Cilt ve saç sorularınızı paylaşabilirsiniz...

mrb benimde saçlarım dökülüyo geriye saç çıkmıyo herhangi bi sağlık sorunum yok saçım 1 günde yağlanmaya başladı yardım eder misiniz.

ben sadece birşey sorucam
düzenli olarak cilt bakımına giderim
cilt bakımından kastım; peeling , buhar , sıkma işlemi , maske , masaj uygulaması yapılıyo. tabi bunu 2-3 ayda bir tekrarlamakta gerekiyo
yaptırmasamda yüzüm siyah nokta doluyo .çözümü cilt bakımına gitmekle buluyorum bu doğrumu sence?

Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...

Sık sık soruyorsunuz, beni takip etmek istiyorsunuz ama link bıraktırmıyorlar. fiskosta da yazıyorum :)

Merhaba. roaccutane kullandktan sonra yüz çökmesine ne iyi gelebilir yaşım 23. cildimde hep tekrarlayan sivilce var.ne önerirsiniz?:KK43:

Maskeni yazdım canım çok etkili ve basit bir maske. Hem cildini canlandıracak hem de renk farklılığını yok edecek. Düzenli uygula mutlaka.

slm benim de cildimde ara ara renk tonu bozukluğu oluyor özellikle adet dönemi öncesinde daha çok hissediyorum bana da o maske tarifini yazarsanız çok sevineceğim teşekkür ederim

tamamdır canım, seninle ilgili de bilgilerimi paylaştım. Lütfen siz de düzenli uygulayın ve sonuçlarını buradan yazın.
Bir de lütfen özel mesaj atmayın, siz sorularınızı buradan yazın ki konu güncel kalabilsin.

Seninle özel ilgileneceğim canım, merak etme. Yalnız önereceğim saç maskesi biraz zor olacak ama çok etkili. Bir de kansızlık ya da vitamin eksikliğin var mı?
turuncuuuu bu arkadaşlara yazdığın saç maskelerini bana da yazar mısın şu zor ama etkili saç maskesi nedir çok merak ettim benm de ihtiyacım var çünkü teşekkür edrim

Arkadaşlar özel mesajlara cevap vermek çok zamanımı alıyor. o yüzen özel mesajlara cevap veremeyeceğim, lütfen buradan iletişim kuralım. bir de benden şampuan ve serum markası önerisi istediğinizi yazmışsınız. ancak ben marka tavsiye etmiyorum. evdeki ürünlerden yapılan doğal şeyler öneriyorum. tabii ki benim beğenerek kullandığım nemlendirici, şampuan vs ürünler var.
saçların için hangi ürünleri beğenerek kullanıyorsun özellikle şampy,uan ve saç kremi olat,rak ne önerirsin benm saçlarım kuru ve ince telli bir ç,şampuandan beklediğim en iyi özellik hacim vermesi haliyle bunun ş,için bit,r önerin var mı

canım sana çok güzel bir maske yazdım. lütfen bunu düzenli uygula ve memnun kalıp kalmadığını bana yaz. saçların için başka bir öneri de bulunacağım. önce cilt maskeni bir uygula olur mu?

kaç yaşındasın bilmiyorum ama ürün sana iyi gelmemiş olabilir. ben pek fazla marka önermiyorum. doğal bir temizleyici önerebilirim. ya da cildinizi temizlemek için masum bir ürün önerebilirim. mesela ben cildimi bebek şampuanı ile temizliyorum. çok beğenerek kullanıyorum. isim verilmiyorum sanırım, hepimizin bildiği bir bebek şampuanı.

nasıl bir cilt maskesi bu peki benmde cildimde renk eşitsizliği oluyor bazen ben de denemek istiyorum bu arada cilt tipim karma burun ve çevresinde yağlanma oluyor sadece

Canım zaman zaman sivilce çıkabilir. Sitres veya adet dönemleri bile sivilceleri tetikler, her zaman çıkıyor ve sıkıntı yaratıyorsa tabii ki önerilerde bulunabilirim.

Söylediğim gibi ben ürün önermiyorum ama kendi kullandığım nemlendiricinin adını yazabilirim, cilt tipin benimkine benziyor.

Herhangi bir sağlık sorunun yoksa senin için bir saç maskesi yazıyorum canım, mesaj kutunu kontrol et.

ben de dönem dönem özellikle mevsim geçişlerinde yaşıyorum saç dökülmesini arkadaşa nasıl bir maske tarifi verdiniz ben de uygulamak istiyorum aynısını ihtiyacımm olduğunda şimdiden sağoll

kansızlık varsa evet canım saç dökülmelerin çok artar, o zaman o sorunu çözmelisin. sivilce için sana yazıyorum hemen, özelden gönderiyorum :)

adet zamanında çıkan sivilceler için bir önerin mi var turuncuuuu ben de yaşıyorum bu durumu ara sıra nasıl bir amske bu peki bend e denemek isterim :KK42::KK42::KK42:

gül suyunun doğal olmadığını düşünüyorum, eğer doğal olan gül suyu bulabiliyorsan tabii kullanabilirsin. ama ben gözenek sıkıştırıcı olarak başka bir şey öneriyorum, bilmiyorum sana yazmış mıydım???

tamam canım sana bir öneride bulunuyorum.

ne öneriyorsun gözenek sıkılaştıcı olarakkk????

saçlarım ince telli normalde de yavaş uzuyo bu omzumun aşağısında olmadı yıllardır boyanında etkisi olabilir seyrek ama yoğun bi dökülmem yok gür ve uzun saçım olmayacak mı hiç :KK43: lütfen yardım edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya benim gözeneklerim aşırı açık. Açık olduğundanda her gün birkaç kez yüzümü temizlememe rağmen siyah nokta oluşuyor. Herşeyi denedim bir faydası olmuyor. Cildiyeye gittim. Kadın temiz tut gerisi boş dedi ya. Şaka gibi! Paramın ve zamanımın gittiğiyle kalıyorum. Lütfen yardım edin $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405952991.719616.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yuzumde kizarma var. Yanak ve alin bolgemde gozeneklerm buyudu ve sivilcelerim cogaldi. 19 yasindayim. Bu sene sivilce ve kizariklik ile basim belaya girdi onceden boyle birsey yasamadm. Yardımci olr musunz :KK43:

Ya benim gözeneklerim aşırı açık. Açık olduğundanda her gün birkaç kez yüzümü temizlememe rağmen siyah nokta oluşuyor. Herşeyi denedim bir faydası olmuyor. Cildiyeye gittim. Kadın temiz tut gerisi boş dedi ya. Şaka gibi! Paramın ve zamanımın gittiğiyle kalıyorum. Lütfen yardım edinEki Görüntüle 1196795

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı

Benimde cildim senin gibi. Yanaklarim hep kizarik mi ?

Benimde cildim senin gibi. Yanaklarim hep kizarik mi ?[/QUOTE]

Genelde evet. Çok kötü ya. Küçücük birşeyde kıpkırmızı oluyorum. Yanaklarım zaten al al. Biri bize yardım etsin ya!

He canım bak sana iyi gelebilecek birşey söyliyim. Kil maskesi yap gerekirse hergün. Bide ben bitkilerle ilgili bir kitap almıştım. Ona bakınıyım dedim. Çilek yağı cildi sıkılaştırıyomuş ve limon çekirdeği yağıda silvilceleri aşırı azaltıyo. İkisinide kullanıyorum bir haftadır. Limon yağının çok faydasını gördüm ama çilek yağı için tam olarak bişey diyemiyeceğim.

Benimde cildim senin gibi. Yanaklarim hep kizarik mi ?

Genelde evet. Çok kötü ya. Küçücük birşeyde kıpkırmızı oluyorum. Yanaklarım zaten al al. Biri bize yardım etsin ya!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

He canım bak sana iyi gelebilecek birşey söyliyim. Kil maskesi yap gerekirse hergün. Bide ben bitkilerle ilgili bir kitap almıştım. Ona bakınıyım dedim. Çilek yağı cildi sıkılaştırıyomuş ve limon çekirdeği yağıda silvilceleri aşırı azaltıyo. İkisinide kullanıyorum bir haftadır. Limon yağının çok faydasını gördüm ama çilek yağı için tam olarak bişey diyemiyeceğim.

benım cıldımd bu sene kızarmaya basldı gozenekler buyudu cıldım cok fazla yaglandı. kıl maskesı denedm ama cıldımı tahrıs ettı. limon yagı deneyım o zaman bnde. ozon yagı cok ıyı dıyorlar cıldım yyaglı dıye cok korkyorm:KK5:

X