Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim googledan "Sinop merkez eczanesi mustafa erşahin diye aratirsan numarasi cikiyor bn baktim sinop merkez eczanesi diye arattim numara ayni tum sitelerde daha aramadim ama milletten bilgi almayi beklemek yerine arayip adamin kendisinden bilgi alip denemeyi dusunuyorum, bakalim...Lütfen bana da Sinoplu eczacının bilgilerini verebilir misiniz? Lekelerimden çok muzdaribim. çok yöntem denedim bir sürü para harcadım ama geçmedi. Düğünüm olana kadar Lekelerimden kurtulmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Bu kereme nasıl ulaşırızhihoyyytArkadaşlar nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok. aranıda kullanan veya çevresinde kullanlar varsa lütfen gelişmeleri yazsınlar. dcl ürünleri çok pahalı tedavim bitince sinoz almayı düşünüyorum
Konunun üzerinden yıllar geçmiş ama hatırlarmısınız bilmiyorum kremin adı yada eczacı numarası özelden yardımcı olursanız sevinirim kadın kadının halinden anlarBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Cnm gözün aydınBen de istiyorum ulasamaz miyiz eczaciya?
Kendiniz için mi istiyorsunuz bilmiyorum ama hamilesiniz galibaBen de istiyorum ulasamaz miyiz eczaciya?
Ben de istiyorum ulasamaz miyiz eczaciya?
Kendiniz için mi istiyorsunuz bilmiyorum ama hamilesiniz galibaBen de istiyorum ulasamaz miyiz eczaciya?
Yazdığımda hamile değildim,simdi riskli evet yüzüm daha berbat oldu egzama oldu cenemde doktor krem.de veremem dedi. Nolcak bilmiyorum.Kendiniz için mi istiyorsunuz bilmiyorum ama hamilesiniz galiba
Hamilelikte cilt ürünleri kullanmak çok sakıncalı dr bana üstüne basa basa söylemişti Allah korusun bebekte organ oluşumuna çok zararı varmis
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Inşallah bizede nasip eder hamilelerin duaları kabul olurmus dua edin bizlere de
Hamilelikte her kadının başına gelen bişey canım benim cildim hamilelikte ne olur hiç bilememYazdığımda hamile değildim,simdi riskli evet yüzüm daha berbat oldu egzama oldu cenemde doktor krem.de veremem dedi. Nolcak bilmiyorum.
Filiz hanım eczanenin telefon numarasını ben de alabilir miyim?Nasıl yani neden eczane mi kapandı ya da Filiz hanıma mı ulaşamıyoruz? Filiz hanımdan sonra da kullanan bir sürü kişi var aslında kullanan biri elbet görecektir.
Çok fazla öğrenmek isteyen kişi sayısı ama bilgi veren yok malesefarkadaşlar eczacının numarası ve kremin adını öğrenebilir miyim??? yardımcı olur musunuz?
Kesinlikle tavsiye etmiyorum 7. Kutu kremi de bitirdim hiç bir fark yok basit küçük bir güneş lekesi ilk görüştüğümde lekemin fotosunu falanda yollamıştım 2 kutu kremle geçer dediler 7 kutu kullandım sakın kimse almasın.Bu kereme nasıl ulaşırız