Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende bir ay civarında kullandım , bi aydır da kullanmıyorum
bende de çukurlar oluştu ya

peki lekeleri geçirdimi sende ya kimsede boyle bisey yapmamıs bizde neden yaptı acaba dr tavsiyesiyle baslamıstım kullanmaya ama bende bırakcam bole giderse

bence dermotoloğa gidin ona sorun sonuçta bu ilaçlar sıradan kremler değil.ben de tretin kullanıyoum ben de o bahsettiklerinizin hiçbiri olmadı.çok fazla soyulma ve kurutma yapıyor evet ama bu durumda da sadece ilacın miktarını azaltmanız ve gün aşırı kullanmanız yeterli diye düşünüyorum.ama dr kesinlikle şart

zaten doktor tavsiyesiyle baslamıstım kullanmaya tekrar gidip sordugumda tretinin leke artırma özelligi yok 6ay kullanman gerekiyo dedi ama ben baya bol suruyodum belki o yuzden olabilir siz kac ayda gozle gorulur sonuc elde ettiniz simdiden tesekkurler

yok lekelerde duruyo hala:KK43:
eger dr a gitme imkanin varsa git ve anlat durumu canım belki baska bi ilaç önerir

yok lekelerde duruyo hala:KK43:
eger dr a gitme imkanin varsa git ve anlat durumu canım belki baska bi ilaç önerir

tamam canım tesekkurler bugun tekrar gidip sorcam doktorun söylediklerini yazarım ama kesin daha cok erken en az 6ay dicek ezberledim artık

tamam canım tesekkurler bugun tekrar gidip sorcam doktorun söylediklerini yazarım ama kesin daha cok erken en az 6ay dicek ezberledim artık
çukurların oluşmaya başladıgını düşünüyosan ,dr devam derse de kullanırmısın
yada dr a çukurları tedavi edebilecek bi şey varmı sonradan diye sorsan mı
ya geri dönüşümü daha da zor bişey olmasın sonra
dikkat et lütfen

ben sadece gözle görülen bir deri atma ,soyulma işlemi gerçekleşsin diye tretini kulanmıştım.
yazın kullanabiliyormusunuz siz?yani 6 ay olunca ister istemez yaza da denk gelebiliyor.

ben sadece gözle görülen bir deri atma ,soyulma işlemi gerçekleşsin diye tretini kulanmıştım.
yazın kullanabiliyormusunuz siz?yani 6 ay olunca ister istemez yaza da denk gelebiliyor.

burdaki yorumları okuduğum kadarıyla yazın güneş kremiyle beraber kullananlar var

güneş kremi aslında sürekli kullanmak lazım.doktor ile görüşen olursa sorabilir mi yazın devam edebilir miyiz diye..
ben güneşe çok maruz kaldığım için kullanamam tretini mesela.ama kapalı ortamda sakıncası olmaz sanırım.

kapalı ortamlarda güneş kremini ihmal etmedigin ve her iki saatte bir sürdügün sürece birşey olacagını sanmıyorum.dr'a gidicem 1,5 hafta sonra sorarım.

bende kullandım ama ne kadra az sürersem süreyim yaktı geçti Mübarek... 1 ay dayandım pek faydasını göremeyenlerdenim

benim de 3. sürüşümde bir kere burun kenarı ve çne soyuldu. ondan sonra soyulma olmadı .bende bıraktım ondan sonra..

allahalla ya kesin bende bir gariplik var. yüzüm hala ve hala soyulmuyorrrrr :eek:klava:

annemde kullanmıştı bir süre.onda da soyulma olmadı.denerim ve dayanabilirim diyosan acnelyse kullan istersen.(tretin'e kıyasla daha soyucu ve daha problemli ciltler için kullanılıyor.) annem ona basladı ama cok az sürüyor.

merhaba bende 3 uncu sürmemde tretini acayıp soyuldu yüzüm fındık kadar sürüyorum.ilk gün aşırı sürdüm..kızardı cildim soyulunca ama 2 kez yıkadım gün içinde bence ondan excipial hydro yuda sürünce daha kızarttı:)) bende hametan krem sürdüm sabah kızarıklık azalmıştı..bugun ara vercem 1 gün sonra yeniden lekelı olan yere sürcem..benım lekem gebelıkte oldu..ama soyulan yerlerde renk açılması oldu..3 günde soyulması cildimin hassas oldugunu gösterıyor:)

çukurların oluşmaya başladıgını düşünüyosan ,dr devam derse de kullanırmısın
yada dr a çukurları tedavi edebilecek bi şey varmı sonradan diye sorsan mı
ya geri dönüşümü daha da zor bişey olmasın sonra
dikkat et lütfen

canım ben doktorla gorustum tretini bıraktım ben cok fazla surdugum için tahris olmus sanırım ama cukurların geri donusumu yokmus anlıcan once lekeli cildim vardı artık lekelı ve cukurlu cıldim oldu cok mıoralim bozuk en azından lekeler gecseydi

nursall Maşallah diyelim... yerimseniben

canım ben çok üzülüyorum yaa. hiç maşallahlık bir durum değil aslında 2 aydır belki daha fazla kullanıyorum banamısın demedi,, ee soyulmayınca lekelerde duruyor durduğu yerde... boş yere uğraştığımı düşünmeye başladım, bırakıcam galiba :a015:

annemde kullanmıştı bir süre.onda da soyulma olmadı.denerim ve dayanabilirim diyosan acnelyse kullan istersen.(tretin'e kıyasla daha soyucu ve daha problemli ciltler için kullanılıyor.) annem ona basladı ama cok az sürüyor.

canım ben onuda 3-4 gün sürdüm. başlamıştım yani ama tüy yapabilirmiş. acnelyse topiğini okursan görebilirsin. bende zaten tüye oldukça meyilliyimdir korktum açıkcası bıraktım sadece tretine devam ettim. istersen o sayfayı oku annen için fikir edinebilirsin

canım ben doktorla gorustum tretini bıraktım ben cok fazla surdugum için tahris olmus sanırım ama cukurların geri donusumu yokmus anlıcan once lekeli cildim vardı artık lekelı ve cukurlu cıldim oldu cok mıoralim bozuk en azından lekeler gecseydi
çok üzüldüm canım ya ,başka bişey önermedimi dr

kızlar bu krem güneş lekeleri için kullanılıyormu?birde cilt rengini açmak için kullanılabilirmi? cevaplarsanız sevinirim.

X