Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba acaba eczacının telefon numarası bulunan mesaj olarak atabilir mi bana? Teşekkürler
Merhaba acaba eczacının telefon numarası bulunan mesaj olarak atabilir mi bana? Teşekkürler
Slm arkadaslar bende gunes lekeleriden muzdaribim. Dermatologun verdi kremler hic bir ise yaramadi gunes kremi kullanmayi hic ihmal etmedim ama ne hikmetse lekelerim cogaldi bunun uzerine bir prof. Dr gittim bana bosver lekelerine takilma gayet guzelsin guzelligini bozma illa para mi harciyacan dedi bende aynaya bakmak istemiyorum dedim. Dr soyledigi tek sey lazer yaptir dedi. Neyse konuyu cok uzattim dr larin verdigi kremlerden haric maskeler peelingler renk acicilar hepsini kullandim ama hic bir ise yaramadi. Sizlere guvenerek sinoplu mustafa beyin kremini siparis ettim krem. Bugun elime gecti beraberinde kullanmam gereken krem losyon elimde olmadgi icin kullanmaya baslamadim. Suan o kadar karamsarim ki anlatamam hep yeni uyelik dogru mu soyluyorlar acaba diyorum u krem gecirmezse cok buyuk bir hayal kiriklkigina ugrayacagim. Yeter gercekten yeter biktim artik onu sur bunu surlerden 35 yasindayim senelerce sivilce sorunu yasadim cok sukur onu atlattim simdi bu krem ise yaradi yaradi yaramazsa artik kabullenecegim lekelerimle yasamayi olumlu yada olumsuz bir gelisme olursa size yazarim
Sivilce lekelerimde var ama cok kalmadi iki dogum yaptim bununla birlikte elmacik kemiklerde ve alin bolgesinde. Gunes lekelerim varYuzunde ki lekelerin sebebi nedir? Sivilce mi gunes mi dogum mu?
Sivilce izlerimde var ama onu gozum gormuyor cok elmacik kemiklerde ve alin bolgesinde lekelerim vardi dermatologun verdigi kremlerden sonra bu lekeler daha cok koyulasti cogaldi ve ten rengim iyice koyulasti yuzumun adeta renk cumbusuYuzunde ki lekelerin sebebi nedir? Sivilce mi gunes mi dogum mu?
Numara görülmüyor ama numarayı tekrar atabilir misinizBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Sinop merkez eczanesi Mustafa Erşahin internetten bakinArkadaşım merhaba ben sizden Sinop'taki bu eczanenin açık adres ve telefonunu alabilir miyim?malesef aynı sorun bende de var.kullanmadığım kozmetik kalmadı,yüzümü de soydurdum sadece para tuzağı.en son ciddiyeye gittim ilaçlarda hiç fayda etmedi az önce yazınızı gördüm.oldukça eski bir yazıymış ama ben yeni gördüm.yatdımcı olursanız çok sevinirim
Kullanmayı kesmemek gerektiğini söylüyor eczacı yoksa geri gelir diyorçözüm değil 4 kutu bitirdim leke leri önce temizledi sonra geri geldi kandırmaca
mrhaba filiz hanimin bahsetti sinoptaki eczanenin telefonu verebilirmisiniz
Google ye Sinop merkez eczanesi yazın çıkıyor site telefon numarası yazmaya izin vermiyoreczacini nosunu bilen varsa alabilirmiyim filiz hanim donus yaparmisniz