Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
soyulma oluosa izlerin geçicektir sadece birazcık sabır kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
Bende tretin kullanıyorum.ilk kullandıgımda yüzüm çok kötü olmuştu 4, 5gün kullandım sonra dayanamadım bıraktım olan kızarıklıklar 3, 4 gün içinde geçti.Şimdi tekrar kullanmaya başladım kullanalı 7 gün oldu çok soyuluyor yüzüm ve kötü görünüyor kızarıklık var çok.bu kızarıklıklar bir süre sonra görünmüyor olmuyor demiştiniz acaba bu doğru mu ve ne kadar süre sonra kızarıklık geçiyor? Ben bu kremi 3 4 ay kesinlikle kullanamam sizin gibi dayanamam siz nasıl dayanıyorsunuz? tretinden başka sivilce izleri ve sivilceler için önerebileceğiniz bir krem var mı?

burun kenarlarımda siyah noktalar için kullanmak istiyorum. fakat gözeneklerim de çok.
gerçekten gözeneklerin daha da açlımasına neden oluyor mu?

arkadaşlar bende geçengün dermatoloji uzmanına gittim siyah noktalar için genelde burnumda oluyor siyah noktalar bana tretin krem verdi eczacı tanıdığımız çok güzel bi krem dedi her eczanede kolay kolay bulunmuyor dedi bakalım nasıl bi etki göstercekbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

acaba başka bir nemlendirici krem ile karıştırılsa o ağır etkisini hafifleterek kullansak nasıl olur ki?

mert arkadaşım, gözeneklerin açılmasına neden oluyormu demişsin, ben bunu anlayamadım ya açılması derken küçülmesi mi yoksa dahada büyümesinden mi bahsediyorsun. bende aldım yakında başlamayı düşünüyorum ve gözeneklerim var eyvahedigeldismile

benim de burun kenarlarımda cildin yağlı olmasından kaynaklanan açılmış gözenekler var. tretinin farklı yorumları var. kimileri tretinin gözenekleri sıkıştırdığını kimileri de daha da genişlemesine neden olduğunu söylüyor.....

arkadaşlar bu kremden bende kullanıyorum yaklaşık 1 sene kadar bi zaman oluyo çok iyi bi krem günde bir defa gece yatarken çok sürmemek üzere kullanıyorum cildimi kuruttu yakıyordu başlarda ama şimdi düzeldi yüzüm çok güzelleşti memnunum gayet ama bide arapkızı diye bi krem war o da güzel bi krem yüzü kurutmuyo lekeleri gideriyo ama tretin çok etkili oldu gerçekten.

bende artık 2 günde bir tüm cildime yatarken sürüyorum. ilk seferde biraz soydu.ama artık soyulmuyor.
yazın kullanılması zarar verebilir belki .şimdilik kullanıyorum.

ben geçen sene nasıl oluyorsa bu yaşta su çiçeği geçirdim ve ondan çukurlar kaldı.. şimdi çok korktum yaaa ben asıl onlar için başlamayı düşünüyordum ama gözenekleri dahada büyütme ihtimali varmışşşmafoldumben

Ya bu krem pul pul yaptı lekemi derim soyulcak diye sevinmiştim ama artık pul pul olmuo :/ bende bıraktım limon sürmeye başladım

bende şu pul pul olması ne zaman bitecek diye dört gözle bekliyorum.bence pes etmeyin.derinizin soyulmaması etki etmiyor demek değildir.cildiniz kreme alışmıştır.ben size birde glycolic acidi tavsiye ederim eğer cildinizin gerçekten çok izleri varsa.düşük dereceli asitle başlayabilirsiniz.ben öyle yaptım ve çok memnunum.şimdi hatta tca kullanmaya başladım.arama motorundan neyin ne olduğunu bulabilirsiniz.önceleri dermatologa yaptırıyorum yalnız pahalı olduğu için kendim denemek istedim ve beceriyorumda
dilerim sizlerinde skınıtınız zamanla koybolur.bu işler öyle 3, 5 günde olacak değil.şimdi diyorumki keşke geçen sene yapsaydım şimdiye bitmişti.inanın okadar çabuk geçiyorki zaman.moralininizi dik tutun.o bile etkiliyor cidden.ha birde neutrogena alkolsüz toniğini kullanıyorum yüzümü yıkadıktan sonra biraz yakıyor ama gözenekleri sıkılaştırıyor.çok güzel bir ürün.sabun olarakta hakiki gül sabunu öneriyorum.bu ürünlerin tamamını kullanmaya başladığımda 5 günde etkisini gördüm!yerimseniben

tca yı bende internetten okumuştum. ama almaya cesaret edemedim.cildiye doktoruna sordum.fakat bilemedi ne olduğunu.
sende internetten mi sipariş ettin. tretinden daha mı fazla soyma etkisi yapıyor sende?

evet internetten siparisini verdim.kesinlikle süper soyuyor.yüzüne uygulamak istersen ama glycolic asitle baslaman gerekir.tca daha yüksek oluyor cünkü.bende ilk bastan onunla baslamistim.ve sürünce abartmadan 2 dakikayi gecirmemen gerekiyor.gören ayyy naaptin yüzüne diyor.ama soyulma bitincede sende bir degisiklik var ama anlamadim güzellestinmi ne diyorlar:) tretin pul pul soyuyor ama asit ise tüm yüzünde maske varmis gibi otuyor yani böyle 3 cm kadar uzunlukta oluyor kendini atacak deri.pul pul dökülmüyor.derinin tümü birden kendini ativeriyor.bilmem anlatabildimmi.onu bölgesel kullanabilirsin.ben söyle yapiyorum.bir hafta alnima yapiyorum sonra kaküllerimle kapatiyorum soyuldugunu görmesin kimse diye.sonrada cenemde yapiyorum.tüm yüzümü kaplamasin ve fazla göze batmasin diye.ayrica günesten cok iyi korunmak gerekir.acelen yoksa tretinde kal derim cünkü asit veya tca yüzünde kocaman yara varmis gibi gösteriyor.ama tabiki bir seansi bir aylik tretinden daha etkili diyebilirim.

glycolic asit tca gibi soymuyor mu?
ikisi de tahriş etki,si var mı.yakıyordur cildi diye düşünüyorum.
demek tretin uzun vadede aynı etkiyi sağlıyor....
tca veya glycolic asiti nerden aldığını özelden yazabilirmisin ?

tca daha etkilidir ama daha tehlikelidir.şöyle anlatayım: %50 tca %70 glycolic ile eşdeğerdir ki bunlar zaten çok yüksektir. %15 tca ile başlayabilirsin mesela.ikiside tahriş eder.yakıyor evet kıpkırmızı oluyor yüzün.ama ertesi gün sönmüş oluyor.onu alınca yanında bir kremi oluyor.işlemden sonra onu sürmen gerekiyor.nerden aldığımı özelden yazacağım.

ya ben özelden yazdım okadar ve birden mesaj çıktı karşıma: 50 mesajdan fazla yazdıktan sonra özelden yazabilirmişim.daha 15 olmuş.gerçi daha dün üye oldum napcaz şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…