Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarsanız cok sevinirim.Bugün yeni bir ürün inceledim, Missha'nın. Sitesinden en çok satılanlar baktım, orada bir ürün vardı, gözenek küçültüyormuş. Öve öve bitirememişler. 1 haftaya almayı planlıyorum. Caymaz alırsam, yazarım. Ama unutturmayın, ben çok unutkanım.
Adı neymiş acaba bende bakiyim?Bugün yeni bir ürün inceledim, Missha'nın. Sitesinden en çok satılanlar baktım, orada bir ürün vardı, gözenek küçültüyormuş. Öve öve bitirememişler. 1 haftaya almayı planlıyorum. Caymaz alırsam, yazarım. Ama unutturmayın, ben çok unutkanım.
Valla iyi bir post olmuş bu eveeet güzel bilgiler gelicektir beklemedeyimm bendeKızlar özellikle burun ve yanaklardaki geniş gözenekler için tavsiyeleriniz var mı ?
Böyle bebek gibi durması için ne yapılabilir ?
Hazır satılan ürünler yada evde yapabilecegimiz memnun kaldıgınız ne varsa yazarmısınız.
Adını almadım, sitelerinde çok satılanlar bölümünde yine bulurum nasılsa dedim.Adı neymiş acaba bende bakiyim?
Teşekkürler...Valla iyi bir post olmuş bu eveeet güzel bilgiler gelicektir beklemedeyimm bende
Bende bakiyim o zaman not edeyim teşekkürlerAdını almadım, sitelerinde çok satılanlar bölümünde yine bulurum nasılsa dedim.
Bugün baktım hatta, siyah bir maske.
Rica ederim, benden önce alırsanız yorum yazarsanız memnun oluruz.Bende bakiyim o zaman not edeyim teşekkürler
TabiiiRica ederim, benden önce alırsanız yorum yazarsanız memnun oluruz.
Biraz öyle olmuşEn ideal cilt temizliği bastırmadan haftada ya da 15 te bir kese,her gece yatmadan önce bir çay kaşığı karbonata limon sıkıp cilde peeling yapmak çok iyi gelir.Cilt bakımı için yaz kış yüksek faktörlü güneş koruyucu krem,çinko içeren bebek pişik kremi çok iyi gelir.Evde yapılabilecek uygulama kambu mayası nı rondodan çekip dolaba koyup,her seferinde bir çay kaşığı alıp içine,kahve,şeker, zeytinyağı,kayısı yağı... Kambu mayası yoksa normal toz maya da olur,çoğaltılabilir.Maden sodasını buz kalıplarına koyup gece yatmadan yüze eriyene kadar gezdirmek te çok iyi geliyor.Dergiden alıntı gibi olmuş :))
Kapatıyormu gözenekleri ne kadar sürede kendini gösterdi etkisi ?Tvitii adaçayı demleyip bir siseye koyuyorsun. Sonra pamuk ile yüzüne sürüyorsun. Bana çok iyi geldiydi. Dene bi
Ben düzenli kese yaparım,her gece olmasa da haftada en az 3-4 kez karbonat la peeling yaparım.Güneş kremini bahardan itibaren kullanırım.Pişik kremini genelde her banyodan sonra sürerim.Kambu mayalı karışımı bir ara çok sık yapıyordum mayam bitti eşimin yeni maya vermesini bekliyorum.Yani hepsi tecrübe ile sabittir :))Biraz öyle olmuş
Kafam karıştı
Hepsini denediniz mi ?