şimdiye dek birşey olmadı ama bundan sonrada olmayacak diye bir şey yok..doğru saatlerce ıslak kalan ve hava almayan kafada mantar oluşabilir..dediğiniz gibi 2 saat bekletme yeter..ama yeterince maya yumurta ve yağı saç kökleri alır mı 2 saat içinde?
Mehmet aydının zeytinyağlı defne sabunu ısrarla öneriyorum saçın için. bir ay aralıksız kullan. saçın alışacak ve çok seveceksin. roaccutane tedavisinden sonra cildine hiç bir şey kullanma, yeterince yorulmuştur cildin. akşamları maden suyuyla silip yat. kızılayın maden suyunu kullanabilirsin. bence bb krem de kullanma şimdilik. rahat bırak cildini.
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...
sana cevap yazacağım canım, sivilce izleri çok soruluyor.merhabalar benim cildimde son zamanlarda lekelenmeler ve sivilceler arttı napmalıyım.bide yüzümde çok küçük ve kahverengi benler vardı.onlarda çoğalmaya ve belirginleşmeye başladı sanki çok kötüyüm.yardımınız için şimdiden tşk ederim :))
senin adına çok sevindim canım :)merhaba kızlar benim saçımda da kuruluk ve saç diplerimde kabuklaşma oluyordu bu da kaşıntı yapıyordu.çoğu şampuanı denedim değişmemişti.şimdi dermatolog bir arkadaşın önerisi ile komilinin zeytinyağlı ballı şampuanını kullanuyorum çok iyi geldi...demekki şampuanın iyiliği fiyatıyla alakalı değilmiş.o kadar paraları bşuna vermişim.sizin de böyle bir sorununuz varsa kesin deneyin derim...
sana cevap yazacağım canım, sivilce izleri çok soruluyor.
senin adına çok sevindim canım :)
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Sevgiler...
Sevgiler...
Merhabaa arkadaşlar. Benim.saclarim çok ince ve kuru. Çok uipraniyor ve ben bundan çok muzdaribim. Şöyleki saclarim upuzun olsun isterim hep ama uzadiginda bakimsiz cansiz duruyor. Kuaföre gidip uclarini alalim dediğimde kirik çok olduğundan boyu çok kisaliyor bu defa. Ne yapabilirim. Nazil bir bakim uygulayabilirim. Upuzun ve saglikli saçlara kavusmamin yolu nedir sizcce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tşk ederim canım bekliyorum :))
merhaba. K.K nın bu konuda bana yardımcı olacağına eminim. Ben çok önemsemezdim aslında yüzümdeki lekeleri ama geçen gün nişanlım kendine bakmıyor musun maske falan yapsana yüzün leke içinde dedisivilce (adet dönemimde hala çıkıyor) lekeleri, çocukken geçirdiğim çiçek hastalığından kalan bir iki tane leke var. sanırım biraz da kaz ayaklarım çıkmaya başlamış önerebileceğiniz krem var mı özellikle şu kırışıklıklar için ne kullanayım nasıl bir bakım gerekli? güneş kremi falan kullanmalı mıyım? ya ben bunları hiç sürmüyorum ki yüzüme. sadece banyodan banyoya gül suyu sıkıyorum yüzüme kendi kendine kuruduktan sonra bi krem var adını hatırlayamadım şimdi yaşlanmayı geciktirici diye onu sürüyorum. bir iki kere de garnierın bakım kremini maske olarak uyguladım.
not: ergenlik döneminde denemediğim şey kalmadı. kil maskesi, yüzü buhara tutma, limon karbonat karışımı maske, en son avonun bi maskesini kullanmıştım.
merhaba benimde 3 -4 yıldan beri yüzümün bazı bölgelerinde lekelenmeler oluştu bıyık bölgem özellikle beni rahatsız ediyor.tv de karbonatla yapılan bir maske önerdiler sizin bu konuyla ilgili fikriniz nedir faydası olurmu yada sizin daha etkili önereceğiniz başka bir şey varmı.bu arada hamile olduğumuda belirtmek isterim teşekkürler....
15-16 yaşları arasındayım yüzümde sivilce-siyah nokta arası küçük küçük pütürler var genelde sıkarsam sivilceye yada yaraya dönüşebiliyorlar ama her biri bi iğne başı yada ucu kadar diyeyim oluşmamış siyah noktalar gibi duruyor kimisi öneriniz varmı lütfen yardım edin :2:
tatlım benm saçlarımd çok kepekli yıkansamda kepekli:26:
Kahverengi cilt lekelenmelerine öneriniz nedir? Benim 2 yıldır neden kaynaklandığını bilmediğim bir lekelenme var alın bölgemde.yaşım 31.kış mevsimi de dahil her zaman güneş kremi kullanan biriyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hangi şampuanı kullanıyorsun?
clearın kepeğe karşı şampuanını öneririm sana. içine de doğal elma sirkesi kat.bioblas tatlım ilk başlarda iyi gelmişti şimdi gene geçirmemeye başladı