Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar sinoz kremi lazer epilasyon lekesini geçirir mi?dudak üstündeki tuyler için lazer yaptırdım ilk seansta deriyi kaldırdılar ve leke oluştu.plastik cerrahisine gittim derin bir yanik değil geçer ama zaman alır dedi.önerebileceğiniz bir leke giderici var mı

Arkadaslar sinoptan bende getirttim kremi.kreminin yuzde nekadar durmasi gerekiyor.gonderilen kagitta bisey yazmiyor.

Merhaba siz kremi kullandınız mi memnun musunuz

Eczacının hazırladığı karışımı bilmem ama görünen o ki çok etkili olmuş. Benim en yakın arkadasımın iki yanagı ve anlı simsiyahtı nerdeyse ona msm tavsiye ettim. kullanıyor ve daha 5.gün yüzü kimyasal peeling yaptırmış gibi beyazlastı. Yaza kalmaz bebek gibi olur şüphesiz.ilgilenirseniz bilgi veririm.

Dermaderm , kullanan var mı arkadaşlar leke ve çil giderici?? Yorumlarınızı bekliyorum
Kesinlikle aloe vera peeling ve msm derim. Google dan lr leke çil diye tarama yapıp öncesi sonrası sonuçlarına bi bakın. Çok çabuk etki gördü arkadaşım. 5 günde değişim inanılmazdı. Daha fazla bilgi için özelden yazabilirsiniz. İyi geceler.

Zeynep hanim bu eczacının numarasi felan var mi

Eczaciya nasil ulasabilirim numara

nasil ulasabilirim telefon numarasi gornmuyor. Benim yuzumdede sivilce lekeleri var ve sivilce olusumuda devam ediyor belki onada iyi gelen biseydir yada baska bir krem yapabilir. Benimde denemedigim bisey kalmadi ya .

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Arkadaşlar merhaba. Benim yüzümde de lekeler var ve farklı krem veya maskeler denedim ama sorunum çözülmedi. Sinoptaki eczacının iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? lütfen.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye bi takım sağlık sorunları yaşadık. Ayrıca tabletden girmeyi denedim bikaç defa giremedim.arkadaşlar kremi sadece 10 gün düzenli kullanabildim. Buna rağmen lekemde acilmalar oldu.tekrar kullanmaya başlayacağim. Ablam düzenli kullandı leke yok denecek kadar az şimdi. İsteyen arkadaslara numara verebilirim.

Bende aldım fakat anlatıldığı kadar mucizevi şeyler beklemeyin ben de ciddi kuruma basladi kullanım bıraktım .ve bıraktığım 6.kurdeydim değişim yok denecek kadar azdı illaki ufak tefek fayda gördüm ama burada yazıldığıni beklediğim için beklediğim sonucu bulamadim

Arkadaşlar merhaba. Benim yüzümde de lekeler var ve farklı krem veya maskeler denedim ama sorunum çözülmedi. Sinoptaki eczacının iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? lütfen.
internete sinop merkez eczanesi yazin eczaneyi arayin ordan yonlendiriyorlar

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum sırf sizn için çok okudum yazdıklarınızı bende sizin gibi aynı dertteydum benimde lekerim var güneş mi desem çil mi desem artık bilemiyorum kahve rengi nokta nokta o kadar nefret ediyorum ki anlatamam bu yüzden kendimi bildim bileli bile yüzde 7 24 fondöten kat kat kaymak gibi bu yüzden derdim 1 ken 2 oldu cildim yağlı olduğu içn de sivilce de oldu ikisini birlikte çekiyordum çok şükür şuan çok iyi çok fazla fondöten de kullanmıyorum benim gibi böyle derdi olan varsa özelden yazsin seve seve yardımcı olurum her türlü leke sevilce çil doğum egzama şac kıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…