• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar sinoz kremi lazer epilasyon lekesini geçirir mi?dudak üstündeki tuyler için lazer yaptırdım ilk seansta deriyi kaldırdılar ve leke oluştu.plastik cerrahisine gittim derin bir yanik değil geçer ama zaman alır dedi.önerebileceğiniz bir leke giderici var mı

Arkadaslar sinoptan bende getirttim kremi.kreminin yuzde nekadar durmasi gerekiyor.gonderilen kagitta bisey yazmiyor.

Arkadaslar merhaba,ben gecen yil bu zamanlar gorumcemin dugunu icin esimin memleketine gittigimde onun bi arkadadiyla tanistim.cok ciddi silt problemleti yasamis zamaninda fakat yuzu su gibiydi.annesi ve kendisiyle biraz sohpet ettik.teyzesinin yasadigi sehirde bi eczaci tarafindan tamamen dogal bi yuz kremi hazirlandigini ve yillardir onu kullandigini soyledi,kirisiklik kremi bile kullnmiyorum dedi.bikac defa rica etmeme ragmen pek vermek istemediler eczacinin numarasini.bende umudumu kesip nette biraz arastirirken kk da sizleri buldum.bi arkadasin paylastigi numarayla sinoptaki o eczaneye ulastim fakat emzirme doneminde oldugum icin kullanamayacagim soylendi.bende siparis vermedim.yanliz aklim hala gorumcemin arkadasindaydi cunku hem kendidi hem kiz kardesinin yuzu su gibiydi.sinoptakini kullanip riske giremezdim.neyse gorumcemden rica ettim arkadasindan bize kremi temin edecek bi numaea vermesini istedik.arkadasin teyzesi araci oluyormus bana eczacinin numarasini vermedi.sanirim teyzenin de kari var bu iste.velhasil kremi en son istettik 3 kutu bana ablama ve gorumceme.krem onumuzdeki hafta elimde olur muhtemelen.alnimda gunes lekesi var ve dogumdan sonra iyice belirginlesti beni rahatsiz ediyor.arkadasin dedigine gore kremin kutusu cok kucukmus ama sadece yuze kullandiginizda 1 ay yetiyormus.kargo aliciya ait olmak uzre 65 lira ve tamamen dogal emziren veyahut gebelerin kullaniminda bi sakinca yokmus.elime gecince kullanacam hemen.bi faydasini gorursem yazarim.isteyene araci kadinin numarasini da veririm.yanliz kullanmadan kimseye onerip numara vermek istemiyorum.
Merhaba siz kremi kullandınız mi memnun musunuz

benım lekem 3 yıllık lazer epilasyondan yandı sonuç verırmı acaba 30 mılyon nekı 100 mılyon verırım yeterkı geçecegını bıleyım
arkadaşınız kullanınca sonucu tekrar burada paylaşır msınız
Eczacının hazırladığı karışımı bilmem ama görünen o ki çok etkili olmuş. Benim en yakın arkadasımın iki yanagı ve anlı simsiyahtı nerdeyse ona msm tavsiye ettim. kullanıyor ve daha 5.gün yüzü kimyasal peeling yaptırmış gibi beyazlastı. Yaza kalmaz bebek gibi olur şüphesiz.ilgilenirseniz bilgi veririm.

Dermaderm , kullanan var mı arkadaşlar leke ve çil giderici?? Yorumlarınızı bekliyorum
Kesinlikle aloe vera peeling ve msm derim. Google dan lr leke çil diye tarama yapıp öncesi sonrası sonuçlarına bi bakın. Çok çabuk etki gördü arkadaşım. 5 günde değişim inanılmazdı. Daha fazla bilgi için özelden yazabilirsiniz. İyi geceler.

dün eski resimlerime baktım.şu anki halimle arada müthiş fark var.zaten gören herkes de aynı şeyi söylüyor.hem benim cildimde öyle rahatsız edici kızarıklık ve soyulma
olmadı.sanırım cilt tipine göre farklı etkiler ortaya çıkabiliyor.ben yağlı bir cilte sahibim.deneyin derim arkadaşlar.gerçekten memnun kalacaksınız.üstelik öyle çok da pahalı bir ürün de değil.keşke daha önce haberdar olabilseydim de kullanabilseydim diyorum ben.

Zeynep hanim bu eczacının numarasi felan var mi

Eczaciya nasil ulasabilirim numara
10 gün içinde geçti. Çok silik gölgesi var sadece, o da çok dikkatli ve yakından bakılınca belli oluyor, onuda makyajla kapatıyorum zaten. Eczacıda her gece kullanın 15-20 gün içinde geçer demişti. Benim cildim hassas olduğu için 2 -3 günde bir kullandım, 10 günde geçti allahıma çok şükür. Kullanmayada devam edeceğim.

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
nasil ulasabilirim telefon numarasi gornmuyor. Benim yuzumdede sivilce lekeleri var ve sivilce olusumuda devam ediyor belki onada iyi gelen biseydir yada baska bir krem yapabilir. Benimde denemedigim bisey kalmadi ya .

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Arkadaşlar merhaba. Benim yüzümde de lekeler var ve farklı krem veya maskeler denedim ama sorunum çözülmedi. Sinoptaki eczacının iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? lütfen.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye bi takım sağlık sorunları yaşadık. Ayrıca tabletden girmeyi denedim bikaç defa giremedim.arkadaşlar kremi sadece 10 gün düzenli kullanabildim. Buna rağmen lekemde acilmalar oldu.tekrar kullanmaya başlayacağim. Ablam düzenli kullandı leke yok denecek kadar az şimdi. İsteyen arkadaslara numara verebilirim.

Bende aldım fakat anlatıldığı kadar mucizevi şeyler beklemeyin ben de ciddi kuruma basladi kullanım bıraktım .ve bıraktığım 6.kurdeydim değişim yok denecek kadar azdı illaki ufak tefek fayda gördüm ama burada yazıldığıni beklediğim için beklediğim sonucu bulamadim

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş,
Numarası nedir

Arkadaşlar merhaba. Benim yüzümde de lekeler var ve farklı krem veya maskeler denedim ama sorunum çözülmedi. Sinoptaki eczacının iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? lütfen.
internete sinop merkez eczanesi yazin eczaneyi arayin ordan yonlendiriyorlar

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum sırf sizn için çok okudum yazdıklarınızı bende sizin gibi aynı dertteydum benimde lekerim var güneş mi desem çil mi desem artık bilemiyorum kahve rengi nokta nokta o kadar nefret ediyorum ki anlatamam bu yüzden kendimi bildim bileli bile yüzde 7 24 fondöten kat kat kaymak gibi bu yüzden derdim 1 ken 2 oldu cildim yağlı olduğu içn de sivilce de oldu ikisini birlikte çekiyordum çok şükür şuan çok iyi çok fazla fondöten de kullanmıyorum benim gibi böyle derdi olan varsa özelden yazsin seve seve yardımcı olurum her türlü leke sevilce çil doğum egzama şac kıran

Back