- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 43
- Konu Sahibi sevgiliask
Kuzu hanım yohlar mı burda
güremedik kendüsünün naçisane işvelerini şakkıdı
güremedik kendüsünün naçisane işvelerini şakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee napalım herşey tecrübeylen kuzu abla :lepi:
senin yaşına gelelim bak bizde neler yapıyoz delikafadulden
ama kuzu 30 lu yaşlar kadınların kendini en kadın gibi hissettiği yaşlarmış yani en azgın yaşları kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-
noldu kuzu nie havanda diilsin??bu tam bana göre bi topik ama havamda değilim havaya giriyim bende taktik veririm elbet
Hade be, bi mok olmaz sizden.lülülülülülü
ay sahi mi azarmıyım o yaşta kaydirigubbakcemile2
bişi biliyosan yaz :dilcikar:
bu ka kişi bekliyo bak :smiley-cool:
(27 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
lady34, Alsebe, baberko, bktbb, deppo, dimplehawk, efftelya, Egem, evlibarkli, fmk, Huysuz+, jilda, kuzum, mizgin, MmehtapM, morçilek, narcoleptic, nix, ozde-01, papatya16, parpalm, pembeinci, phenol, sevgi_burak, tatlicik, ylmzhatice, _minik_
:roflol:
sbh kahvaltıda nutella vardı yımedım :bbo: aklıma bısıler geldı mıdem kalktı
ay sahi mi azarmıyım o yaşta kaydirigubbakcemile2
Yok lan bişe bildiğimden değil burdaki taktikler işte.Şu bebeler basmasaydı daha ne taktikler şeyederdim de neyse:smiley-cool:
noldu kuzu nie havanda diilsin??
diyosun sengözlerimebaksanab allasenYok lan bişe bildiğimden değil burdaki taktikler işte.Şu bebeler basmasaydı daha ne taktikler şeyederdim de neyse:smiley-cool:
Bizde de vardı yiyemedim, benim merak ettiğim kavanozu direk üstüne döken var mıdır acaba??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Lady azmak için yaşının ilerlemesini mi bekleyecen yani. :mymeka:
betul olm ben ceyıse alcam bı tane nutella xxxl boyundan
Bizde de vardı yiyemedim, benim merak ettiğim kavanozu direk üstüne döken var mıdır acaba??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Lady azmak için yaşının ilerlemesini mi bekleyecen yani. :mymeka:
abow bide basıldınız mııııı :1shok:
inşallah çocuklar bizde nutella istiyoz diye tutturmamışlardır :roflol:
abow bide basıldınız mııııı :1shok:
inşallah çocuklar bizde nutella istiyoz diye tutturmamışlardır :roflol:
diyosun sengözlerimebaksanab allasen
şu anda bende bi tık yok da bari 30 da olayım
sen dün benim tv izlerken aklımdan geçenleri okusan kesin yarılırdın ben bile kendi kendime gülmeye başladım :1ninca:
nutella sürsek diyorum dilimiz kas yapar krem şanti olsa midemiz bulanır hepsini yiyemeyiz daha hafifini nas blcaz falan filan :roflol:
bide sormazmıyım kocama şoko partisini biliymisin sen diye :1ninca:
o nemek ya dedi :1shok:
diyosun sengözlerimebaksanab allasen
şu anda bende bi tık yok da bari 30 da olayım
sen dün benim tv izlerken aklımdan geçenleri okusan kesin yarılırdın ben bile kendi kendime gülmeye başladım :1ninca:
nutella sürsek diyorum dilimiz kas yapar krem şanti olsa midemiz bulanır hepsini yiyemeyiz daha hafifini nas blcaz falan filan :roflol:
bide sormazmıyım kocama şoko partisini biliymisin sen diye :1ninca:
o nemek ya dedi :1shok:
Yav ne yapacaksınız nutellayı şokoyu... dilinizimi aşındıracaksınız o cıle cekılırmı bee... şakkıdı
ılle bırsey istiyosanız çikilata sos dökün...