7-8 yıllık vardır. Dediği gibi sadece akşam kullandım, koruyucu kullanmadım. Üç aydır kullanıyorum. Yoğun bir soyulma olmadı hafifçe pullanma gibi oldu.onlari da peeling ile giderdim. Ama şu an cildim çok hassas. Hissediyorum. Güneş koruyucu kullanmaya başladım.Kaç yıllıktı lekelerin ayrıca ne kadar ve nasıl kullandın.yuzun soyuldumu
Evet çok inceliyor deri çok bakım yapın düzenli7-8 yıllık vardır. Dediği gibi sadece akşam kullandım, koruyucu kullanmadım. Üç aydır kullanıyorum. Yoğun bir soyulma olmadı hafifçe pullanma gibi oldu.onlari da peeling ile giderdim. Ama şu an cildim çok hassas. Hissediyorum. Güneş koruyucu kullanmaya başladım.
Canım güneş lekesi farklı sivilce lekesi farklı.bende şuan bitkisel maskeler uyguluyorum bir ton açıldı ve ufak ufak parçalandığını görüyorum. Devam edeceğim inss olucak gibikızlar hiç ümitlenmeyin çünkü ne kadar cilt hikayesi okusam hep umutları tükendiğinde çare buluyorlarr bizde umutlanmayalım ki çözüm bizi bulsunnben yüzüme her şeyi denedim aklınıza gelebilicek her ürünü ama olmadı sivilce izlerim geçmedi hatta 4 ay yüzüme bir şey sürmeden yaşadım yine aynı (belki baskı görmezse geçer diye) şimdi sirke kullanıyorum 1 hafta kullanıcam baktım iyi gelmiyor bu kremleri alıcam hatta fotoğrafını çekicem öncesi sonrası diye benim cildime iyi gelen krem dünyada ki herkesin yüzüne iyi gelir <3
bu kremleri kullanmamalı mıyım yani?Canım güneş lekesi farklı sivilce lekesi farklı.bende şuan bitkisel maskeler uyguluyorum bir ton açıldı ve ufak ufak parçalandığını görüyorum. Devam edeceğim inss olucak gibi
Bir şey diyemem canım sivilce lekeleri farklı deneyip görün bence fark ediyorsa kullaninbu kremleri kullanmamalı mıyım yani?
Canm merhaba biraz ümitlendim senin yazını okuyunca gerçekten.ise yaradimi senin ki ne lekesiydi gunes mi sivilcemi şuan cildin nasıl bende sivasta oturuyorum seninle konuştuktan sonra bu kremi de bi deniyim diyorum ama yaz geldi ve gunes lekelerim daha da belirgin olacak ve cogalir diye korkuyorum lütfen bana geri dönüş yap yıllardır kullanmadığım krem kalmadi
Yüzünüzdeki fark ne durumda?
Evet gerçekten güzel bi değişim olmus fakat senin izlerin sanki sivilce izi gibi geldi güneş lekelerinde varmi?Eki Görüntüle 2266615 Eki Görüntüle 2266614 Alnımdaki fark bile şu şekilde ki üç hafta düzenli kullanımdan sonra iki üç günde bir sürmeye başladım ,ben ciddi bir fayda gördüm.
Hangi krem? İşe yariyormuymustam başlicam dedim sonra güneş kremini gördüm internetten bakim uygunsa alırım demiştim ama çok pahalıymış maşallah
yok güneş kreminden bahsediyorum ben normalde kullanmıyordum da.Hangi krem? İşe yariyormuymus
Solenza pigmentami dediginiz kremArkadaşlar, daha önce memnun kaldığımı yazdım ancak şu an çok kötü oldu, yüzüm karardı. Herkes güneşlendin mı, yanmissin diyor. Sakın denemeyin, daha önce de yorumlarda yazanlar vardı ama inanmadım kullandım, şimdi de yüz beyazlatıcı aramaya başladım. Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?