cilve örnekleri verelim...

başka bişeyy

hediye olarak ona aldığınız bir giysiyi.... üzerinize giyip verin meselatakımının forması ..içinizde ise teninizden başka birşey olmasın... ..

aaa benim aklıma patron-sekreter mevzusu geldi....delikafadulden

çekçen dar miniyi üstüne düğmeleri açık gömlek.

alcan eline dosya gitcen yanına,

"şu raporları bir incelesek beraber kafama bir şey takıldı"

adam masada oturuyor olcak o esnada...

sonra da dosyalar incelenir masada....
:eek:Şeniz

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

anam feriştahlar basmış burayı mükremin yokkaydirigubbakcemile3
bendende nacizhane tavsiye bi tane ANNENİZİN SİZE SEKS HAKKINDA ASLA SÖYLEMEDİKLERİ kitabından edininkaydirigubbakcemile3

napammm canım ya otelde olunca boleeeee:KK43: 3 te gelıorum 10 da cıkıorummm bekliii kapıda zavallımmm yenı topıc actm derdım varda yardım beklıorummm:içelim:
Hangı otel hilton muu... :lepi: delikafadulden
öncelikle lise eteklerimiz var dı ya onlardan edinin bitane.. mini... sıonra diazltı çorap düğmeleri yarıya kadar açık beyaz gömlerk... öretmenim bu dersten geçemezsem kalıyorum falan diip gidin yanına:) inananmıcaksınızkaydirigubbakcemile3
Anaaaammmm ...... :roflol::roflol::roflol:
daha yazıyım mı? istermisiniz kızlar...

yaz yavrım sende gelecek var.. :nazar:

efendüm şimdiye kadar yağı denedik
tencereleri denedik
bilimum tatlıları denedikcokacimcoook
hatta kıçımızı başımızı açıp gocamızın gözüne gözüne salladık
vs vs vs vs
ee daha ne istiyon yetmiyomu:mymeka:
bak biraz bekle bişeyler çıkabilir:eek:

:dance:bunlara lafım yok canm benm
boşverelim konuyu saptıran kişileri yani yerimseniben
cilve örnekleri eklensin ki topik çoşsunn :eek:

direk adama dal diyon yani
peki bu dosya klasörmü olsun
yoksa basit bişeyde işimizi görürmü-tatlicadiarzu-

Bugün, 16:33 açılmış topic bu saat olmuş bu kadar yorum olmuş vay anasınııı siz neymişsiniz bee :1shok::1shok:
2tanede misafriniz var ha haberiniz ola :1ninca:Yaw yaşım küccük yoksam bende verirdim iki örnek ama :roflol:
Mesleğimi buı konuya alet etmek istmem ama bilemem anlatabildim mi :jeyyar: yerimseniben

direk adama dal diyon yani
peki bu dosya klasörmü olsun
yoksa basit bişeyde işimizi görürmü-tatlicadiarzu-

ayrıntılar önemli tabi ama bu gereksiz bir ayrıntı en azından benim kafamda.ama senin dosyayla alakalı başka planların varsa bilmem...
kaydirigubbakcemile3

dosya bahane cilve şahane:1rolleyes::lepi:

pekii kızlar bi alşam kocanıza eve gelmeden önce diinkis ana bir hediye aldım.. çimden geldi falann.. ok. sonra çıplak ve tertemiz vücudunuzu kırmızı kalın bir kurdele ile sarın ve büyük bir fiyok yapın ..tavsiyem bunu yaptığınızda ayağınıza topuklu giymeniz. ve üzerinize sabahlık giymeniz. size temin ederim o paketi açmak için sabırsızlandığı kadar hiç sabırsızlanmamıştır..:)

önune geçin muz ısırın :roflol:
arkadaşlar erkeklere ne gerek var bişeler yapmaya bi göszkırpmak bile çok onlara :roflol:

Bugün, 16:33 açılmış topic bu saat olmuş bu kadar yorum olmuş vay anasınııı siz neymişsiniz bee :1shok::1shok:
2tanede misafriniz var ha haberiniz ola :1ninca:Yaw yaşım küccük yoksam bende verirdim iki örnek ama :roflol:
Mesleğimi buı konuya alet etmek istmem ama bilemem anlatabildim mi :jeyyar: yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 çok güzel anlattın hem de :1hug:

Kızlar cekın jartiyerleri sıyah sıyah... ustunede uzun sıyah bır elbıse gıyın.. saclar havayla dans etsın.. delikafadulden
hafif göğüs dekoltesı.. herseyınızı salman ortaya.. :mymeka: azcuk gızlı kalsın ısın çekicülüğünü orda bilmiyonuz brısey.... :nazar:

Sende benim gibisin yani canım bol bol gül ve ders al sende benim gibi ileride lazım olur elbet :1ninca:

Kızlar cekın jartiyerleri sıyah sıyah... ustunede uzun sıyah bır elbıse gıyın.. saclar havayla dans etsın.. delikafadulden
hafif göğüs dekoltesı.. herseyınızı salman ortaya.. :mymeka: azcuk gızlı kalsın ısın çekicülüğünü orda bilmiyonuz brısey.... :nazar:

katılıyorum...gizemli olan her şey çok daha çekicidir ve cezbedicidir..gerçi adam onun altında olanı biliyodur ama olsun
kaydirigubbakcemile3

X