- 28 Mart 2017
- 1
- 0
- 1
- 41
yaklaşık üç dört haftadır kullanıyorum gün yazmışım yanlışlıkla yukarıda bazen yoğun çalışmaktan insan günleri ayları karıştırıyor:) baya etkisini gördüm canım, umarım sanada yararı olur.
....
Mrb..sinoptaki eczacidan aldiginiz kremden memnun kaldiniz mi acaba bende alicam ama cok sevinirim cvp yazarsaniz.Allah bagislasin buarada evlatlariniziEczanenin numarası internette var zaten Sinop merkez eczanesi Mustafa ersahin
Benim sorum Mustafa Bey'in kremini kullanan arkadaşlara, geçen hafta kremim geldi sizler kremi akşam mı kullandıniz yoksa sabah mı, ayrıca makyaj olayını nasıl yaptınız ve deri soyulmalari çok mu belli oluyor. 10 gün sonra ikizlerimin doğum günü ve bir organizasyon düzenliyoruz bu yüzden kötü görünmek istemiyorum acil cevap hanimlar
Mrb.arkadasim bende alacaktim..almasak mi hic mi memnun kalmadin cvp yazarsan sevinirim tesekkur ederimçözüm değil 4 kutu bitirdim leke leri önce temizledi sonra geri geldi kandırmaca
Bana telefon numarasını atarmsnzBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Çok kötü olduğunu duydum kullanma derim. En iyi ürününevet arkadaşlar sinoz krem kullanan varmı açıkcası bende merak ediyorum.
hihoyyytArkadaşlar nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok. aranıda kullanan veya çevresinde kullanlar varsa lütfen gelişmeleri yazsınlar. dcl ürünleri çok pahalı tedavim bitince sinoz almayı düşünüyorum
kimse orjinalı bulamayınca güncellemeye yapayım dedim sahteleri çok vardır ama ben orjinalı buldum zaten ideal krem, pohli krem, fair and lovely gibi hepsi varkızlar size kesinlikle pohli kremi öneriyorummmm aktarlardada bulabilirsiniz konuda açmıştım ama takan olmadı 10 tl krem ister netten siparş verin ister gidin bi aktardan alın resmen cildin rengini açıyo ne güneş lekesi ne sivilce hiç bişey bırakmıyo ben şimdi koltuk altımada sürmeye başşladım böyle soyucu asitli kremlerle uğraşmayın hemde yumuşacık yapıyo cildi
Merhaba acaba ozelden bana telefon numarasni gonderebilir kisinz sinop eczanesininsevgili arkadaşım, filiz hanımın dediği sinop lu eczacının kreminden bende kullandım.gerçekten 10 gün gibi kısa bir sürede cildim inanılmaz değişti.gün be gün lekelerim açıldı .kremi gece kulanıyorsun.gündüz mutlaka yüksek koruma 50 faktör gibi bir krem kullanıyorsun..
Lutfen eczanenin numarasini ozelden mesaj atar misiniz sabahtan beri numara ariyorum tum isimi biraktim simdiden tesekkur ederim :)Arkadaslar sinoptan bende getirttim kremi.kreminin yuzde nekadar durmasi gerekiyor.gonderilen kagitta bisey yazmiyor.
Numarasini verebilirmiziniz filiz hanim eczanenin bendede ayni sorun varBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Numarayi aldiysaniz banada ozelden atarmisinzKızlar merhaba.bu Sinop'taki eczacının numarasını bana biriniz özelden gönderirmisiniz..bende artık Doğum lekelerimden kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?