Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
MERHABA KIZLAR ÇOK KİŞİ FAYDASINI GÖRMÜŞ ANLAŞILAN FAKAT DOKTOR KONTROLÜNDE KULLANILMALI DİYE BELİRTİLİYOR NETTEKİ BAZI KULLANICILAR ARADA KALDIM ÇOK OLMAMAKLA BERABER SİVİLCE LEKELERİM VAR VE SEBOREİK EGZEMAM VAR BİRAZ TEREDDÜT EDİYORUM KAŞ YAPALIMDERKEN GÖZDEN OLMAYAYIM ALLAH KORUSUN

üç dört gündür kullanıyorum baya etkisini gördüm canım, umarım sanada yararı olur.
....

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm arkadaslar bu bahsettiginiz kremi kullanip fayda goren varmi gercekten kestikten snra lekeler gerimi geliyo

Mrb..sinoptaki eczacidan aldiginiz kremden memnun kaldiniz mi acaba bende alicam ama cok sevinirim cvp yazarsaniz.Allah bagislasin buarada evlatlarinizi

kızlar babam aktardan arap kızı kremi almış. Ben 2-3 tl bir şey sanıyordum ama 15 tl'ye almış. Aktarın sahibi orjinal arap kızı olduğunu söylemiş. 2-3 tl olanı kanser yapıyor demiş. 1 haftadır geceleri sürüyorum lekelerin rengi açıldı ve çukurları da hafiften geçirdi. O kadar krem kullandım verdiğim paraların haddi hesabı yok. Tca asit bile yaptım boş.. Ama bu arap kızı lekeleri geçirirse hayret ederim inan.
kremi düzenli kullanayım gelişmeleri yazarım. Bu krem bitince 2-3 Tl olanından alacam bide ona bakayım

Bana telefon numarasını atarmsnz

evet arkadaşlar sinoz krem kullanan varmı açıkcası bende merak ediyorum.
Çok kötü olduğunu duydum kullanma derim. En iyi ürünün
Caudalie Vinoperfect olduğu söyleniyor. Ben henüz denemdim ama çok araştırdım, bundan alacağım

kimse orjinalı bulamayınca güncellemeye yapayım dedim sahteleri çok vardır ama ben orjinalı buldum zaten ideal krem, pohli krem, fair and lovely gibi hepsi var

Merhaba acaba ozelden bana telefon numarasni gonderebilir kisinz sinop eczanesinin

Kızlar merhaba.bu Sinop'taki eczacının numarasını bana biriniz özelden gönderirmisiniz..bende artık Doğum lekelerimden kurtulmak istiyorum

kızlar SRA YÖNTEMİNİ aranızda duyan oldu mu acaba.Ankarada bir güzellik merkezinde profösör yapıyor.ben de eylül ayında gitmiştim ama pahalı olduğu için yaptıramadım.bir de araştırdım nette falan bulamadım.bilen yaptıran varsa ne olduğu hakkında bilgi verir misiniz?

Numarasini verebilirmiziniz filiz hanim eczanenin bendede ayni sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…