Müthiş olmuş.İlaç isimlerini paylaşır mısınız ?inşallah tedavinden güzel sonuç alırsın.baharda çok dikkatli ol.o güneş ve rüzgar gerçekten leke yapıcı.aman deyim .yüzünü peçe gibi bişeyle kapatsan bile olur kimseyi takma .yada şu ameliyat maskesi varya yüzüne onu geçir öyle çık güneşe.çok ciddiyim gülme valla. ben yapacam bu sene ful koruma. :))
bu arada resimlerimi atayım bi bak bakalım ne durumdayım sence .benim kullandıklarım alnıma iyi geldi. yüzümde oldukca iyi sayılır.kullanmaya devam ediyorum ama sonuçları daha fazla geciktirmek istemedim bahar geliyor.kullanmak isteyen bu araları değerlendirsin diye canım öptüm yorumunu bekliyorum
Eki Görüntüle 2235464
Eki Görüntüle 2235465
Eki Görüntüle 2235466
Müthiş olmuş.İlaç isimlerini paylaşır mısınız ?
Ay hadi inşallah daha iyi olacak.teşekkür ederim.özelden bilgi vereceğim merak edenlere
Ben size mesaj atamadım özelde değil de profiliniz de görünür belki diye çünkü daha önce kimseyle mesajlaşmadım.Sizin bana mesaj atmanız mümkün mü ? Bir de çok kişi ürün adı paylaşıyor sıkıntı olacağını sanmıyorum burdan paylaşsanız bile hem ziyaretçi olanlar da faydalanmış olur tecrübenizden.Benim leke sorunum yok bir kaç tane ben var yüzümde ama onlar zaten soyucularla falan geçmez yaktırmak lazım.Asıl isteğim fondoten sürülmüş gibi dursun istiyorum cildim.Yaşım 27 yüzümde renk eşitsizlikleri başladı bazı bölgelerde (Burun kenarları, çene) kızarıklıklar var.
Söylediklerinin hepsini yapıyorum ama cilt yağlı olunca çok uğraştırıyor işte.Benim benlerim et beni değil çil gibi çıkıp nokta kadar rengi koyulaşan benler daha önce denemek için lazerle atış yaparak yaktırmıştım iyi gelmişti.İnceliyorum şimdi instagram sayfasını.ben mesaj yazdım kuzum sana.ben cilt uzmanı değilim ama cildini temiz tutmaya çalış akşamları mutlaka cildine uygun bi temizleyiciyle temizle ,nemlendirmeyi asla ihmal etme bide su iç . her ama herzaman güneş kremini mutlaka kullan.makyaj ürünlerini hafif kullan hatta hiç kullanma. benim yaşım senden baya fazla. ben şunu gördüm kendi kulladığım kremlerde cidden yüzüm bi toparladı ve aydınlattı. göz çevremdeki ince kırışıkları hafifletti daha canlı oldu.ama senin cildin daha genç sen bu etkiyi farkedemezsin bile belki. yüzündeki benlerle ilgili instagramda bi sayfa var benine sürüyorsun ilacı 1kez 7 günde ben düşüyor leke kalmasın diye bi kremi varmış onu sürüyormuşsun.siparişle geliyormuş.güvenlimidir bilmiyorum ama bi bak sende sayfanın adı bitkisel_ben_giderici_losyon
Merhaba dermapen acılı bir işlem mi?Merhaba leblebi79 bende 2 hafta önce dermapen ve thulium yaptırdım bu 3.seansın ve %80 azalma var lekelerimde ben kızılay da ankara life polikliniğine gidiyorum tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım yaptırdığım yeri bilemem ama ben çok memnunum cilt olunca insan tereddütlü başlıyor ama güvenilir bir yer olması çok önemli kesinlikle tavsiye ederim.
Ben onuda denedim instagramda sayfasindan aldim ise yaramadiBu kadar uğraş zahmet gerçekten zor işler. kullandıklarınızın hepsi çöp zahmetli ve bir dünya para bir işe yaramayan şeyler.
Bende yeni öğrendiğim Achromin diye bir ürün var. Kullandım memnunum, denemenizi tavsiye ederim. Rus ve Bulgar kızlarının vazgeçilmezi. Türkiyede bilinmiyor. Her yerde(Mağaza,Eczane) bulunmuyor. Şurada uygun fiyata buldum.
https://urun.gittigidiyor.com/kozme...-ve-bulgar-bakim-kremi-en-iyi-fiyat-421198801
Merhaba ne kullandınız acaba güneş lekeleri çil renk eşitsizliği falan var bende kıremler işe yaramıyor kuru bir cildim varinşallah tedavinden güzel sonuç alırsın.baharda çok dikkatli ol.o güneş ve rüzgar gerçekten leke yapıcı.aman deyim .yüzünü peçe gibi bişeyle kapatsan bile olur kimseyi takma .yada şu ameliyat maskesi varya yüzüne onu geçir öyle çık güneşe.çok ciddiyim gülme valla. ben yapacam bu sene ful koruma. :))
bu arada resimlerimi atayım bi bak bakalım ne durumdayım sence .benim kullandıklarım alnıma iyi geldi. yüzümde oldukca iyi sayılır.kullanmaya devam ediyorum ama sonuçları daha fazla geciktirmek istemedim bahar geliyor.kullanmak isteyen bu araları değerlendirsin diye canım öptüm yorumunu bekliyorum
Eki Görüntüle 2235464
Eki Görüntüle 2235465
Eki Görüntüle 2235466
Siz ne kullanıyorsunuz bizi de bilgilendirirseniz sevinirim benimde yüzüm aynı durumdainşallah tedavinden güzel sonuç alırsın.baharda çok dikkatli ol.o güneş ve rüzgar gerçekten leke yapıcı.aman deyim .yüzünü peçe gibi bişeyle kapatsan bile olur kimseyi takma .yada şu ameliyat maskesi varya yüzüne onu geçir öyle çık güneşe.çok ciddiyim gülme valla. ben yapacam bu sene ful koruma. :))
Eki Görüntüle 2235464
Eki Görüntüle 2235465
Eki Görüntüle 2235466
Yüzünüzdeki fark ne durumda?Arkadaşlar merhaba
Başlık eski fakat bende senelerdir bu dertle uğraştığım için denedim ve sonucu paylaşayım dedim. Öncelikle benim sorunum yanma vs değildi fakat sivilce izlerim aylar hatta yıllardır geçmiyor. roaccutane tedavisi oldum üç sene önce düzeldi bebek gibi oldu fakat geçtiğimiz yıl yine kara kara sivilce lekeleri oluştu ufak ufak fakat çok yerde olduğu için ciddi anlamda rahatsız oluyprdum. Üç aydır sadece expigment kullanıyprdum ama cok bir etki göremedim. Dört gün önce bu yazıyı okudum ve ne kaybederim düşüncesiyle üç gündür sürüyorum hanımefendinin kullandığı şekilde ve sonuç yarıyarıya azalmış izler var. Üç günde böyle bi sonuç beklemiyordum gerçekten. Kullanmaua başlamadan fotoğrafladım bir hafta sonra farkı da paylaşacağım.
Kaç yıllıktı lekelerin ayrıca ne kadar ve nasıl kullandın.yuzun soyuldumuSivas'taki İrfan eczanesinden aldım. Lekelerim gitti. Memnun kaldım.kendi yaptığı bir Krem. Aromaterapi yağlarından yapılmış. Sonuç aldım. Lekeler kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?