cilve örnekleri verelim...

Hade be, bi mok olmaz sizden.lülülülülülü

bişi biliyosan yaz :dilcikar:
bu ka kişi bekliyo bak :smiley-cool:

(27 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
lady34, Alsebe, baberko, bktbb, deppo, dimplehawk, efftelya, Egem, evlibarkli, fmk, Huysuz+, jilda, kuzum, mizgin, MmehtapM, morçilek, narcoleptic, nix, ozde-01, papatya16, parpalm, pembeinci, phenol, sevgi_burak, tatlicik, ylmzhatice, _minik_

:roflol:

bişi biliyosan yaz :dilcikar:
bu ka kişi bekliyo bak :smiley-cool:

(27 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
lady34, Alsebe, baberko, bktbb, deppo, dimplehawk, efftelya, Egem, evlibarkli, fmk, Huysuz+, jilda, kuzum, mizgin, MmehtapM, morçilek, narcoleptic, nix, ozde-01, papatya16, parpalm, pembeinci, phenol, sevgi_burak, tatlicik, ylmzhatice, _minik_

Yok lan bişe bildiğimden değil burdaki taktikler işte.Şu bebeler basmasaydı daha ne taktikler şeyederdim de neyse:smiley-cool:

sbh kahvaltıda nutella vardı yımedım :bbo: aklıma bısıler geldı mıdem kalktı

Bizde de vardı yiyemedim, benim merak ettiğim kavanozu direk üstüne döken var mıdır acaba??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sahi mi azarmıyım o yaşta kaydirigubbakcemile2

Lady azmak için yaşının ilerlemesini mi bekleyecen yani. :mymeka:

Yok lan bişe bildiğimden değil burdaki taktikler işte.Şu bebeler basmasaydı daha ne taktikler şeyederdim de neyse:smiley-cool:

abow bide basıldınız mııııı :1shok:
inşallah çocuklar bizde nutella istiyoz diye tutturmamışlardır :roflol:

diyosun sengözlerimebaksanab allasen :nazar:

Bizde de vardı yiyemedim, benim merak ettiğim kavanozu direk üstüne döken var mıdır acaba??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şu anda bende bi tık yok da bari 30 da olayım :nazar:
sen dün benim tv izlerken aklımdan geçenleri okusan kesin yarılırdın ben bile kendi kendime gülmeye başladım :1ninca:
nutella sürsek diyorum dilimiz kas yapar krem şanti olsa midemiz bulanır hepsini yiyemeyiz daha hafifini nas blcaz falan filan :roflol:

bide sormazmıyım kocama şoko partisini biliymisin sen diye :1ninca:
o nemek ya dedi :1shok:

betul olm ben ceyıse alcam bı tane nutella xxxl boyundan:nazar:

Yav ne yapacaksınız nutellayı şokoyu... dilinizimi aşındıracaksınız o cıle cekılırmı bee... şakkıdı

İlle bırsey istiyosanız çikilata sos dökün... :nazar:

ya bu topic uçmuş ne gaddar azgın hatunlarmışız biz yahu sabah sabah töbe töbe....:nazar:

abow bide basıldınız mııııı :1shok:
inşallah çocuklar bizde nutella istiyoz diye tutturmamışlardır :roflol:

Yok lan tedbirliydik herhal.Bebeler ikide bir yattıkları yerden "babaaaa, annneeee suuu, çişim geldiii, süt veeeer" diye diye fentezi mentezi bırakmadılar.:mymeka:

Ama yinede :jeyyar::jeyyar:

wayyy bee bende dahil herkeşler uyumuş erkencikten :nazar:
bi yaşlı kuzumu oynaşmış senağlama

sen dün benim tv izlerken aklımdan geçenleri okusan kesin yarılırdın ben bile kendi kendime gülmeye başladım :1ninca:
nutella sürsek diyorum dilimiz kas yapar krem şanti olsa midemiz bulanır hepsini yiyemeyiz daha hafifini nas blcaz falan filan :roflol:

allah seni emii gülmekten karnıma agrılar:roflol::roflol: girdiiii
şoko partisi sorulurmu hiiiiç
uygulamalı göstercektüüüün-tatlicadiarzu-

Diliniz tutluyormuş öyle kalıyormuşsunuz. :roflol::roflol::roflol:

sen yanlış yapmışsın ben olsam maçtan kaldırırdım onu. :sm_cool:

Yav ne yapacaksınız nutellayı şokoyu... dilinizimi aşındıracaksınız o cıle cekılırmı bee... şakkıdı

ılle bırsey istiyosanız çikilata sos dökün... :nazar:

Sossuz olmaz mı??? :tomato::tomato:

X