Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar şu sinoplu eczacının telefon numarasını verin bana lütfen.eski bir paylaşım ama sonuç alan çok olmuş.bilen varsa numarasını istiyorum acilll

Sinop Merkez Eczanesi nete yaz çıkıyor. Numarayı bulamazsan özelden vereyim sana bende yarın arayacagım bugün pazardı kapatmışlardır.

Arkadaşlar Merhaba...
Ben biraz önce ulaştım numaraya.
Whatsapp üzerinden cildimin sorunlu kısmın fotosunu istedi. Alerjenik bir yüzüm olduğunu söyledi (ki öyle çil+kızarıklık var) bu nedenle iki tane ürün tavsiye etti. Cildime 5 gün sabah akşam uygulamamı ve beş günün sonucunda duruma göre krem verebileceğini söyledi.

(Ürünlere baktıgımda internetten reçete ile de alabileceğim ürünler.)

Arkadaşlar merhaba.benim de cildimde doğum lekelerim ve güneş lekelerim vardi.rengim baya boğulmustu.reklam olmamasi icin kullandigim urunu yazmiyorum.cildimdeki açilmayi ve parlakligi ben kendim ve cevremdekiler kisa surede fark ettiler.tavsiye ederim .ozelden yazarsaniz yardimci olurum.

Emel hanım merhaba özelden kullandıgınız kremi yazabilirmisiniz

Arkadaşlar Sinop Merkez Eczanesi biraz netten baksanız.

Filiz hanım Mustafa beyin numarasını gönderebilir misiniz acaba

Buradan paylaşmakta sakınca yoksa bende de var yazabilirim ?
Ama açıkçası beni pek memnun bırakmadı harfi harfine uyguladım

kızlar sivilce lekeleri için 30 yaşında olup hala sivilce problemi yaşayan biri olarak söylüyorum alovera kullanın. ben çok düzenli kullanmadım ama kullandığım süre içerisinde faydasını gördüm. hydrafacial yaptırdım onun öyle büyük bir etkisi olmadı. fakat şu an karbon peeling yaptırıyorum eşim ilk seansta fark etti yüzümdeki değişimi.
eczanenin yaptığı kreme gelirsek yüzüme içinde ne olduğunu bilmediğim birşeyi sürmek bana hiç cazip gelmiyor. fayda görenler oluyor/olmuyor ama başka zararları var mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Bu eczanenin numarasina nereden ulaşabiliriz acaba ?

Kizlar ilacin isimleri expigment aknlyse ve madecassol bunlarin 3nu karistiriyosunz bi kapta her aksam lekeli olan yuxunuze suruyosunuz 10 gun icinde soyulma yapiyo ve gunduz kesinlikle iyi bi gunes koruyucu kullanmaniz lazim ve ayrica yuzunuzde pullanma yani soyulma cok oluyosa cildinizi rahatlatmak icin bepanthol kullaniyosnz olay bu kremler bnde var fakat yeni hamile oldgmu ogrendum diye acip kullanamiyorm ... olay bu

Aloe veranin kremini mi kullanıyorsunuz bitkisini mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…