bende bir ay civarında kullandım , bi aydır da kullanmıyorum
bende de çukurlar oluştu ya
peki lekeleri geçirdimi sende ya kimsede boyle bisey yapmamıs bizde neden yaptı acaba dr tavsiyesiyle baslamıstım kullanmaya ama bende bırakcam bole giderse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bir ay civarında kullandım , bi aydır da kullanmıyorum
bende de çukurlar oluştu ya
bence dermotoloğa gidin ona sorun sonuçta bu ilaçlar sıradan kremler değil.ben de tretin kullanıyoum ben de o bahsettiklerinizin hiçbiri olmadı.çok fazla soyulma ve kurutma yapıyor evet ama bu durumda da sadece ilacın miktarını azaltmanız ve gün aşırı kullanmanız yeterli diye düşünüyorum.ama dr kesinlikle şart
yok lekelerde duruyo hala
eger dr a gitme imkanin varsa git ve anlat durumu canım belki baska bi ilaç önerir
çukurların oluşmaya başladıgını düşünüyosan ,dr devam derse de kullanırmısıntamam canım tesekkurler bugun tekrar gidip sorcam doktorun söylediklerini yazarım ama kesin daha cok erken en az 6ay dicek ezberledim artık
ben sadece gözle görülen bir deri atma ,soyulma işlemi gerçekleşsin diye tretini kulanmıştım.
yazın kullanabiliyormusunuz siz?yani 6 ay olunca ister istemez yaza da denk gelebiliyor.
allahalla ya kesin bende bir gariplik var. yüzüm hala ve hala soyulmuyorrrrr klava:
çukurların oluşmaya başladıgını düşünüyosan ,dr devam derse de kullanırmısın
yada dr a çukurları tedavi edebilecek bi şey varmı sonradan diye sorsan mı
ya geri dönüşümü daha da zor bişey olmasın sonra
dikkat et lütfen
nursall Maşallah diyelim... yerimseniben
annemde kullanmıştı bir süre.onda da soyulma olmadı.denerim ve dayanabilirim diyosan acnelyse kullan istersen.(tretin'e kıyasla daha soyucu ve daha problemli ciltler için kullanılıyor.) annem ona basladı ama cok az sürüyor.
çok üzüldüm canım ya ,başka bişey önermedimi drcanım ben doktorla gorustum tretini bıraktım ben cok fazla surdugum için tahris olmus sanırım ama cukurların geri donusumu yokmus anlıcan once lekeli cildim vardı artık lekelı ve cukurlu cıldim oldu cok mıoralim bozuk en azından lekeler gecseydi