burun kenarı derken nezle oldugumuzda kızarır ya : ) oralar işte dip kısımları.bazı ciltlerde soyulma daha geç başlayabiliyormuş.mesela benim yanaklar bir ay sonra falan soyulmaya yeni yeni başladı.ilk sürdügüm günün ertesi günü hemen çenemde soyulma başladı.zaten hemen sonuc alabileceğini sanmıyorum uzun vadede kullanmak gerek. evet ben sadece aksamları sürüyorum..kendi cildine göre zaman içinde ayarlayabilirsin kremi.genellikle bazı ciltlerde cok fazla sürmek reaksiyona neden olabiliyor.fakat dedigim gibi zamanla sen ayarlicaksın bunu.burun kenarlarında egzamaya neden olabilecegi için söylemiştim ben onu.ona kalırsa doktorum bana göz altına bile sürebilecegimi söyledi.üstelik 28 şubattan beri her gün düzenli sürüyorum. neden soyulmuyor acabaa :sm_confused: ayrıca burun kenarları demişsin canım kafam takıldı burunla yanakların kesiştiği bölgeden mi bahsediyorsun yoksa alltmı ağıza doğru mu yani onu anlayamadım
hmm tamam şimdi anladım burun kenarını :roflol: bundan sonra oraya sürmeyim o zaman. valla evet yaa baya bi geç etki gösterecek anlaşılan yazada geliyoruz yavaş yavaş, çok dikkatli olmak lazım. ben güneş iyice kendini göstermeden soyulma büyük oranda gerçekleşmiş olur tehlikeyi atlatırım demiştim ama öyle olmadı malesef, çok yavaş gelişiyor. peki sen göz altına sürüyomusun canım??
göz altına bi sakıncası olmaz mı yaa malum çok hassas soyulma felan :bbo: bende mi sürsem acaba
göz altı kırışıklıklara tavsiye veriyormuş drlar..
peki kızlar siz göz altına nemlendirici ne sürüyorsunuz ya da sürüyormusunuz bişey?? ben yüzüme exp hydro kullanıyorum, göz altınada uygunmudur acaba fisfisfis
bende bir ay civarında kullandım , bi aydır da kullanmıyorumarkadaslar lutfen bi cevap yazın cok zor durumdatım cildim mahvoldu gözenekler fazlalastı lekeler sivilceler arttı soyuluyorum ama alttan düzgün deri yerine lekelı deri geliyo bırakmayı düsünüyorum 2 aydır hic bi olumlu etkisini görmedim tretin %0.05in kullanan arkadaslar lutfen yardım edin