nutella mi sürdün orana burana
kuzu nutella mi sürdün orana burana
Saa neşakkıdı
kızım bu nütella sürse yalayana kadar uykusu gelir
şokoyu bilmeyene nası uygulim beallah seni emii gülmekten karnıma agrılar:roflol::roflol: girdiiii
şoko partisi sorulurmu hiiiiç
uygulamalı göstercektüüüün-tatlicadiarzu-
dilim kas yapar ertesigün konusamam alimallah yok bacı vazgectiydim ben başka taktikler öğretivern bağaDiliniz tutluyormuş öyle kalıyormuşsunuz. :roflol::roflol::roflol:
sen yanlış yapmışsın ben olsam maçtan kaldırırdım onu. :sm_cool:
Sossuz olmaz mı??? :tomato::tomato:
lady kuşum pek bi denüşük gördüm seni?
Sossuz olmaz mı??? :tomato::tomato:
(16 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
lady34, Alsebe, cubuk_kraker, Egem, ekocin, esyn, evlibarkli, gurbaa prenses, Huysuz+, melekberke, narcoleptic, ozde-01, pamugum, papatya16, tatlicik, ylmzhatice
zabah zabah mirmirmirmir
aranızda evde olan var mı[/QUOTE
şimdi böyle ulu orta ismimizi vermeye ne gerek vardı sabah sabah yakalandıkben işteyim patron yok bi baktım cosmus millet delikafadulden
dilim kas yapar ertesigün konusamam alimallah yok bacı vazgectiydim ben başka taktikler öğretivern bağa
nutellayı heç denemedim emme ben bal sürmüştüm yapış yapış olmuştum amma o möhöm deel....:roflol:
ay çok fanastik olii ha özellikle ........
nutellayı heç denemedim emme ben bal sürmüştüm yapış yapış olmuştum amma o möhöm deel....:roflol:
ay çok fanastik olii ha özellikle ........
sengözlerimebaksanab Vay anasunu be, demek balla daha şeyoliyibenneyaptımki