Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
156. Sayfada yazıyo

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-14-15-58-00.png
    140,7 KB · Görüntüleme: 220
Dermoskin in celerit kremini kullaniyorum 1 aydir spf li bereketli bir krem gun icerisinde devamli yeniliyorum tkrr tkrr suruyorum. Birde la roche nin baume b5 50spf lisini kullaniyorum ancak doktor dvamli kullanimda cildinizi inceltir dedi ara ara kullanmak lazmmis. Simdi strivectin in leke serumunu siparis ettm insallah sonuc alirim. Tritone bence hic ise yaramiyor arkadaslar bu arada. Madecassol bende allerji yapiyor. Expigmentli 3 lu karisimi ise doktor tavsiyesiyle haftada 2 gece kullaniyorum

Slm arkadaslar bende gunes lekeleriden muzdaribim. Dermatologun verdi kremler hic bir ise yaramadi gunes kremi kullanmayi hic ihmal etmedim ama ne hikmetse lekelerim cogaldi bunun uzerine bir prof. Dr gittim bana bosver lekelerine takilma gayet guzelsin guzelligini bozma illa para mi harciyacan dedi bende aynaya bakmak istemiyorum dedim. Dr soyledigi tek sey lazer yaptir dedi. Neyse konuyu cok uzattim dr larin verdigi kremlerden haric maskeler peelingler renk acicilar hepsini kullandim ama hic bir ise yaramadi. Sizlere guvenerek sinoplu mustafa beyin kremini siparis ettim krem. Bugun elime gecti beraberinde kullanmam gereken krem losyon elimde olmadgi icin kullanmaya baslamadim. Suan o kadar karamsarim ki anlatamam hep yeni uyelik dogru mu soyluyorlar acaba diyorum u krem gecirmezse cok buyuk bir hayal kiriklkigina ugrayacagim. Yeter gercekten yeter biktim artik onu sur bunu surlerden 35 yasindayim senelerce sivilce sorunu yasadim cok sukur onu atlattim simdi bu krem ise yaradi yaradi yaramazsa artik kabullenecegim lekelerimle yasamayi olumlu yada olumsuz bir gelisme olursa size yazarim

Yuzunde ki lekelerin sebebi nedir? Sivilce mi gunes mi dogum mu?

Yuzunde ki lekelerin sebebi nedir? Sivilce mi gunes mi dogum mu?
Sivilce izlerimde var ama onu gozum gormuyor cok elmacik kemiklerde ve alin bolgesinde lekelerim vardi dermatologun verdigi kremlerden sonra bu lekeler daha cok koyulasti cogaldi ve ten rengim iyice koyulasti yuzumun adeta renk cumbusu

Bendede gunes lekesi var. Bir cok krem kullandim. Dermatologa snowcell yaptirdim . Kisin azlaniyor yazin cogaliyor. Eskilerin kullandigi krem var krem 21 adi. Suan turkiye de yok. Yasli kisilerden duydum surunce pas cil gidiyordu diyorlar. Ucuz krem. Nette var. Ama sahte olmamasina dikkat edin. Yurt disindan yada hacca umreye gidenlerede siparis verebilirsini Bi deneyin derim. Bende bulmaya calisacam. Cok ucuz. Bir suru pahali urun aldik sonucta .

Numara görülmüyor ama numarayı tekrar atabilir misiniz

Eczanenin numarası internette var zaten Sinop merkez eczanesi Mustafa ersahin
Benim sorum Mustafa Bey'in kremini kullanan arkadaşlara, geçen hafta kremim geldi sizler kremi akşam mı kullandıniz yoksa sabah mı, ayrıca makyaj olayını nasıl yaptınız ve deri soyulmalari çok mu belli oluyor. 10 gün sonra ikizlerimin doğum günü ve bir organizasyon düzenliyoruz bu yüzden kötü görünmek istemiyorum acil cevap hanimlar

Son düzenleme:
Sinop merkez eczanesi Mustafa Erşahin internetten bakin

Filiz hanim size özelden de yazdim umarim gelmistir siz memnunmusunuz nasil oldu lekeleriniz lutfen bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…