Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz alırsanız banada yazarmisiniz isminiMerhaba filiz hanm konu baya olmuş ama eczanenin numarasını yazarmısınız eica etsem
Merhaba kızlar. Ben de konuyu merak edip sayfaları ara ara ilerleterek okudum. Aradaki sayfalardan birinde numarayı yazmışlar . Sanırım siz göremediniz. Doğrumu bilmiyorum ama bu numara yazıyor.
Mustafa Bey: 03682617863
Ben şu an bir krem kullanıyorum. İşe yaramazsa arayacağım. Hala ulaşıp memnun kalırsanız yazın lütfen.
Buldunuz mu eczaneyi kullaniyomusunuz suanBanada yollarmısın lütfen eczacının numarasını bende sırtımdaki lekelerden muzdaribim kurtulamadım bir türlü iğrenç duruyor
Buldunuz mu eczaneyi kullaniyomusunuz suan
Kullaniyo musun faydasi varmı acabaMerhaba kızlar. Ben de konuyu merak edip sayfaları ara ara ilerleterek okudum. Aradaki sayfalardan birinde numarayı yazmışlar . Sanırım siz göremediniz. Doğrumu bilmiyorum ama bu numara yazıyor.
Mustafa Bey: 03682617863
Ben şu an bir krem kullanıyorum. İşe yaramazsa arayacağım. Hala ulaşıp memnun kalırsanız yazın lütfen.
Ben başka bir krem kullanıyorum şu an. Ankarada bir eczacı yapıp gönderdi. Bu eczacıdan almadın.Kullaniyo musun faydasi varmı acaba
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.comKullaniyo musun faydasi varmı acaba
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.comAcaba numarasi varmi merkezde mi ilçesinde mi nasil ulaşabilirim
Reklam yapmışlar bıkmadan okudum en baştan sonuna kadar bunlar ekip kurmuşlar. Onlarda yıllar sonra işi bıraktıkları için cevap vermiyorlar. İnanmayın verdikleri siteyi bile satmışlar artık araba parlatıcısının ürünleri çıkıyor. Sitenin ismi lekeyeson.comFiliz hanim numarasini atarmisiniz veya ad soyad varsa eczaneye ulasmak istiyorum mailime yollama sansiniz varsa cok sevinirim nurgul58tasss@gmail.com mailim