clearın kepeğe karşı şampuanını öneririm sana. içine de doğal elma sirkesi kat.
çok tesekkür ederim canım :) ilgilendiğin için saol inşallah işe yarar malzemeleri bulursam deneyeceğim :)canım sakın oynama onlarla, yoksa izleri kalır. çok pişman olursun. sana bir maske önereceğim ama bütün malzemelerin doğal olsun.
Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...
Sık sık soruyorsunuz, beni takip etmek istiyorsunuz ama link bıraktırmıyorlar. fiskosta da yazıyorum :)
Maskeni yazdım canım çok etkili ve basit bir maske. Hem cildini canlandıracak hem de renk farklılığını yok edecek. Düzenli uygula mutlaka.
tamamdır canım, seninle ilgili de bilgilerimi paylaştım. Lütfen siz de düzenli uygulayın ve sonuçlarını buradan yazın.
Bir de lütfen özel mesaj atmayın, siz sorularınızı buradan yazın ki konu güncel kalabilsin.
turuncuuuu bu arkadaşlara yazdığın saç maskelerini bana da yazar mısın şu zor ama etkili saç maskesi nedir çok merak ettim benm de ihtiyacım var çünkü teşekkür edrimSeninle özel ilgileneceğim canım, merak etme. Yalnız önereceğim saç maskesi biraz zor olacak ama çok etkili. Bir de kansızlık ya da vitamin eksikliğin var mı?
saçların için hangi ürünleri beğenerek kullanıyorsun özellikle şampy,uan ve saç kremi olat,rak ne önerirsin benm saçlarım kuru ve ince telli bir ç,şampuandan beklediğim en iyi özellik hacim vermesi haliyle bunun ş,için bit,r önerin var mıArkadaşlar özel mesajlara cevap vermek çok zamanımı alıyor. o yüzen özel mesajlara cevap veremeyeceğim, lütfen buradan iletişim kuralım. bir de benden şampuan ve serum markası önerisi istediğinizi yazmışsınız. ancak ben marka tavsiye etmiyorum. evdeki ürünlerden yapılan doğal şeyler öneriyorum. tabii ki benim beğenerek kullandığım nemlendirici, şampuan vs ürünler var.
canım sana çok güzel bir maske yazdım. lütfen bunu düzenli uygula ve memnun kalıp kalmadığını bana yaz. saçların için başka bir öneri de bulunacağım. önce cilt maskeni bir uygula olur mu?
kaç yaşındasın bilmiyorum ama ürün sana iyi gelmemiş olabilir. ben pek fazla marka önermiyorum. doğal bir temizleyici önerebilirim. ya da cildinizi temizlemek için masum bir ürün önerebilirim. mesela ben cildimi bebek şampuanı ile temizliyorum. çok beğenerek kullanıyorum. isim verilmiyorum sanırım, hepimizin bildiği bir bebek şampuanı.
Canım zaman zaman sivilce çıkabilir. Sitres veya adet dönemleri bile sivilceleri tetikler, her zaman çıkıyor ve sıkıntı yaratıyorsa tabii ki önerilerde bulunabilirim.
Söylediğim gibi ben ürün önermiyorum ama kendi kullandığım nemlendiricinin adını yazabilirim, cilt tipin benimkine benziyor.
Herhangi bir sağlık sorunun yoksa senin için bir saç maskesi yazıyorum canım, mesaj kutunu kontrol et.
kansızlık varsa evet canım saç dökülmelerin çok artar, o zaman o sorunu çözmelisin. sivilce için sana yazıyorum hemen, özelden gönderiyorum :)
gül suyunun doğal olmadığını düşünüyorum, eğer doğal olan gül suyu bulabiliyorsan tabii kullanabilirsin. ama ben gözenek sıkıştırıcı olarak başka bir şey öneriyorum, bilmiyorum sana yazmış mıydım???
tamam canım sana bir öneride bulunuyorum.
Ya benim gözeneklerim aşırı açık. Açık olduğundanda her gün birkaç kez yüzümü temizlememe rağmen siyah nokta oluşuyor. Herşeyi denedim bir faydası olmuyor. Cildiyeye gittim. Kadın temiz tut gerisi boş dedi ya. Şaka gibi! Paramın ve zamanımın gittiğiyle kalıyorum. Lütfen yardım edinEki Görüntüle 1196795
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı
Benimde cildim senin gibi. Yanaklarim hep kizarik mi ?
Benimde cildim senin gibi. Yanaklarim hep kizarik mi ?
He canım bak sana iyi gelebilecek birşey söyliyim. Kil maskesi yap gerekirse hergün. Bide ben bitkilerle ilgili bir kitap almıştım. Ona bakınıyım dedim. Çilek yağı cildi sıkılaştırıyomuş ve limon çekirdeği yağıda silvilceleri aşırı azaltıyo. İkisinide kullanıyorum bir haftadır. Limon yağının çok faydasını gördüm ama çilek yağı için tam olarak bişey diyemiyeceğim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi