- 20 Ekim 2015
- 95
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dermapen ne kadar a yaptırdınız bir de acıyor muDermapen çok iyi geliyor lekelere bilginiz olsun ilk seansta bile pırıl pırıl bir cilt çıkarıyor ortaya bizzat yaptırmış biri olarak söylüyorum rengini aciyor
Ben 2019da seansını 350ye yaptırdım. Acıyor, bütün yüzünüde uzun uzun epilatör geziyor gibi düşünün. Ama sonuçtan ben memnun kalmıştımDermapen ne kadar a yaptırdınız bir de acıyor mu
Önerilerini aynen uygulayın en fazla 3 gün sonra o yanık görüntüsünden eser kalmaz.dün kimyasal peeling yaptırdim yuzum su an yanmış gibi bir goruntude cok fena . Soyulma baslayinca görüntü gececek dediler bakalim nasil bir surec olacak yazarim sizlere
Ha arko krem ha madeleb ya nemlendirici diye kullanıyorum bende.Madelebi ben de 2 ay falan düzenli kullanmıştım bir etkisi olmamıştı
Ben 2020 de son aylarda seansı 500 TL ye yaptırdım ama gecen sene 750 olmuş yer yer ve kişiden kişiye değişiyor kötü yer ucuza yapar iyi yer pahalıya yapar bir de mümkün olduğunca doktora yaptırın acımıyor bu acı hissinize bağlı bisey benim vücudum acıya dayanıklı ve uyusturucu krem sürüyorlar bi süreden sonra iğnede uyusturuyor hissetmiyorsunuzDermapen ne kadar a yaptırdınız bir de acıyor mu
Tamda bugun bir komsuma yuzundeki kahverengi lekrlerin nasil gittigini sorfum.dediki hacamat yaptirfim ve suluk kullandim ondandirKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
acaba sallamış olabilir mi, hacamat bardak çekme fasyayı uyandırıyor yüze nasıl yapılmış? sülük de kirli kanı çekiyor, yani lazerle gitmeyen şey sülükle mi gitmişTamda bugun bir komsuma yuzundeki kahverengi lekrlerin nasil gittigini sorfum.dediki hacamat yaptirfim ve suluk kullandim ondandir
Merhaba lekeler için kullandığım ve aynı zamanda satışını yaptığım bir sabun var dilerseniz yardımcı olabilirim :)Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Sinozun ürünleriKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
soyulma bugun dudak cevresinde basladi alttan pespembe tertemiz bir deri geliyor ama gerilme cok fazla yüzümde mimik yapinca hemen agriyordün kimyasal peeling yaptırdim yuzum su an yanmış gibi bir goruntude cok fena . Soyulma baslayinca görüntü gececek dediler bakalim nasil bir surec olacak yazarim sizlere
Bu tip işlemlerin hepsinde aynı şey olur zaten, 2 güne tertemiz olur yüzünüzdün kimyasal peeling yaptırdim yuzum su an yanmış gibi bir goruntude cok fena soyulma baslayinca görüntü gececek dediler bakalim nasil bir surec olacak
soyulma bugun dudak cevresinde basladi alttan pespembe tertemiz bir deri geliyor ama gerilme cok fazla yüzümde mimik yapinca hemen agriyor
Bende uğraşıyorum ama nafile yeni kremler aldım bakalim birde bunları denicem. Umarım azalırKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Acip gosterfi gogus kisminda bir suru kupa izi vardi.ve iki sisede suluk.ben sordum yuzunuzdeki lekeler kahverengilikler gitmis bunun icin ne yaptiniz dediki birsey yapmadim sadece suan bu iki tedaviyi uyguluyorum ondan olmustur ve o bsyanin cildi resmen yenilenmis ve genclesmis.bende dusunmeye basladimacaba sallamış olabilir mi, hacamat bardak çekme fasyayı uyandırıyor yüze nasıl yapılmış? sülük de kirli kanı çekiyor, yani lazerle gitmeyen şey sülükle mi gitmiş