Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
karbon peeling yaptırdım yavaş yavaş doktor tavsiyesinde ilerlemeyi düşünüyorum.Gerçekten ilk seansta bile faydasını gördüm.

Filiz hanım bana da yardımcı olurmusunuz

selam kızlar şu Sinapta ki eczanenin numarasını banada verirmisiniz. benimde cildim berbat halde

Numara görünmüyor

Filiz hanim merhaba krem ve eczaci bilgilerini rica edebilirmiyim

Filiz hanim benimde dogumdan sonra yuzumde lekeler olustu bu kremin ismini yada eczaci bilgilerini rica edebilirmiyim.tsk

nasil ulasabilirim telefon numarasi gornmuyor. Benim yuzumdede sivilce lekeleri var ve sivilce olusumuda devam ediyor belki onada iyi gelen biseydir yada baska bir krem yapabilir. Benimde denemedigim bisey kalmadi ya .
Filiz hanım eczacının adı nedir tam bilgi verir misiniz

Filiz hanım eczacının adı ve tam bilgilerini verirmisiniz

Filiz hanım Sinop'taki bu eczanenin adı nedir

Merhabalar o eczacının numarası hala var mı siz de o kremden almak istiyorum da

Filiz hanım eczaneye nasıl ulaşabiliriz

Arkadaşlar merhaba... Bende başlangıçta sizin gibi hatta bir kaç ğyeye de mesaj attım. Ama 178 sayfayı tek tek okuyunca eczaneyi öğrendim numarada zaten adını yazınca nette var. Aradım ama malum bugün pazar. İsterseniz alalım isterseniz bekleyin ben aklıma koydum kullanayım öyle alalım. Seçimi size bırakıyorum. Reklam olmasın isteyene özelden yazayım eczane ismini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…