Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Lütfen bana da Sinoplu eczacının bilgilerini verebilir misiniz? Lekelerimden çok muzdaribim. çok yöntem denedim bir sürü para harcadım ama geçmedi. Düğünüm olana kadar Lekelerimden kurtulmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Canim googledan "Sinop merkez eczanesi mustafa erşahin diye aratirsan numarasi cikiyor bn baktim sinop merkez eczanesi diye arattim numara ayni tum sitelerde daha aramadim ama milletten bilgi almayi beklemek yerine arayip adamin kendisinden bilgi alip denemeyi dusunuyorum, bakalim...

Bu kereme nasıl ulaşırız

Konunun üzerinden yıllar geçmiş ama hatırlarmısınız bilmiyorum kremin adı yada eczacı numarası özelden yardımcı olursanız sevinirim kadın kadının halinden anlar

Ben de istiyorum ulasamaz miyiz eczaciya?
Cnm gözün aydın
Kendiniz için mi istiyorsunuz bilmiyorum ama hamilesiniz galiba
Hamilelikte cilt ürünleri kullanmak çok sakıncalı dr bana üstüne basa basa söylemişti Allah korusun bebekte organ oluşumuna çok zararı varmis
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Inşallah bizede nasip eder hamilelerin duaları kabul olurmus dua edin bizlere de

Kendiniz için mi istiyorsunuz bilmiyorum ama hamilesiniz galiba
Hamilelikte cilt ürünleri kullanmak çok sakıncalı dr bana üstüne basa basa söylemişti Allah korusun bebekte organ oluşumuna çok zararı varmis
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Inşallah bizede nasip eder hamilelerin duaları kabul olurmus dua edin bizlere de

Yazdığımda hamile değildim,simdi riskli evet yüzüm daha berbat oldu egzama oldu cenemde doktor krem.de veremem dedi. Nolcak bilmiyorum.

Yazdığımda hamile değildim,simdi riskli evet yüzüm daha berbat oldu egzama oldu cenemde doktor krem.de veremem dedi. Nolcak bilmiyorum.
Hamilelikte her kadının başına gelen bişey canım benim cildim hamilelikte ne olur hiç bilemem
Hamilelikte 3. Aydan sonra imex kullanabilirsin demişti dr bana sen yinede sorarsin istersen doktoruna

arkadaşlar eczacının numarası ve kremin adını öğrenebilir miyim??? yardımcı olur musunuz?

merhaba bende 5 gün önce aldım kremi ilk kullanımda çok degil ama prinç tanesi kadarda az sürmrmiştim ertesi gün yüzüm kıpkırmızı oldu ve suan 4.cü günüm yeni yeni geçti ama hala çok kaşınıyor sizdede kaşıntı olmuşmuydu acaba tekrar deneyeceğim ama kızarıyor

bana hiç iyi gelmiyor süerkli üzüm kaşınıyor bugün fark ettim kahverengi leke çıkmış olmayan yerde

Bende siniz kremi araştırırken bu forumu görünüp mustafa beye ulaştım. 3 çeşit leke kremi olduğunu söyledi ve resim gönderdim ona göre krem yolladı bana. ben bunu ramazan ayında başladım evdeydim zaten dışarı da çıkmayacaktım başlayayım dedim. kremle beraber gönderdiği kullanım kagıdındaki bilgilere harfiyen uydum. 1. gün iyi geçti 2. gün hafif kızardı 3. gün kıpkırmızı oldu sürdüğüm yer. kendisine resimlerimi gönderdim durumu sordum birkaç gün ara ver dedi befpanton ve bir krem ismi daha verdi ikisini sürmemi söyledi bu kremleri kullanınca birkaç güne düzeldi yeniden resim attım ıkıncı aşamaya geldim. her seferinde süreç bu şekilde ilerledi haliyle çalışan ve hergün dışarı çıkan insanlar için uygulaması zor bir yöntem olabilir çünkü yüzünü öncelikle lekeye sürdüğün alanı bir nevi yara yapıyor insan içine çıkınca insanlar garipsiyor kötü bir görüntü neyse ben bu şekilde 5. aşamaya kadar geldim, sonra ağustosta tatile gideceğim zaman bıraktım güneş kremimi ihmal etmemeye çalıştım ama geçenlerdi yine baktım aynı yerdeki lekeler biraz çıkmış gibiydi hemen sürmeye başladım 3 gün tabi yine yaramsı hale geldi ardından da soyuldu o kısım ve güzel gözüküyor. ama süreç olarak sürekli bu şekilde ilerlemek kötü çünkü iyi görüntüyü elde etmek için öncelikle yüzünü daha kötü yapıyor o da bazen moral bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…