- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 39
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum sırf sizn için çok okudum yazdıklarınızı bende sizin gibi aynı dertteydum benimde lekerim var güneş mi desem çil mi desem artık bilemiyorum kahve rengi nokta nokta o kadar nefret ediyorum ki anlatamam bu yüzden kendimi bildim bileli bile yüzde 7 24 fondöten kat kat kaymak gibi bu yüzden derdim 1 ken 2 oldu cildim yağlı olduğu içn de sivilce de oldu ikisini birlikte çekiyordum çok şükür şuan çok iyi çok fazla fondöten de kullanmıyorum benim gibi böyle derdi olan varsa özelden yazsin seve seve yardımcı olurum her türlü leke sevilce çil doğum egzama şac kıran
Hayır lr dgl canım sende çok bilmiş gibi laf sokmaya çalıyorsun biolog leke kreminden bahsediyorumInsallah lr reklami yapmiyosundur...zira yukarida yazdigin leke sivilce çil dogum egzema sackiran olaylarinin hepsini tecrube ettigini sanmiyorum...özelden ziyade buraya da yazabilirsin...
Hayır lr dgl canım sende çok bilmiş gibi laf sokmaya çalıyorsun biolog leke kreminden bahsediyorum
İnsanlar yapabilirde seniLaf sokmaya calismiyorum o saydiklarinin hepsini tecrube ettigini dusunmedigimden reklam yaptigini düşündum..burda yeni oldugun belli zira yeni olmasaydin insanlarin magduriyetlerini kullanip reklam yaparak burayi ticarethane olarak kullanan bi suru insan oldugunu bilirdin....temkinli davraniyorum sadece...
Yeni olduğumu basta belirtmiştim zaten hem yapabilirde insanlar seni ilgilendirmez ne bilip bilmeden boş boş konuşuyorsunİnsanlar yapabilirde seni
Yeni olduğumu basta belirtmiştim zaten hem yapabilirde insanlar seni ilgilendirmez ne bilip bilmeden boş boş konuşuyorsun
Ben reklam yapmadm sayısız sensin o kremi de ben satmıyorum ben kulandim faydasını gördüm ordakilerinde ihtiyacı var diye yazdım tamam mı hade şimdi uza.....Yapamaz...reklam burda yasak site kurallarını ogren sonra üye ol...kimin boş boş konustugu da belli...saygısız...
Tatlım o kremi bende yazmak için girmiştim. Ama sen yazmıssın. Kızlar şiddetle öneriyorum sinoptaki kremi kesinlikle mucize sonuç veriyor çok kısa sürede. Üstelikte makul bir ücrete.Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Yazaydın tatlım nie yazmadınTatlım o kremi bende yazmak için girmiştim. Ama sen yazmıssın. Kızlar şiddetle öneriyorum sinoptaki kremi kesinlikle mucize sonuç veriyor çok kısa sürede. Üstelikte makul bir ücrete.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye bi takım sağlık sorunları yaşadık. Ayrıca tabletden girmeyi denedim bikaç defa giremedim.arkadaşlar kremi sadece 10 gün düzenli kullanabildim. Buna rağmen lekemde acilmalar oldu.tekrar kullanmaya başlayacağim. Ablam düzenli kullandı leke yok denecek kadar az şimdi. İsteyen arkadaslara numara verebilirim.
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Tatlım numarayı alabilir miyim ben 23 yaşındaydım Güneş lekelerim var onun için kullanmak istiyorum ama faydası olur muMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye bi takım sağlık sorunları yaşadık. Ayrıca tabletden girmeyi denedim bikaç defa giremedim.arkadaşlar kremi sadece 10 gün düzenli kullanabildim. Buna rağmen lekemde acilmalar oldu.tekrar kullanmaya başlayacağim. Ablam düzenli kullandı leke yok denecek kadar az şimdi. İsteyen arkadaslara numara verebilirim.
Ben faydasini görmedim bu yüzden çok büyük beklentileri girmeyin derimArkadaşım merhaba ben sizden Sinop'taki bu eczanenin açık adres ve telefonunu alabilir miyim?malesef aynı sorun bende de var.kullanmadığım kozmetik kalmadı,yüzümü de soydurdum sadece para tuzağı.en son ciddiyeye gittim ilaçlarda hiç fayda etmedi az önce yazınızı gördüm.oldukça eski bir yazıymış ama ben yeni gördüm.yatdımcı olursanız çok sevinirim
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Ben eczanenin telefon numarasını göremiyorum xxxx olarak gizlenmiş .rica etsem mesaj atabilir misiniz
Tatlım numarayı alabilir miyim ben 23 yaşındaydım Güneş lekelerim var onun için kullanmak istiyorum ama faydası olur mu
merhaba bende numara alabilir miyim?Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye bi takım sağlık sorunları yaşadık. Ayrıca tabletden girmeyi denedim bikaç defa giremedim.arkadaşlar kremi sadece 10 gün düzenli kullanabildim. Buna rağmen lekemde acilmalar oldu.tekrar kullanmaya başlayacağim. Ablam düzenli kullandı leke yok denecek kadar az şimdi. İsteyen arkadaslara numara verebilirim.
Telefon nosunu atabılırmısınıZTatlım o kremi bende yazmak için girmiştim. Ama sen yazmıssın. Kızlar şiddetle öneriyorum sinoptaki kremi kesinlikle mucize sonuç veriyor çok kısa sürede. Üstelikte makul bir ücrete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?