cilve örnekleri verelim...

Anam bende yatanzı artık yarın daha enerjık devam ederık yenı fıkırlerılen...
Azgın dopik yerınde durusa tabıı.... :jeyyar:

ayyyy kıslarrr alemsiniz valla hepücüğünü okudummm evlenince lasım olcek tabii banada bende vermek isterdim size bikaç örnek amaa mafeless bende cilvenin csi yokkk:1no2:

bitane pantolununuzun arkasını kesin poponuz gözükecek şekilde savura savura gezin evin içinde .delikafadulden.:roflol:

Allahım yaaaaaaaa..... Herif neresını kessın aceeppp.... aaayyyy.... :roflol::roflol: delikafadulden

Hadın kactım fazla kudurman aman.... :jeyyar:

:1shok::1shok::1shok: allahım bütün kk hatunları burda,1 saatten beri baştan okuyorum gülmekten karnıma agrılar girdi valla:roflol::roflol:
herüf neye gülüyon diye sorup duruyo bilmiyoki akşam başına niler gelecek -tatlicadiarzu-
hepiniz süpersiniz hatunlar :lepi::lepi:
ben gidip yatıyorum gerisini sabah okurum artıksırnaşık şey

ayy çok komıksınız kızlar. hıç gulesım yoktu. hepınız alemsınız.:içelim:

alın sıze benden bır cılve. eşimın karşısında meyvelerı dudaklarımı şişire şişire yerım. hele çilek yerken heeeççç dayanamaz. bazen annemlerın yanında yaparım, kıpkırmızı olur hemen msj atar; gece bittın sen bunu bana yapmayacaktın dıye....he he onu zora sokmak çok hoşuma gıdıyor delikafadulden

yyaaa bıde hıç olmayacak yerde ve zamanda acık mesajlar atarım eşime, deli olur. mesela babamla tavla atarken falan. işte o zaman annemler kapıdan bız çıglık çıglıga yakalamaca oynarız evde. tavsıye ederım.

ayy çok komıksınız kızlar. hıç gulesım yoktu. hepınız alemsınız.:içelim:

alın sıze benden bır cılve. eşimın karşısında meyvelerı dudaklarımı şişire şişire yerım. hele çilek yerken heeeççç dayanamaz. bazen annemlerın yanında yaparım, kıpkırmızı olur hemen msj atar; gece bittın sen bunu bana yapmayacaktın dıye....he he onu zora sokmak çok hoşuma gıdıyor delikafadulden

işte budur. onunla birlikte olamayacığınızzı bildiğiniz ortamlarda onu minik hareketlerle deli edebilirsiniz. elindende bişey gelmez garibiminç. beklerki akşam olsun yada yallnız kalabilin... :kahve:

yyaaa bıde hıç olmayacak yerde ve zamanda acık mesajlar atarım eşime, deli olur. mesela babamla tavla atarken falan. işte o zaman annemler kapıdan bız çıglık çıglıga yakalamaca oynarız evde. tavsıye ederım.

seni çılgın cilveli hatun seniii...
kimbilir daha neler vardır sende dökül bakalım dökül...:jeyyar::jeyyar:

koptum gülmekten ya yorgunluğa iyi geldi
tamam ben bekarım amma evlenince neden olmasın ki yalnız ufak bi sorun var benim adam tatlı sevmiyor onu netsek ? ama kurdela paket fikri hoş.

ben de bugun pasta yerken iki garson bana bakiyordu.. oyle atesli de yemiyorum niye bakiyo bunlar ya dedm? bizimki bana bak bana bakarak ye ne o oyle cok mu lezzetli p pasya mmmh yapma gel buraya opcem diye bi costu.. garsonlar da baska yere bakmak zorunda kaldi sonunda ama cok eglendim :)

valla ben cok oturaklı agır bır ınsan gıbı görunmeme karşın eşim ne halt oldugumu çok ıyı bılır. mesela merdıvende onume geçerse pandigı yer. . eşim bır kere gulme krızıne tutuldu pandık attıgımda altına kaçırmıştı. hıç beklemedık anlarda elleme huyum vardır.

selam kızllar koptum gülmekten ya ben eşimi en çok hastayken deli etmeye bayılırım adaam zor geçiriyr bir daha 7günü ve yasaklıyrm bazı şeyleridekaydirigubbakcemile3

valla ben cok oturaklı agır bır ınsan gıbı görunmeme karşın eşim ne halt oldugumu çok ıyı bılır. mesela merdıvende onume geçerse pandigı yer. . eşim bır kere gulme krızıne tutuldu pandık attıgımda altına kaçırmıştı. hıç beklemedık anlarda elleme huyum vardır.

ayy beni krize soktun yaa
çok fena oldum gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:

bi fikir de ben söyliyim o zaman kıskandım:dilcikar:

hep gecelik hep gecelik olmaz
mini şort giyip azcık egzersiz yapın karşısında sonra gerinin şöylee en güzelinden tabi bu sırada tuhaf tuhaf ses çıkarın hafif çığlık atar gibi (ben öyle gerinirim de) :sm_cool:

kızlar böyle cıttlak yeşil ve siyah cizgili bi sutyen alınn... altınada siyah kilot..ayaklarınıza yuksek topuklu ayakkabı ...boynunuza siyah kolye ve kulağada siyah buyuk kupeler takın.. saçları yukardan topuz yapın.. hoş bi makyaj..karşısına geçipte bi poz vemeniz yeterli oluo...

kız sevgiliask öyle bi konu açmışsın ki herkesin içindeki canavarı ortaya cıkardın valla ne diyim helal olsun sana :roflol: :roflol: :roflol:

X