Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben aldığımda fiyatlar bu şekildeydi; Bana 70 TL'lik olanını gönderdi. Bir yakınımda ayaklar parmaklarındaki mantar için mantar solüsyonu almıştım ondan memnun kaldığını söyledi. Mustafa beyle gerçi en son konuşmamızda biraz sürtüşme olmuştu talep çok olunca beyfendi cevap vermekte geç kalıyor yada sürekli bir eczanedeki elemanlara yönlendirmeye çalışıyor bende; eczaneye gelen bir hasta değilim size özel sipariş veriyorsam haliyle en kısa sürede cevap bekliyorum sonuçta verdiğiniz şey reçeteli ürün değil yan etkili durumlar vs olabilir. Sizin ulaşılır olmanız önemli dedim biraz sert çıkınca cevaplarda hızlandı

Üç farklı leke kremi var.
Standart leke kremi : 64 TL
Extra leke kremi : 70. TL
Extra plus leke kremi : 75 TL

Sivilce ( AKNE ) kremi : 40 TL
Sivilce toniği : 20. TL
Vitiligo solüsyonu : 50 TL
Sedef & egzama solüsyonu : 50 TL
Sedef & egzama kremi : 40 TL
Saç toniği. : 50 TL
El-Ayak-Kasık Mantar Solüsyonu: 50 TL

Kırışıklık & cilt Serumu : 40 tl

Eklentiler

• Ekran Resmi 2017-11-14 19.47.03.png
    66,1 KB · Görüntüleme: 343
Nasıl kullanılması gerektiği de burada yazıyor gerçi alanlar için mutlaka göndermiştir ama almayı düşünenler nasıl kullanılacağını merak edıyorsa böyle uzun uzidiye aşamalar var

Eklentiler

• Ekran Resmi 2017-11-14 19.57.47.png
    163,5 KB · Görüntüleme: 382
  • Ekran Resmi 2017-11-14 19.58.17.png
    258,2 KB · Görüntüleme: 320
  • Ekran Resmi 2017-11-14 19.58.30.png
    164,3 KB · Görüntüleme: 296
  • Ekran Resmi 2017-11-14 19.58.49.png
    289,5 KB · Görüntüleme: 322
Ben de öğrenebilir miyim nasıl sipariş etcez tesekkurler simdiden

Ben numara istiyorum. Alabilir miyim?

Nasıl bulabilirim adres çıkmamış

Tel numarasını sişmişler ya bana yollayabilirmisnz?

%100 etkili ..... oneriyorum arkadaslar. urunle ilgi bilgi ve satin almak isteyenlere yardimci olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikiz hanım numarası varmı

bu çilin daha koyu lekerini çözebilen krem tavsiyeniz var mı?

Öncelikle mutlu haftasonları diliyorum herkese. Uzun yıllardır denediğim birçok yöntemin üzerinde işe yaramadığı şu güneş lekelerimden kurtulmak istiyorum. Cilt lekelerini yok eden Sinoplu eczacının telefon numarasını özelden gönderebilir misiniz?

Ersağ renk açıcı kremle arkadaşım memnun kalmıştı bir araştırın isterseniz.

adresi öğrenebilir miyim ? iletişeme geçerseniz çok mutlu olurum.. bende uzun zamandır uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…