ya kızlar bu kremi 3 gündür kullanıyorum. ilk gün çok az sürdüm denemek için bişey olmadı. ikinci gün biraz daha fazla, üçüncü gün biraz daha fazla... hiç bir etki yok... bişeyleri yanlışmı yapıyorum acaba ?
canlarım bence artık acnelyse gecme vaktınızz gelmıss.. helekı nursall senın canm cunku ıyıce alıstırmıssın cıldını tretınlee baslangıcı yapmıssın acenlyse gecersen yavastan soyulmaya baslarr buna devam etmelısın... ben de oyle yaptım
haxee sende haftaya baslayabılırsın eger kı acnelyse cok soyulma olursa haftada 3 gun acenlyse dıger gunler tretın kullanın bı sure..
ezgi: kesınlıkle gunes kremsız dısarı cıkmamalısın.. ve cılt rengıde bı sure sonra acılıyor soyuldugundan dolayı sahsen ben de oyle oldu beyazladm valla
canım assla acnelyse kullanamam tüylenme yapıyormuş çünkü. aslında 2 kutuda almıştım boşa gitti kullanamam.. tertinde soymuyor.... böyle kısır bir döngünün içindeyim işteee
kızlar bu krem güneş lekeleri için kullanılıyormu?birde cilt rengini açmak için kullanılabilirmi? cevaplarsanız sevinirim.
acenlyse tretın ıcındekı bileşenler aynı ama canm :S tuylenme olacaksa tretınle de olur
exp hydro'yu sürme bence,tretin sürüyorsan göz altlarına bepanthen yada ona benzer baska bir pomad sür.tretin sürmüyorsan gerek yok.exp hydro gözü sulandırıyor cünkü,her ne kadar altına da sürmüş olsan.tavsiye etmem.
değil eritretin farklı bir krem ama aynı içeriğe sahip... sadece eritretini sigortada da yazıyorlar... tretini yazmıyorlarBen de eritretin kullanıyorum. Burada bahsedilen tretinle aynı ilaçmı acaba?:)
değil eritretin farklı bir krem ama aynı içeriğe sahip... sadece eritretini sigortada da yazıyorlar... tretini yazmıyorlar