cilve örnekleri verelim...

duştan sora yağlanma fikri hep işe yarar bebe yağları varya onnar herzaman benım favorımdır...bı masaj yapna bea..hayde aslanımkaydirigubbakcemile3

o ne be kırkpınar güreşleri gibi vırç vırç adam
kündeye getirene kadar bel fıtığı olur:jeyyar:

dışarıdayken yalnızca birbirinizin anlayacağı çapkın bakışlar atın birbirinizee
kalabalıksa yanından geçerken falan bi şekilde yolunu bulup çapkın bişiler fısıldayın eve gitmek için can atsın :roflol:

mümkünse başkalaı yakalamasın bakışları mazallah adınız şeye çıkabilir karı bana yazılıyo abi diye

Öhömm öhömmm sengözlerimebaksanab Ben de bir cilve sölim yavrularım...
Koçanıs otururkene, siz tiril tiril uçuşan günlük eteğinizi giyin, bir kovaya su doldurup köpürtün, içine yer bezini koyun...
Sonracıııma dizlerinizin üstünde yer silmeye başlayın...Koçanız görsün ama sizi :jeyyar:
Popuşunuzu bir sağa bir sola sallayarak silin anacım yerleri...
Hem eviniz temiz olsun, hem kocanızın ruhu doysun :dance:sositosositosositososito

ÖNEMLİ DİPNOT: eteğinizin altına don giymeyin :jeyyar:

adamda temizlikçi sendromu oluşsun ondan sonra eve gelen kadınların eteğinin altına bakmaya çalışırken yakalayalım iyimi

adamda temizlikçi sendromu oluşsun ondan sonra eve gelen kadınların eteğinin altına bakmaya çalışırken yakalayalım iyimi

ozaman sokakta birbirinizlede bakışmamanız lazım başka kadınlarda mazallah bakarsa onlarla da bakışmasın :bakış sendromu smilisi: :nazar:

ince düşünmeyin hayallerinizi genişletin genişletin genişletinn......:jeyyar:

Son düzenleme:
aZeLYa55 kullanıcısından alıntı
Öhömm öhömmm Ben de bir cilve sölim yavrularım...
Koçanıs otururkene, siz tiril tiril uçuşan günlük eteğinizi giyin, bir kovaya su doldurup köpürtün, içine yer bezini koyun...
Sonracıııma dizlerinizin üstünde yer silmeye başlayın...Koçanız görsün ama sizi
Popuşunuzu bir sağa bir sola sallayarak silin anacım yerleri...
Hem eviniz temiz olsun, hem kocanızın ruhu doysun

ahahaahahahaaaa.allah iyiliğini versin güldürdün yaf. .. süper bi fikir........delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
vay canına ne cevherler ne cevherler bunları kara kaplı deftere not etmeli.benim de şimdi aklıma bir şey geldi.
mesela kocanız geldi gelecek mutfakta bekleyin.kapıyı siz açmayacaksanız tabi kendisi açacak.neyse efendim adam içeri girince alın bir sandalye çıkın üstüne bi bacağınız da mutfak tezgahında olsun (tencere almaya çalışıyorum ayağı) tabi mini bir etek olacak üzerinizde."kocacığım tencereyi alamıyorum" diye seslenin.adam gelsin mutfağa,tencereyi alsın...siz de yemek pişirin...afiyet olsun
:jeyyar:hihoyyyt

hah tam benimkine yapcan bunu ilk tepkisi
manyakmısın sen ya hergün kullanılan şeyler okadar yükseğemi konulur der
ikinciyede in aşağı in şimdi düşüp çanağı çölmeği kırcan sakatlanıp iş çıkarcan der bidahada o tencereyi oraya nah koyarsın

Tatlım o zaman direk olaya gir...Mesela evlilik yıldönümde şöle bir pasta hazırla, direk mesajı alır zaten :jeyyar:

pasta5fz.jpg

Tatlım o zaman direk olaya gir...Mesela evlilik yıldönümde şöle bir pasta hazırla, direk mesajı alır zaten :jeyyar:

pasta5fz.jpg

ayyyyyyyyyyy şuna bakkkkkk bununda pastasını yapmışlar yaaa inanmıyorummmm :1ninca: :roflol:

Son düzenleme:
valla ben bole seylerı hıc sevmıyorum hemde bekarken :KK43:((Evlendım aklımda ne varsa ıcımde ne kaldıysa hepsını evlendıkten sonra kocama yapıyorum artık.boyle seyler bana ters bıde ole bırlıkte uyuduk vs dıyorlar yuh dıyorum.Hıc hos seyler degıl bunlar ya.Yanı ben fazla modern bır ınsanım amerıkada buyudum okudum geldım Turkıyede evlendım daha 5 ay oldu.Ona rağmen hıc boyle bır sey yapmadım hep aklımda babam vardı cunku bana karsı olan guvenını hıc sarsmadım.O da bana ne ıstedıysem fazlasıyla yaptı,düğünümü bile o yaptı Hilton otelınde.Evimizide o aldı.Cnk evlendıgınde kızım olursa dıllere destan dugun yapacagım ona demıs yaptıda:)) Gercektende oyle oldu bu yılın en pahalı en gosterıslı dugunu benımkı oldu.Darısı sıze arkadaslar.

valla ben bole seylerı hıc sevmıyorum hemde bekarken :KK43:((Evlendım aklımda ne varsa ıcımde ne kaldıysa hepsını evlendıkten sonra kocama yapıyorum artık.boyle seyler bana ters bıde ole bırlıkte uyuduk vs dıyorlar yuh dıyorum.Hıc hos seyler degıl bunlar ya.Yanı ben fazla modern bır ınsanım amerıkada buyudum okudum geldım Turkıyede evlendım daha 5 ay oldu.Ona rağmen hıc boyle bır sey yapmadım hep aklımda babam vardı cunku bana karsı olan guvenını hıc sarsmadım.O da bana ne ıstedıysem fazlasıyla yaptı,düğünümü bile o yaptı Hilton otelınde.Evimizide o aldı.Cnk evlendıgınde kızım olursa dıllere destan dugun yapacagım ona demıs yaptıda:)) Gercektende oyle oldu bu yılın en pahalı en gosterıslı dugunu benımkı oldu.Darısı sıze arkadaslar.

:1shok: Yanlış yere yazdın herhalde...

iş düğünle bitmiyo işte Aşk lazım , Sevgi lazım , Saygı lazım, Arzulamak lazım yerimseniben :jeyyar:
yoksa bir sürü ünlü ne düğünler yapıyo pat diye ayrılıyorlar 2 ay sonra ,
Allah bizi onlaradan eylemesin inşallah hepimizin mutlu mutlu evliliği güzel bebekleri olurr Aminnnn :Saruboceq: bu güzel cilvelerde kocalarımıza güzel birer hediye okadar :asigim:

X