Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya kızlar bu kremi 3 gündür kullanıyorum. ilk gün çok az sürdüm denemek için bişey olmadı. ikinci gün biraz daha fazla, üçüncü gün biraz daha fazla... hiç bir etki yok... bişeyleri yanlışmı yapıyorum acaba ?

valla bence yalnış yaptığın bişey yok ben başlayalı kaç gün oldu hatta kaç ay oldu sayamıyrum bile ama hala soyulmuyor hala soyulmuyorrrr.... :1no2:

canlarım bence artık acnelyse gecme vaktınızz gelmıss.. helekı nursall senın canm cunku ıyıce alıstırmıssın cıldını tretınlee baslangıcı yapmıssın acenlyse gecersen yavastan soyulmaya baslarr buna devam etmelısın... ben de oyle yaptım
haxee sende haftaya baslayabılırsın eger kı acnelyse cok soyulma olursa haftada 3 gun acenlyse dıger gunler tretın kullanın bı sure..
ezgi: kesınlıkle gunes kremsız dısarı cıkmamalısın.. ve cılt rengıde bı sure sonra acılıyor soyuldugundan dolayı sahsen ben de oyle oldu beyazladm valla

ben anlamadımki herkes deli gibi soyuluyor yüzüm yanık gibi oldu diyor her sabah koşuyorum aynaya yüzümde hiç bi değişilik yok... az mı sürüyorum acaba? bu arada tuba teşekkür ederim söylediğin kremin yorumlarını da okudum tretini 1 hafta kadar daha kullanıp olmazsa ona geçmei düşünüyorum....

canım assla acnelyse kullanamam tüylenme yapıyormuş çünkü. aslında 2 kutuda almıştım boşa gitti kullanamam.. tertinde soymuyor.... böyle kısır bir döngünün içindeyim işteee

merhaba arkadaşlar benim burun kenarlarımda sivilce gibi bezeler var sıkınca geçmiyor mercimek tanesi kadar o kadar çok doktora giitim ki bir sonuç alamadım bir doktor haftada 1 defa sürmem için tretin wermişti baya oluyor o doktora gittiğim sonra bana birde yüzünü temizlet geçer dedi o kadar para werdim güzellik merkezine temizlettirdim ama geçmedi ve burnum kıpkırmızı çok üzülüyrm herkes burnuna ne oldu die soryr bugün başka bir doktora gittim oda eritretin die bir jel werdi açıkcası kullanmaya korkuyrm tretin ile isim ce paket benzerliğide war ama netten okuduğum kadarıyla kullananlar öwmüyor ne yapayım teretini mi yoksa eritretini mi kullanayım yardım edin ne olurrrrr

ben de 1 hafta tretin kullandım, soyma yapmadı. acnelysse geçtim 1 hafta sonra soyulma başladı kıpkırmızı oldu çok kaşındı falan ama bırakmadım hergün sürdüm. 1 ay oldu kullanalı. yalnız karnımda sürdüğüm yerde küçük bir ben çıktı, tüylenme henüz yok. kalçamda da kullanıyorum ama sanki rengi daha da koyulaştı. herkes renk açıldı diyor ama anlamadım.

canım assla acnelyse kullanamam tüylenme yapıyormuş çünkü. aslında 2 kutuda almıştım boşa gitti kullanamam.. tertinde soymuyor.... böyle kısır bir döngünün içindeyim işteee

acenlyse tretın ıcındekı bileşenler aynı ama canm :S tuylenme olacaksa tretınle de olur

kızlar bu krem güneş lekeleri için kullanılıyormu?birde cilt rengini açmak için kullanılabilirmi? cevaplarsanız sevinirim.

netten expigment diye bir krem varmış eczanelerde iyi geldiğpni duydum annem bugün alıcak bakalım nasıl gelicek yazraım burdan

kızlar tretini bir hafta oldu kullanmaya başlayalı... yüzüm soyulmaya başladı da birazda canım yanıyor neyse şimdi sadece soyulmayan yerleremis sürcem yoksa soyulan ve acıyan yerleredemi sürcem ?

canım bu göz altına önerdiğin bepanthen hangisi? sanırım onun 2 çeşiti var. bende olanı beyaz ve çok açık mavi kutusu var odur inş yaaa

Herkese merhaba..
ben sivilcelerim için reocutan kullandım ewt sivilceleirm yok artık ama lekeler var sigaranında etkisi büyük tabii!! şu an tretin kullanıyorum
gündüzleri avene güneş koruyucu gece yatmadan önce tretin sütüyorum lekeleri giderdiğini bilmiyordum bazen sürmeden yatıyordum artık hep sürecem:) baklaım daha yeni kullanmaya başladım umarım etkisi olurrrrr

bısure sonra acnelyse gecebılırsınız kızlarr cıldınızz tretınee alıstıktan sonraa.. daha cabuk sonuca ulasmak ıcın

ben de gecen sene tretini kullaniyordum arastirma yapmisdim netden lekelere ne iyi gelir diye tretin aldim birde unitone diye bir krem ikisini de kullandim anlatayim simdi:
yüzümü temizledikden sonra tretini ince tabakada uyguluyordum bir saat sonrada unitone kremini sürüyordum,aciklama olarak su sekilde okudum tretin cildteki kizarik lekeler sivilce vs vs leri gidermek icin unitone koyu kahverengi lekeler icin.bir doktor böyle tavsiye etmisdi sitede bende o sekilde aldim.unitone bana pahali geldiyi icin bir kere aldim bir daha almadim simdi yine tretine basladim,soyulma islemi evet cok kötü sinir bozucu ama sonucu bir okadar süper,yeni cikan cild pürüzsüz parlak parlak oluyor cizgiler yok olyuor diyebilirim lekelere gelince benim bir lekem var bir türlü gecmedi ugrasmiyorum da artik bir tane zaten alnimda o da,genelde dogum kontrol hapi kullanimdan meydana gelen rahatsizliklar ben birakdim haplari ama bu gibi olaylarin olacagini önceden söyleselerdi hic kullanmazdim o lanet haplari,neyse tretine basladim dünden irtibaren cildim bi tazelensin bakalim söyle bi güzel.

slm benim kollarımda iltihaplı sivilceler vardı. 5 gün tetradox antibiyotik kullandım sadece kabarık ve kırmızı lekeleri kaldı onun içinde 10 gündür tretin krem kullanıyorum. sadece sivilcelerin o kırmızılık kısımlarını soyuyor.ama görünüşünü düzgünleştirdiğini söyleyebilirim.kullanmaya devam edicem bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…