Lekeler, Çiller Ciltteki koyu lekelerinden kurtulabilenler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yakininizda cristal peeling yapan bir güzellik merkezi varsa öneririm

Eklentiler

• Screenshot_20220318-121216~2.png
    Screenshot_20220318-121216~2.png
    653,1 KB · Görüntüleme: 105
dün kimyasal peeling yaptırdim yuzum su an yanmış gibi bir goruntude cok fena 😢. Soyulma baslayinca görüntü gececek dediler bakalim nasil bir surec olacak yazarim sizlere

dün kimyasal peeling yaptırdim yuzum su an yanmış gibi bir goruntude cok fena 😢. Soyulma baslayinca görüntü gececek dediler bakalim nasil bir surec olacak yazarim sizlere
Önerilerini aynen uygulayın en fazla 3 gün sonra o yanık görüntüsünden eser kalmaz.

Arbutin,aha/bha ve c vitamini içeren ürünleri tavsiye ederim. Özellikle serumlar. Daha önce asit kullanmadıysan ve cildin hassassa ilk olarak arbutinle ya da c vitaminiyle başlayabilirsin.

Dermapen ne kadar a yaptırdınız bir de acıyor mu
Ben 2020 de son aylarda seansı 500 TL ye yaptırdım ama gecen sene 750 olmuş yer yer ve kişiden kişiye değişiyor kötü yer ucuza yapar iyi yer pahalıya yapar bir de mümkün olduğunca doktora yaptırın acımıyor bu acı hissinize bağlı bisey benim vücudum acıya dayanıklı ve uyusturucu krem sürüyorlar bi süreden sonra iğnede uyusturuyor hissetmiyorsunuz

Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Tamda bugun bir komsuma yuzundeki kahverengi lekrlerin nasil gittigini sorfum.dediki hacamat yaptirfim ve suluk kullandim ondandir

Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Merhaba lekeler için kullandığım ve aynı zamanda satışını yaptığım bir sabun var dilerseniz yardımcı olabilirim :)

Arkadaşlar merhaba bende lekeden çekenlerdenim.
1.5 yil önce oluştu maske ile alakalı olabilir mi bilmiyorum
Devlet hastanesinde cildiyeye gittim bana locaderm diye kortizonlu bir krem verdi hic bir işe yaramadi
Cildim kuru hic bir sey süremiyorum hassas ayni zamanda hamile kalınca daha da cogalir diye korkuyorum dudak kenarlarinda asagi bölgeler de
Şu sekilde bendeki lekeler
0FC98865-3C24-45AE-A82D-7CF70DC61351.jpeg

Sinozun ürünleri

Yüz yıkama jeli ile yıkayıp ardından tonik ile temizliyorum onun üzerine leke serumu o emildikten sonra da leke kremi. Ama düzenli kullanım şart

dün kimyasal peeling yaptırdim yuzum su an yanmış gibi bir goruntude cok fena soyulma baslayinca görüntü gececek dediler bakalim nasil bir surec olacak
soyulma bugun dudak cevresinde basladi alttan pespembe tertemiz bir deri geliyor 😍 ama gerilme cok fazla yüzümde mimik yapinca hemen agriyor

dün kimyasal peeling yaptırdim yuzum su an yanmış gibi bir goruntude cok fena soyulma baslayinca görüntü gececek dediler bakalim nasil bir surec olacak

soyulma bugun dudak cevresinde basladi alttan pespembe tertemiz bir deri geliyor 😍 ama gerilme cok fazla yüzümde mimik yapinca hemen agriyor
Bu tip işlemlerin hepsinde aynı şey olur zaten, 2 güne tertemiz olur yüzünüz

Bende uğraşıyorum ama nafile yeni kremler aldım bakalim birde bunları denicem. Umarım azalır

acaba sallamış olabilir mi, hacamat bardak çekme fasyayı uyandırıyor yüze nasıl yapılmış? sülük de kirli kanı çekiyor, yani lazerle gitmeyen şey sülükle mi gitmiş
Acip gosterfi gogus kisminda bir suru kupa izi vardi.ve iki sisede suluk.ben sordum yuzunuzdeki lekeler kahverengilikler gitmis bunun icin ne yaptiniz dediki birsey yapmadim sadece suan bu iki tedaviyi uyguluyorum ondan olmustur ve o bsyanin cildi resmen yenilenmis ve genclesmis.bende dusunmeye basladim

X