bende şu pul pul olması ne zaman bitecek diye dört gözle bekliyorum.bence pes etmeyin.derinizin soyulmaması etki etmiyor demek değildir.cildiniz kreme alışmıştır.ben size birde glycolic acidi tavsiye ederim eğer cildinizin gerçekten çok izleri varsa.düşük dereceli asitle başlayabilirsiniz.ben öyle yaptım ve çok memnunum.şimdi hatta tca kullanmaya başladım.arama motorundan neyin ne olduğunu bulabilirsiniz.önceleri dermatologa yaptırıyorum yalnız pahalı olduğu için kendim denemek istedim ve beceriyorumda
dilerim sizlerinde skınıtınız zamanla koybolur.bu işler öyle 3, 5 günde olacak değil.şimdi diyorumki keşke geçen sene yapsaydım şimdiye bitmişti.inanın okadar çabuk geçiyorki zaman.moralininizi dik tutun.o bile etkiliyor cidden.ha birde neutrogena alkolsüz toniğini kullanıyorum yüzümü yıkadıktan sonra biraz yakıyor ama gözenekleri sıkılaştırıyor.çok güzel bir ürün.sabun olarakta hakiki gül sabunu öneriyorum.bu ürünlerin tamamını kullanmaya başladığımda 5 günde etkisini gördüm!yerimseniben