• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar cok olmuş konuyu acalı ama Sinoptan kremi getriden arkadaşim banada yazarmısınız eczane adını bende alayım lekelerim için

Merhabalar biliyorum bu msjinizin ustunden cok zamn gecmis ama o eczanenin numarasi halen sizdeyse veya adi bana yazabilir misini?

nerden ulaşabiliriz bu eczaneye benim de çok lekelerim var yardımcı olurmusun

Kızlar leke ve cilt bakımı için instagram da @eczabakim takip edin. Bakıyorum herkesin leke sorunu var. Benim oradan takip ederek aldığım ürünlerle lekelerim azalıyor🙈

Merhaba yazılarınızı okudum uzun zamandır yüzümdeki lekelerden muzdaribim kremi hazırladdiginiz eczanenin telefonunu iletişim bileğilerini bana bildirirseniz çok memnun olurum bende bu kremi kullanmak istemiyorum

Merhaba filiz hanım. Yüzümde güneş lekesi siyah nokta ve sivilceizleri mevcut aynaya bakmaya cesaret etmiyorum kaç doktora gittim bir sürü kimyasal ve bitkisel ürün kullandım elde var sıfır. Sizin bahsettiniz eczane nerde iletişim numarası verir msiniz

Filiz Hanım merhaba, ismim Esra. Cilt kremleri hakkındaki yorumunuzu gördüm, benim de çene bölgemde sivilce lekeleri var bir türlü geçmedi. Sinop'ta ki eczacidan aldığınız kremi duyunca umutlandim kremin adını ve eczanenin numarasını verirseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkürler :)

Filiz Hanım merhaba, ismim Esra. Cilt kremleri hakkındaki yorumunuzu gördüm, benim de çene bölgemde sivilce lekeleri var bir türlü geçmedi. Sinop'ta ki eczacidan aldığınız kremi duyunca umutlandim kremin adını ve eczanenin numarasını verirseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkürler :)
Merhaba, ben Filiz hanım değilim ancak siz bütün sayfaları okuyup diğer kullanıcıların yorumlarını gördünüz mü? Lütfen daha dikkatli okuyup bir kez daha düşünün derim. Ben de daha önce bir kullanıcı olarak söylüyorum. Amacım karalamak değil sadece bir uyarı. Karar senin. Sağlıcakla kal.

Merhaba! Fİkiz hanım önceki paylaşımlarınızdan gördüm cilt lekeleri için bir kremden bahsetmişsiniz eczanenin numarasını verebilir misiniz

Back