Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Insallah lr reklami yapmiyosundur...zira yukarida yazdigin leke sivilce çil dogum egzema sackiran olaylarinin hepsini tecrube ettigini sanmiyorum...özelden ziyade buraya da yazabilirsin...

Hayır lr dgl canım sende çok bilmiş gibi laf sokmaya çalıyorsun biolog leke kreminden bahsediyorum

Laf sokmaya calismiyorum o saydiklarinin hepsini tecrube ettigini dusunmedigimden reklam yaptigini düşündum..burda yeni oldugun belli zira yeni olmasaydin insanlarin magduriyetlerini kullanip reklam yaparak burayi ticarethane olarak kullanan bi suru insan oldugunu bilirdin....temkinli davraniyorum sadece...

İnsanlar yapabilirde seni

Tatlım o kremi bende yazmak için girmiştim. Ama sen yazmıssın. Kızlar şiddetle öneriyorum sinoptaki kremi kesinlikle mucize sonuç veriyor çok kısa sürede. Üstelikte makul bir ücrete.

Canım merhaba numarayı bana mesaj atabilir misin

Arkadaşım merhaba ben sizden Sinop'taki bu eczanenin açık adres ve telefonunu alabilir miyim?malesef aynı sorun bende de var.kullanmadığım kozmetik kalmadı,yüzümü de soydurdum sadece para tuzağı.en son ciddiyeye gittim ilaçlarda hiç fayda etmedi az önce yazınızı gördüm.oldukça eski bir yazıymış ama ben yeni gördüm.yatdımcı olursanız çok sevinirim

Tatlım numarayı alabilir miyim ben 23 yaşındaydım Güneş lekelerim var onun için kullanmak istiyorum ama faydası olur mu

Ben faydasini görmedim bu yüzden çok büyük beklentileri girmeyin derim

Merhaba acaba eczacının telefon numarası bulunan mesaj olarak atabilir mi bana? Teşekkürler

Tatlım numarayı alabilir miyim ben 23 yaşındaydım Güneş lekelerim var onun için kullanmak istiyorum ama faydası olur mu
merhaba bende numara alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…